Da Kate kom ind i min salon med et plaster

1
197

Jeg stod og var ved at skulle tage imod penge fra en kunde, da jeg kom til at hoste så voldsomt, at jeg slet ikke kunne sige prisen. Det var desværre ikke første gang. Faktisk hostede jeg konstant, havde gjort det længe og var voldsomt træt af det.

Lige netop den dag var Kate i min frisørsalon. Hun skulle vise sig fra det ene øjeblik til det andet at ændre min livskvalitet markant. Hun var egentlig bare kommet for at lave nogle ansigtsbehandlinger, men da min hoste pludselig rungede i hele salonen – og blev ved og ved, kiggede hun bekymret på mig:

“Sig mig, hoster du også sådan om natten?” spurgte hun. Det kunne jeg jo kun kunne nikke ja til. Så spurgte hun, om hun dog ikke lige måtte prøve at se, om hun kunne hjælpe mig.

“Har du ondt i halsen?” Næh, det havde jeg ikke. Jeg kunne jo sagtens arbejde, men jeg havde haft en ordentlig omgang halsbetændelse. Nu kunne jeg så ikke slippe af med hosten.

Et Aeon plaster i nakken

Kate kigge på mig og satte et Y-Age Aeon plaster i nakken og energiplastre på lunge 1 punkterne. Hun bad mig også om at drikke meget vand i løbet af dagen. Jeg tror, at jeg lignede et spørgsmålstegn i hovedet, men jeg var så træt af at hoste, at jeg bare gjorde, hvad hun sagde.

Alt sammen var en mærkelig oplevelse – men på en vidunderlig måde. Nu havde jeg gået så længe og hostet. Jeg var drøn træt af det og irriteret over at stå foran den ene og den anden kunde og hele tiden undskylde min hoste hver eneste gang, jeg skulle sige noget. MEN pludselig var den væk. Helt væk. Jeg holdt simpelthen op med at hoste kort efter, plastrene fra LifeWave var sat på.

Ej, tænkte jeg, kan det nu også passe? Måske er det bare situationen. Nu må vi liiiiige se. Som alle andre var jeg jo noget skeptisk over for, at et par plastre kunne afhjælpe hoste. Det gav ikke helt mening. Jeg tænkte ved mig selv, at det jo nok var ”gået over” alligevel.

Om natten blev det så – til min store overraskelse – endnu bedre. Jeg fik for første gang i meget lang tid en rolig og fredfyldt nattesøvn. Det var så skønt. Jeg var som et nyt menneske næste morgen. Helt udhvilet og frisk. Jeg sov uden at vågne af hosteanfald.

“Hvad var det lige med de energiplastre fra LifeWave?”

Om morgenen måtte jeg overgive mig, for hvad pokker var det her dog for et stunt? Jeg måtte tilbage til Kate og høre, hvad det var for nogle plastre, hun havde sat på mig? Kate forklarede, at LifeWave plastrene kunne hjælpe og lindre mange af de små dagligdags skavanker, som vi mennesker går og tumler med. Ja, små skavanker og mindre smerte, som mange tager traditionel medicin eller håndkøbsmedicin for at lindre.

Ambassadør for LifeWave som blogger og distributør

Nu er jeg jo sådan en person, der helst vil undgå piller – ja, også helst Panodil og lignende. Takket være Kate blev jeg derfor straks signet up som LifeWave distributør. Det her måtte jeg udforske nærmere. Og nåh ja: Det er nok noget af det bedste, jeg har gjort i mit liv. For hvor er det fantastisk at hjælpe et menneske af med smerter, en influenza eller andre ting – ja, faktisk stiger glæde for hver gang.

Derfor glæder jeg mig også til at kaste mig ud i at blogge. Jeg vil komme til at blogge en hel masse om om, hvordan jeg bruger plastrene i min egen hverdag, og hvordan jeg hjælper kunder i min frisørsalon med LifeWave plastrene.

Jeg tror på, at når man først har fundet ud af, hvad plastrene kan gøre for ens livskvalitet – lige meget om man har smerter, eller hvis man sover dårligt eller noget helt andet – så kan man simpelthen ikke lade være med at fortælle det til andre. Det kan jeg slet ikke – og slet ikke når jeg hver dag taler med rigtig mange mennesker som frisør. Alle andre skal jo også have glæde af et smerteplaster eller et soveplaster. For så let er det i virkeligheden med LifeWave.

DEL
Tidligere artikelTo Human opruster LifeWave fora og app
Næste artikelDa stress ramte mit stærke familiemedlem
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

1 KOMMENTAR

  1. Flere som Jeanett har en historie at fortælle fra deres hverdag, og med Blog.tohuman.dk vil vi gerne udvikle et forum for mennesker, som har lyst til at dele deres erfaring med andre gennem en god historie.

    Jeanett har kastet sig ud som blogger, og hendes historie her er bare så rammende. En historie, som andre bare holder for sig selv i stedet for at snakke om det. Pludselig kan du også møde en Kate, der med enkle alternative metoder fra LifeWaves produkter kan hjælpe dig til at aktivere kroppen til at hele sig selv, og som kan hjælpe med at skabe bedre velvære og en bedre sundhed gennem en god nats søvn.

    Glæder mig til at læse dine næste blogindlæg – jeg sidder allerede og venter 🙂

    Mange hilsner 🙂
    Jan

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here