Fra LifeWave skeptiker til LifeWave passioneret

3
243

Det var med stor skepsis og helt uden lyst, at jeg i juni 2011 blev registreret som LifeWave-distributør af min bror. Jeg troede slet ikke på disse plastre, som på dette tidspunkt var deres eneste produkt fra LifeWave.

Ja, jeg var faktisk så skeptisk, at jeg nægtede at brug penge på det, så min kære bror sagde: ”Okay, jeg betaler din startpakke som distributør, og så kan du give mig pengene tilbage, når du finder ud af, at det virker”. Det kunne jeg jo ikke rigtig sige nej til.

Til historien skal det nok tilføjes, at jeg er diagnoseret med psoriasis-gigt i 2001 og derefter hul på tarmen. En diagnose mere kom oven i hatten i 2008 (kompliceret diverticulitis) på grund af bivirkninger fra medicinen. Det var derfor helt umuligt for mig at spise andet en diætmad resten af livet, sagde doktoren, da jeg blev udskrevet fra sygehuset i Marbella, hvor jeg var indlagt i 21 dage.  Så det kræver selvfølgelig tålmodighed at prøve noget nyt – specielt når man har været forsøgskanin for lægerne med celledræbende medicin.

Min skepsis over for LifeWave voksede

Desværre kunne jeg ikke få smerteplastrene til at virke. Set i bakspejlet med de smerter jeg havde (betændelse i skulder, hofte og hele vejen ned i knæet), så kræver det tid og tålmodighed. Det kræves der stadig, men eftersom jeg jo ikke troede på det, var min entusiasme til at prøve mere, ikke tilstedeværende.

Så plastrene røg i skuffen, og et års tid senere ringede min bror til mig og fortalte, at han (mens han havde købt brød) denne morgen hos bageren, havde hjulpet bagerjomfruen med en hælspore og derefter en kunde med ankelsmerter. Jeg beskyldte ham med det samme – og det er jeg flov over nu – for at det måtte være placebo, eller han bare prøvede at bilde mig noget ind. Da blev han vred og irriteret på mig og sagde: ”René, jeg er din bror. Tror du, jeg kunne finde på at lyve for dig.” Jeg blev lidt flov og kunne godt forstå ham. Han sagde: ”Hvis de ikke virker på dig, så prøv dem på nogen andre, eller prøv noget andet på dig selv. Måske de bare ikke virker på dine smerter, og måske virker plastrene slet ikke på dig på grund af alt det medicin, du har fået. Prøv dig frem. Du har 13 pakker.”

Silent Nights gjort mig nysgerrig

Jeg havde på daværende tidspunkt ikke sovet ordentligt i 6-7 år. Jeg kunne først falde i søvn tidligt om morgenen og vågnede derefter hver time til 1 1/2 og skulle tisse, så jeg valgte at give soveplastrene Silent Nights en chance.

De første tre dage kunne jeg intet mærke. Men pludselig på dag 4. blev jeg træt hen af aftenen og kunne gå tidligere i seng. Jeg vågnede kun 2-3 gange i løbet af natten. På dag 10 vågnede jeg ca. kl. 7 om morgen og var helt udsovet med en energi, jeg ikke havde prøvet længe og helt uden de mange mavesmerter, jeg plejede at have.

Jeg var stadig MEGET skeptisk og tænkte, at det måtte være placebo. Når jeg søgte på nettet fandt jeg mange placebo-studier, men de afkræftede imidlertid min mistænke.

soveplaster-silentnights-god-sovn

 

Nu skulle LifeWave testes på “alle”

Jeg valgte at køre op på en café ved det danske genoptræningscenter Montebello, som ligger 10 minutter fra, hvor jeg bor. Jeg viste, at der altid sidder mange fra Montebello på cafeen, og alle er der jo på grund af smerter.

Da jeg kommer ind sidder der tre ældre danske damer. Jeg hilser pænt og siger lidt kækt: ”Nå, hvor har I så ondt henne?” De kigger alle på mig lidt underligt, men med et smil og siger: ”Hvor ved du fra, at vi har ondt.” Jeg forklarer dem, at som regel når folk var der, var det fordi de var på Montebello. Jeg forklarede dem kort historien med min bror og LifeWave-plastrene, og at der ingen bivirkninger er, da der ikke er noget, der trænger ind i kroppen. Jeg ville meget gerne prøve at hjælpe dem – uden de skulle betale noget. De sagde alle ja, og ALLE tre fik lindret deres smerter. To af dem blev faktisk helt smertefri efter meget kort tid, på trods af at jeg højst brugte en halv time på at hjælpe dem.

Network Marketing – hvad er nu det for noget?

Jeg var målløs og anede ikke mine levende råd. Jeg kunne ikke forstå det. Hvorfor én mand med sådan en banebrydende opfindelse har valgt at sælge et så unikt produkt via Network Marketing og direkte salg, som jeg jo ikke forstod mig en disse på. Jeg havde som mange andre fejlagtigt blandet det sammen med pyramidespil, som jo er et plagiat af Network Marketing – dog uden nogen produkter. Pyramidespil er jo kun et spil om penge, da der ikke bliver distribueret noget – ergo er det ikke marketing, men dybt ulovligt.

På grund af det, og at jeg stadig ikke havde smertelindret mig selv, ville jeg i hvert fald ikke anbefale nogen det, før jeg selv havde prøvet plastrene på flere. Først da jeg havde hjulpet omkring 50 mennesker og to heste (en med smerter og en med stress), var jeg 110 procent overbevist. Heldigvis fik det mig til at indse at network marketing bare er en måde for en iværksætter at afsætte produkter på – uden at skulle låne millioner af kroner til reklame, lønninger til agenter, sælgere osv.

Ydermere det Network Marketing en måde, hvor os som almindelige mennesker, kan skabe en ekstra indtjening med de timer om ugen, man kan eller har lyst til. Mange vælger jo også ”bare” at være fordelskunde. Det gør de fleste faktisk i starten, indtil de ser, hvor gode produkterne er.

Klar til at rulle mig i plastre

Og hvad med mig selv og min egen LifeWave-historie. Selvom jeg i begyndelsen ikke kunne smertelindre mig selv, så var jeg efter oplevelsen med de tre ældre damer parat til at rulle mig i plastre. Langsomt begyndte jeg at kunne mærke, at mine tarmproblemer blev bedre. Jeg kunne nu spise mere normalt, og jeg havde ikke de samme smerter i min maven. Yaaaay. Hvad der angår ”min” psoriasis-gigt, så har jeg stadig svært ved at smertelindre mig selv 100 procent, men jeg har fået et liv uden den skadelige smertestillende medicin, som jeg konstant skulle spise for bare at holde ud at være til.

Jeg glæder mig til at blogge om ”alle” mine dejlige oplevelser, jeg har haft på min skeptiske LifeWave-rejse og håber, at du vil læse med i fremtiden.

 

DEL
Tidligere artikelØget præstation på cyklen med LifeWave
Næste artikel30 års pollenallergi helt væk med LifeWave-plastre
René går meget op i sundhed og i at hjælpe andre til en bedre livskvalitet. René har hjulpet og teste LifeWave-plastrene på knap 1.000 mennesker og dyr. Læs Renés ofte humoristiske og glade indlæg om et nyt liv og bedre livskvalitet med LifeWave. Kontaktinfo: rjp@filtertools.dk +(34) 610 67 74 74 (Spanien), +(45) 71 55 73 49 (Dansk)

3 KOMMENTARER

    • Tusinde TAK Steen og TUSINDE tak for at sparke mig i rumpetten og motivere mig til at gøre dette <3

      Du er en ener 😉

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here