To Human opruster LifeWave fora og app

2
98

Sikke en modtagelse. Hver dag vokser kendskabet til To Human app, som vi lancerede den 21. april 2015, og hver dag modtager To Human teamet flotte ord og anmeldelser af den nye app til LifeWave plastre. Vi er glade og stolte, og netop fordi vi har fået den enorme opbakning fra glade app-brugere, har vi hen over sommeren ikke bare arbejdet videre med To human app, men også udviklet og skabt fundamentet for det nye LifeWave univers To Human blog. Vidensdeling er det nye sort. Det er altafgørende, hvis vi ønsker at sprede budskabet om højere livskvalitet, wellness og fremtidens sundhed … og To Human teamet vil gerne vise vejen.

Specialister og personlige beretninger

To human blog vil de kommende måneder byde på spændende historier med LifeWave fra både brugere og forhandlere af LifeWave plastre og øvrige produkter, specialister i LifeWave samt alternative behandlere (læs historierne her), som i den grad har spærret øjnene op for LifeWaves banebrydende teknologi. På To Human blog vil du også kunne følge de personlige beretninger om et bedre liv med LifeWave. Drømmer du selv om at bidrage med din LifeWave historie, så skriv til Jan Dibbern på jd@tohuman.com. Vi byder alle gæstebloggere velkomne på bloggen, hvis de har en spændende personlig beretning eller noget på hjerte, som er vigtigt og relevant for andre. Det handler jo om at dele – human to human.

Endnu mere viden i To Human app

Hen over efteråret vil To Human teamets fokus også være på at opdatere To-Human-app-LifeWaveTo Human app med mere viden om LifeWave-produkterne (læs om plastrene her) og mulighederne. Vi vil gerne gøre app’en endnu sjovere og udvide og udvikle det fundament, vi allerede har skabt. Vi rådfører os hele tiden med LifeWave specialister for at få viden af høj kvalitet lagt ind i app’en. Samtidig har vi direkte kontakt til mange brugere, som fortæller os, hvordan vi kan blive endnu bedre. Den feedback er vi meget glade for, for det gør, at app’en hele tiden forbedres og udvikles.

To Human app indeholder i dag hele otte sprog. Når app’en er opdateret hen over efteråret, vi vil arbejde intenst med at få alle sprog opdateret og tilrettet. To human app kan derfor bruges som parlør. Samtidig ved vi, at mange allerede i dag henter To Human app som guide til deres LifeWave plastre ned på deres smartphone, i udlandet. Både i Norden, Italien og flere andre lande har To Human app i dag faste brugere.

App til Windows Phone testes på højtryk

To Human app arbejder også på højtryk med at teste Windows Phone. Dog kommer frigivelsen af den nye Windows 10 til at forsinke frigivelsen af To Human app support for Windows Phone yderligere. Den nye Windows 10 stiller yderligere tekniske krav til app’en for at kunne sammen med en Windows Phone. Det årsagen til, at brugere af Windows Phone har måttet vente lidt længere – og Windows krav har generelt været årsagen til at Windows Phone har færre valgmuligheder, når det gælder apps. Men de mange med en Windows Phone skal ikke snydes. To human teamet vil arbejde med en frigivelse og have den testet og testet, fordi vi vil være helt sikre på, at også brugere af Windows Phone får en god oplevelse.

To Human teamet arbejder på højtryk. Det her er en spændende rejse, og vi holder dig opdateret løbende på Facebook, Google+ og på To Human blog.

DEL
Tidligere artikelTræn med glæde – 10 råd til en god start
Næste artikelDa Kate kom ind i min salon med et plaster
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

2 KOMMENTARER

  1. Skønt læsning kære Jan.
    Spændende at være med på rejsen og ikke mindst at kunne bidrage i processen med diverse faglige indspark ud i LifeWave universet. Det er sådan et kanont projekt, sådan at trække på flere menneskers kompetencer. – Og som de siger i det fremadstormende parti “Alternativet” – flere ved mere… Der er skønt at være med til at “tale” denne blog op….. May the force be with det skønne projekt her.

  2. Rejsen med blog.tohuman er først lige begyndt med dette pilotprojekt i Danmark. Teamet bag To Human blog arbejder stenhårdt sammen med alle de interesserede mennesker, bloggere og andre for at skabe det ultimative digitale forum for at får budskabet om alternative muligheder spredt så langt ud som muligt.

    Allerede nu er vi kommet længere, end vi troede, siden vores release i august 2015 – takket være den store opbakning. Det har givet blod på tanden til at arbejde videre med nye ideer, som vil komme i den nærmeste fremtid, så vi for eksempel kan få budskabet om LifeWave og andre alternative muligheder udover landets grænser. Bare følg med på Blog.human.dk og andre medier, som vores Facebookside eller Google+.

    Der findes så mange mennesker derude, som alle har en god historie at fortælle. Ved at skabe konceptet “human to human” – et forum for LifeWave og andre alternative muligheder indenfor sundhed, velvære og wellness, bliver der skabt et meget stærkt medie, som ved hjælp af moderne teknologi kan komme ind i stuerne hos flere mennesker. Du kan læse disse historier, når du har tid og lyst, hvilket er en stærk kombination. Dette forum er for brugerne, og teamet bag To Human-konceptet håber på mange flere spændende og livsbekræftende historier. Så vil du være med, så skriv til mig (Jan Dibbern) på jd@tohuman.com. Om lidt er du måske i gang med en ny karriere som blogger og distributør 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here