Sådan kan du hjælpe din hund med LifeWave-plastre

3
1346

Min hund Simba er mit et og alt. I virkeligheden er det min kærestes hund, da han allerede havde ham, da vi mødte hinanden i 2009.
Dig som selv har hund eller måske kat ved, hvad jeg taler om, når jeg skriver, at han er mors baby og fars hund. Han er en del af familien, og det værst tænkelige er den dag, han ikke er her mere. Det bliver et kæmpe tomrum.

Simba er lidt af en blanding i forhold til sin race. Han er labrador, dobermann, schæfer og rhodesian ridgeback – en stor, dejlig basse på hele 50 kg. Simba har altid været en meget aktiv hund. En livsglad hund – helt umulig at holde i ro, hvis man har en bold eller andet legetøj i hånden.

6-7 år gammel får Simbas gigt i sine ben – i leddet lige over poterne. Det er ikke synligt, at han har smerter, men han er irriteret og slikker sig tit i leddene på forbenene, som er dem, der er hårdest ramt. Han slikker så meget, at han tit har store sår på sine forben.

Da Simba bliver 8 år, kigger min kæreste alvorligt på mig. Han tror ikke længere på, at Simba bliver 10 år. Gigten udvikler sig for hurtigt. Det gør ondt på os begge, for han er jo som sagt en del af familien. Vores glade basse. Nu vi må tage et år ad gangen, tænker vi. Så må vi se, hvordan tingene udvikler sig.

Smerteplaster giver lindring

Da jeg i september 2013 begynder at bruge LifeWaves produkter, er det også helt naturligt for mig at bruge dem på Simba.

Til at starte med bruger jeg IceWave-plastret mod hans smerter efter behov og Y-age Carnosine helseplaster for at få hans forben til at hele. Det går on and off med at forbenene heler op. Men hver gang ender han igen med at slikke alt for meget på leddene, og der går igen hul. Det ender med et sår på benene som så mange gange før.

Ultimativ plastertest mod gigt

Da vi kommer til november 2014, er Simbas gigt rigtig slem. Min fornuft siger, at det er tid. Vi er nødt til at tage afsked med Simba inden så længe. Simba har nu smerter dagligt, og jeg kan ikke bære at se min dejlige hund i den tilstand.

Simba

Min kærestes holdning er i midlertid anderledes: ”Jeg afliver ikke en hund, der er så glad, spiser og drikker, som han skal, og som stadig spæner efter en boldt, hvis jeg kaster den. Så må du bare bruge noget mere plaster”.

Og ja, Simba er utrolig glad for at løbe efter alt, hvad man end måtte kaste til ham. Det også selv om han har ondt og indimellem hyler af smerte.

Jeg må i hvert fald give det en chance og prøve noget andet med plasterne, tænker jeg. Jeg skifter IceWave ud med energiplastret Energy Enhancer. Det gør en kæmpe forskel – allerede første dag. Med IceWave går der 24 timer, og så er smerterne tilbage, men med Energy Enhancer kan Simba være smerte fri i 2-3 dage. Ja, timer bliver til dage – uden smerte!

Et par dage efter, mens jeg sidder og læser om LifeWaves produkter, falder jeg ved en tilfældighed over en fortælling fra en kvinde, der bruger LifeWaves produkter mod sine gigtsmerter. Hun bruger SP6 Complete og Y-age Glutathione, og den kombination har skabt en mærkbar forandring for hende. Kvinden forklarer, at gigt er syreophobninger i kroppen. Netop SP6 Complete og Y-age Glutathione nedbryder syreophobningerne og booster immunforsvaret og hjælper derfor mod gigt. Der er ingen tvivl. Det skal jeg helt sikkert også prøve på Simba.

I 14 dage får Simba nye plaster på hver dag: SP6 Complete og Y-age Glutathione. Energy Enhancer får han kun, hvis han har smerter.

Da de 14 dage er gået, har Simba kun haft behov for Energy Enhancer en eneste gang. Det er LÆNGE siden, at han har haft det så godt. Han har ingen smerter. Der er kæmpe forskel.

Hurra – Simba fylder snart 11 år

Nu siger kalenderen november 2015. Simba er her endnu. Simba bruger Simba elsker at legestadig Energy Enhancer, hvis han har smerter, ca. 1-2 gang om måneden, og når vejret slår (altså om efteråret og foråret), får han også SP6 Complete og Y-age Glutathione hver tredje dag i 14 dage for at holde gigten i skak. I dag er det også sjældent, at han slikker hul på sine ben.

Vi passer selvfølgelig godt på ham, han løber og leger stadig og har slet ingen stopknap, når det kommer til at løbe efter legetøj. Nogle gange siger vi dog stop for mere leg, fordi vi vil skåne Simbas led. Vi vil jo gerne have ham så længe så muligt.

Den 14. januar 2016 bliver Simba 11 år. Jeg glæder mig hver dag over at komme hjem til min elskede basse, der hyler og piver, hopper og danser af bare glæder over jeg kommer hjem. Hvad mere kan man ønske sig end livsglæde hele livet.

DEL
Tidligere artikelVinterklar! Snot og snue – med Lifewave holder vi den ude
Næste artikelEn krop i balance – udrensning og detox
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

3 KOMMENTARER

 1. Hej Maggie

  Malene blogger desværre ikke mere – derfor får du lige et svar fra mig, for indlægget er stadig meget interessant.
  Jeg har set en video, som Malene har lagt op i en af vores lukkede grupper, hvor hun satte SP6 Complete på venstre baglår, og Glutathione på højre baglår af Simba. Det var tydeligt, hvor hurtigt han fik smertelindring og igen blev klar til at lege.

  Simba er her desværre ikke længere, men han fik nogle gode sidste år – uden smerter.

  Venlig Hilsen
  Jeanett
  Blogger på Tohuman

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here