BREAKING NEWS! To Human LifeWave blog bliver internationalt blogforum

1
451

Siden vi gik i luften med Blog.tohuman.dk i midten af august er blogsitet om LifeWave produkter og protokoller og et liv med LifeWave stormet frem. Vi er væltet omkuld af den overvældende interesse. Vi har flere læsere, end vi turde drømme om. Med over 15.000 sidevisninger og snart 10.000 besøgende, så kalder vi det en gigantisk succes. Vi står kun knap to måneder efter lanceringen og er fuldstændig overvældet af den fantasiske interesse.

De personlige erfaringer med LifeWave-produkterne og den viden, som bloggerne deler, har fået propperne til at springe. Behovet for at få viden af ligesindede – andre LifeWavere – er stort, og meget større, end vi var klar over.

LifeWave-distributører og mennesker, som har gjort LifeWave til en del af deres husapotek, er nysgerrige og videbegærlige. Ja, det er jer, jeg taler om: I søger viden, I vil være klogere, fordi I ved, at det virker. Fordi, I gerne vil hjælpe andre. Fordi LifeWave er en uundværlig del af jeres liv.

Og hvad vil jeg så sige med alt det?

Succesen på Blog.tohuman.dk har gjort, at vi allerede nu er på vej ud i verdenen. Lige om lidt kan I også følge vores engelsksproget site Blog.tohuman.com. Vi håber dermed på at skabe grobunden for bloggere fra hele verdenen. Blog.tohuman.com går i luften i slutningen af 2015. Vi glæder os meget til at skabe fundamentet for at dele endnu mere viden.

 

Tohumanblog-bloggere

Vil du blogge på Blog.tohuman.dk?

I To Human teamet tror og ved vi nu, at To Human konceptet har skabt fundamentet for et forum, hvor vi alle kan dele erfaringer og viden og få adgang til andres erfaringer og hjælp hurtigt og nemt. Det vil vi gerne have til at vokse endnu mere.

Blog.tohuman.dk har nu 12 aktive bloggere, og flere nye bloggere er på vej til at få deres profil på bloggen for at blogge med – vores fantastiske blogteam kan du læse meget mere om her

Du kan blandt andet finde blogindlæg om:

 • LifeWaves nye hudplejeserie Alavida
 • Kampen mod kolik
 • HPV-vaccinen Gardasil
 • Stress og manglende overskud
 • Network marketing
 • Gennemgang af LifeWaves produkter
 • Test og gode erfaringer med LifeWave
 • Aha-oplevelser med LifeWave
 • Hvordan du understøtter din træning med LifeWave plaster og produkter
 • Brugen af LifeWave produkter i kampen mod overvægt
 • Blog.tohuman.com og To Human app

Tjek listen med de spændende indlæg her

Drømmer du om at blive en del af bloggerteamet og samtidig opnå personlig branding? Så skriv til mig på jd@tohuman.com

Alavida-LifewaveBliv endnu klogere på LifeWave plaster og Alavida hudpleje

På Blog.tohuman.dk har vi også skabt en hel faktaside om LifeWave-produkterne, som hele tiden vokser.

Har du ikke allerede set det, så kan du her finde informationer og spændende læsning om LifeWaves opståen. Og vi har naturligvis også allerede beskrevet de nye produkter fra Alavida hudplejeserien.

Læs teksterne, og se videoerne om LifeWave plastrene, Alavida og Corsentials – her

DEL
Tidligere artikelDa lægerne sendte min nyresyge svigerfar hjem igen
Næste artikelStærkt plaget af bækkenløsning – nu smiler Lotte med Corsentials
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

1 KOMMENTAR

 1. Pragtfuldt læsning. Skønt at kunne se den opbakning, som sitet modtager. Og ikke mindst at besøgende er støt stigende. Glædeligt også at læse, at vi på sigt kommer til at få glæde af endnu flere super-bloggere. Sikken en masse viden, som bliver samlet i denne cyper-skatte-kiste. Vildt er det også, at se det kommende internationale potentiale, som nu er nærmere end nogensinde før.

  Stor tak til dig kære Jan for at søsætte dette forum…
  Knus fra Steen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here