To Human LifeWave App: Sådan blev den til, og hvorfor vi BØR dele

3
185

Da jeg startede som uafhængig distributør af LifeWaves fantastiske produkter for 4,5 år siden, var alt materiale på engelsk. Ja, selv LifeWaves fantastiske håndbog ”The LifeWave Handbook – A Guide to Basic and Advanced Patch Use”.

Der blev rundt omkring i landet lavet masser af notater, som senere blev renskrevet og forsøgt systematiseret. I sommeren 2011 blev de første Facebook-grupper oprettet. Det blev nemmere at kommunikere sammen og dele erfaringer. Grupperne blev hurtigt store med mange indlæg, men dermed desværre også hurtigt uoverskuelige. Der blev igen lavet notater til at tage med ud til kunderne og til nye distributører.

I november 2012 oprettede jeg alt materiale på OneDrive: Patching-forslag, PowerPoint, videoer, produktbeskrivelser og meget mere blev samlet, så der var ét sted at hente viden. Trods dette opstod ideen om at samle basisviden om LifeWave produkterne i 1. udgave af TeamNeT Product Guideline, som blev udgivet i september 2014.

De 6.000 eksemplarer var revet væk, så der allerede i november 2014 måtte trykkes 6.000 nye eksemplarer i en revideret 2. udgave. I maj 2015 blev en revideret 3. udgave trykt og er snart udsolgt igen – så i alt beskedenhed kan jeg kun tilføje at Team NeT Product Guideline er en succes. Mit motto er – kan du denne Guideline udenad, er du overkvalificeret.

En LifeWave app – den nemme digitale løsning

I hele denne proces irriterede det mig at, vi alle skulle vente til den netop trykte udgave blev udsolgt, inden der kunne tilføjes nye protokoller, nye produkter osv. Jeg gik og funderede over, hvordan man ville kunne løse problemet. En app til smartphone, som vi alle altid har med os, ville i mine øjne være den perfekte løsning, men jeg har ikke lært at programmere apps. Hmmm – So what to do.

Jeg blev derfor meget interesseret, da jeg i august 2014 blev kontaktet af Jan Dibbern – idemanden og motoren bag To Human-konceptet – om jeg var interesseret i  at være med i udviklingen af en To Human LifeWave App til Android, iPhone og senere Windows Phone. En app med fokus på udviklingen af et godt og brugbart billedmateriale for de enkelte protokoller. Ja, sagde jeg uden tøven – uden egentlig at vide, hvilken arbejdsbyrde jeg sagde ja tak til.

Jeg fik tilsendt materialet med beskrivelse af, hvordan databasen ville blive opbygget som et 100 procent online system samt yderligere materiale, hvori jeg kunne begynde at beskrive symptomer og løsninger med angivelse af akupunkturpunkter, herunder hvilke LifeWave-produkter der skulle bruges, og hvor de skulle sættes. Havde selv en ide om, at det nok skulle beskrives meget grundig – idet teamet som skulle udvikle app’en helst ikke skulle være i tvivl om noget, når de skulle til at lægge data ind sammen med billeder af produktplaceringer.

Efteråret og julen 2014 gik – uden jeg rigtigt kunne komme i gang med dette spændende projekt. Vidste godt, at der var et masse analyse- og forberedelsesarbejde ”bagved” i systemerne, der skulle laves, inden der kunne ”hældes” data ind.

Yes! Så den 5. januar 2015 var alt klar. Første testforløb fra symptom til beskrivelse af et forslag til en løsning kunne laves. Her blev jeg så klar over, at jeg faktisk selv skulle lægge alle data ind i databasen. Teamet, som havde lavet app’en, havde ikke en jordisk chance for at gøre det. Wow, tænkte jeg (og som jeg har skrevet i et notat, som jeg har liggende) ”Der ligger rigtig mange, som i RIGTIG mange timer, i dette stykke arbejde”, men har man sagt A – må man også sige B, så det var bare med at få arbejdstøjet på.

Ingen app uden Aeon og Energy Enhancer

Som en appetitvækker på, hvordan arbejdsprocessen er/har været – vises her en kort video, startende, hvor der laves et udsnit af kroppen til farvelægning, påsætning af klistermærker/plastre, indtastning i databasen. Når der er trykket på Gem i backend, er protokollen tilgængelig på alle app-brugernes smartphones med et slag (Det er da smart ikke).

Oplistning af de forskellige milepæle, der er nået i forløbet:

• 5. januar 2015 – Testproduktion startet
• 9. februar 2015 – 1. version af To Human LifeWave App klar til Android og iPhone
• 20. februar 2015 – 2. version af app klar til Android og iPhone
• 24. februar 2015 – Database og produktionsmiljø testet klar til endelig produktion
• 27. februar 2015 – 3. version af app klar til Android og iPhone
• 9. marts 2015 – 4. version af app klar til Android & iPhone
• 13. marts 2015 – udsendelse af mail til udvalgt gruppe, der testede To Human LifeWave App – juhuuuu … vi er i luften. Respons senere på dagen var ordret følgende. ” Hvor er det bare super duper, og det er lækkert layout, nemt at navigere rundt i. Taaaaakkkkk ”
• 21. april 2015 – Release til alle og yes, yes, yes. To Human LifeWave App klar til alle – MÅLET nået, og der kan pustes ud – holdes en veltrængt og velfortjent almindelig arbejdsuge.

I alle disse måneder blev alle ledige timer i døgnet og alle weekender brugt på test, produktion, telefonsnak med udviklere osv.

Der er tre personer jeg i disse fire intense måneder af hjertet skylder et kæmpe tak og ros for deres tålmodighed. Det er naturligvis min kone og to drenge, fordi de i fire måneder stort set kun har set ryggen af mig, siddende foran en pc, kiggende på en ”nøgen mand”. Som fruen siger: ”Jeg er da glad for, at det kun er en tegnet figur.”

Hele dette forløb, med fast arbejde, og dette ekstra frivillige projekt – kunne jeg IKKE have klaret uden mine plastre Y-age Aeon og Energy Enhancer samt Corsentials. Så tak LifeWave for disse fantastiske produkter.

Del dine protokoller human to human – KONKURRENCE

Jeg synes, at det er fedt, når der sendes en ny protokol til feedback@tohuman.com, som vi kigger igennem, laver og publicerer på SAMTLIGE brugeres smartphones inden for få sekunder, efter der er trykket GEM. Her skal der ikke ventes på, at bogtrykkeren er klar.

Så kære læsere af dette indlæg: Find de protokoller, der endnu ikke er på To Human LifeWave app, du har i dine gemmer. Send dem til feedback@tohuman.com, vind et gavekort – se vores konkurrence – samt genkend din protokol på din smartphone og vær stolt af, at den har du bidraget med. Lad os dele human to human, så vi alle kan opnå bedre livskvalitet.

Se fremtidsplanerne for To Human LifeWave App – læs mere her

Læs Jan Dibberns egen historie om, hvordan han fik en mission om at lave en online app, som alle LifeWave-brugere i hele verden kan få glæde af – læs indlæg her

3 KOMMENTARER

 1. Fuldstændig vildt… Der er en enorm arbejdsbyrde, som du der har fuldbragt….
  Og ja, data kommer ikke i systemet af sig selv. Tak for, at du sådan deler processen med udviklingen. Det sætter tingene så skønt i perspektiv. Tak for dig kæreste Egon…… Knus fra Steen.

 2. Det jo fuldstændig VILDT – hvilken kæmpe indsats du har gjort for teamet. Ja, for alle, der netværker med LifeWave.
  Jeg finder det utrolig nemt at vise, hvordan vi kan hjælpe med alverdens “skavanker” og hele tiden kommer der flere og flere protokoller.

  TAK af hjertet kære Egon

 3. Kære Egon
  Ildsjæle er sjældne individer – og det er du, Jan og holdet bag To Human.
  Skønt at læse om tilblivelsen og skal nok gå i gang med at kigge igennem og se, om jeg kan bidrage med noget.
  KH Lone

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here