30 års pollenallergi helt væk med LifeWave-plastre

0
1115

Lige så længe jeg husker har min mor været plaget af pollenallergi. Som barn husker jeg min mor som en kvinde, der altid bar solbriller, havde en køkkenrulle under armen og nøs konstant. For at være helt ærlig så hun forfærdelig ud, når hun tog brillerne af. Hendes øjne var røde, hævede og løb i vand. Det billede husker jeg tydeligt.

Min mor fik pollenallergi kort tid efter, hun havde været gravid men min lille søster. Det kom ud af det blå. Hun har gennem alle årene både spist antihistamin og brugt øjendråber i pollensæsonen. For nogle år tilbage læste hun en artikel om pollenallergi, og hvordan man kan spise sig ud af sin pollenallergi. I pollensæsonen skal man ikke spise syre- og basebaseret fødevarer sammen. Det gav virkelig en markant bedring. Min mor har – siden hun læste den artikel – været meget opmærksom på at spise syre og base hver for sig for at få så lidt pollenallergi som muligt. Men sidste år og i år har den været hel gal. Jeg har foreslået min mor at prøve plastrene fra LifeWave, men mor har takket pænt nej: “Det tror jeg desværre ikke på.”

Plasterkur mod pollenallergi

Med tiden er et nej imidlertid blevet til et ja! En aften sidder min kæreste, min mor og jeg og planlægger menuen til min mors 40 års jubilæum. Min mor er meget plaget af sin pollenallergi. Pludselig siger hun: “Kan vi lige holde en pause. Jeg er nødt til at dryppe mine øjne mod min allergi.” Jeg er hurtig på aftrækkeren: “Du kan også prøve plastrene,” siger jeg. Min mor kigger mærkeligt på mig og siger: “Så skal du godt nok skynde dig.” Jeg flyver op af stolen. Nu er det bare med at få nogle plastre på mor, inden hun ændrer mening.

Min mor får plastre på. Jeg giver hende Y-age Glutathione på BL23 – både højre og venstre side – og et sæt Energy Enhancer på K27 – både højre og venstre side – da jeg selv har haft god erfaring med min pollenallergi på disse punkter. Vi laver menuen færdig og siger tak for i aften. Næste morgen taler jeg med min mor. Jeg skal jo lige høre, hvordan det går. Hun er ikke helt tilfreds, men kan alligevel godt mærke en bedring. Jeg foreslår at komme forbi med nogle nye plastre, som vi kan prøve på en anden måde. Min mor takker ja. Jeg kommer forbi og giver hende nye plastre på. Først et sæt Energy Enhancer på BL23 og Y-age Glutathione – 2 stk. også på BL23 (altså oven på Energy Enhancer plasterne).

Inden jeg går siger jeg: ”Nu må du gøre op med dig selv, hvad du vil. I løbet af dagen må du lige mærke efter, om det er bedre eller det samme.” Jeg forklarer, at plastrene skal bruges på den måde i 7 dage, så holder hun 4 ugers pause og gentage det samme med plastrene i 7 dage.

”Om du vil fortsætte, er helt op til dig, men du kan jo lige så godt fortsætte, da du jo allerede har brugt dem i 2 dage lige om lidt,” siger jeg. Inden jeg kører igen, vil min mor lige høre, hvad det koster. Det koster ca. 1.000 kroner, fortæller jeg.

Min mor ringer senere sammen dag og siger, at jeg gerne måtte bestille nogle plastre fra LifeWave til hende. Hun låner imellem tiden nogle af mig, så hun kan fortsætte.

ALDRIG mere antihistamin

Efter 7 dage med LifeWave-plastrene og kun en enkelt antihistamin er min mor meget glad. Hun har fulgt planen og holdt 4 ugers pause. Bagefter har hun taget 7 dage mere med LifeWave-plastene. Min mor var færdig med de sidste 7 dages plastring torsdag i uge 29. Hun har INGEN pollenallergi haft siden og har derfor hverken brugt antihistamin eller øjendråber.

DEL
Tidligere artikelFra LifeWave skeptiker til LifeWave passioneret
Næste artikelLifeWave giver øget livskvalitet – på flere måder
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here