Ny ambitiøs blog om LifeWave i luften

0
159

HURRAAAA vi er i luften. Det her er en dag, jeg har ventet på i spænding. Det er symbolet på mit nye liv. I 2014 til 2015 var jeg på min første rejse med LifeWave. Jeg testede alle produkterne på egen krop. Samtidig havde jeg en personlig træner, som var en uundværlig støttepæl i hele processen. Michael Skjoldan hjalp mig til at ommøblere en skrantende og smerteramt 51-årig krop til noget, der i dag føles som en ung krop med fantastisk styrke, energi og udholdenhed. Min tilstand FØR forvandlingen var desværre ikke enkeltstående. Samme smerter og problemer er der mange alt for mange, som kæmper med:

850.000 danskere svarende til hver femte lider af kroniske smerter. Rigtig mange danskere klager over manglende energi og overskud. 10-15 procent lider af alvorlige søvnproblemer. 47 procent af danskerne er overvægtige. 35.000 ligger sygemeldt med stress – hver dag. Dagens billede på danskernes sundhedssituation er skræmmende. Jeg har selv været i farezonen for at blive hængende i den kedelige statistik.

Et alternativt sundhedsforum

To Human blog er min mission om at skabe et sundhedsforum for alternative behandlinger. To Human blog er min historie om at have været næsten afhængig af smertestillende til ikke engang at have en Panodil i huset – men den skal ikke kun handle om mig.

Dette site er min mission om at hjælpe andre til at hjælpe sig selv til øget livskvalitet, vitalitet, mentalt overskud og fysisk styrke. Derfor inviterer jeg bloggere ind på sitet, som kan blogge om deres vej til et bedre liv. Jeg inviterer specialister og sportsudøvere ind på bloggen, der ved noget om alternative metoder som LifeWave. Og jeg blogger om min egen personlige rejse og effekten med detaljer om produkter, træning og kost.

To Human blog tager udgangspunkt i en forunderlig rejse med LifeWave. Det er derfor også her, at du kan finde viden om LifeWave og få historien bag LifeWave-universet. Her kan du dykke ned i LifeWaves plasterguide og afdække myter og fakta om LifeWave. Jeg har også lavet en forhandlerguide til dem, som søger personlig råd og vejledning hos en uafhængig LifeWave-specialist.

Det handler om at dele

To Human er for mig et koncept om et bedre liv skabt mellem mennesker. Det handler om at dele viden og egne erfaringer, så vi i fællesskab øger livskvaliteten og opnå endnu større værdi af LifeWave forretningsmæssigt. Jeg tror på, at vi sammen kan hjælpe hinanden og andre til et bedre liv. Derfor er mit motto human to human.

tohuman-appTo Human blog er mit bidrag til at støtte og hjælpe andre i bedste LifeWave-ånd. Det samme gælder To Human app. En mobilguide og opslagsværk til LifeWave plastre, som du kan læse meget mere om her på siden. To Human app er en drøm om at lave en ultimativ plasterguide, som du har med dig på mobilen 24/7. Få hjælp hele døgnet – lige meget, hvor du er.

To Human app er det værktøj, jeg selv følte jeg manglede, da jeg i sin tid skulle navigere mellem termer som Aeon på GV14 eller Carnosine på H7. Hvad skulle jeg dog stille op med plasterpungen på farten, når jeg aldrig havde mine manualer i papirform på mig? Hvordan kunne jeg udvide min plasterhorisont og få optimal udnytte af plasterteknologien, når jeg ikke kendte alle muligheder under en protokol? Hvad skulle jeg gøre, hvis jeg pludselig havde ondt og ikke kendte mulighederne for lindring? Det er noget af det, To Human app i dag kan hjælpe med. Forhåbentlig er det et ultimativt værktøj for alle LifeWave-brugere.

LifeWave har ændret mit liv drastisk. Jeg har fået et nyt liv, et bedre liv. Et liv med et overskud, jeg aldrig tidligere har oplevet. Et liv med en krop, der er langt yngre, end min dåbsattest sladrer om. Et liv, hvor jeg hopper ud af sengen om morgenen, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg glæder mig hver dag til dagen, til livet og til at leve det. Jeg har aldrig haft så mange nye ideer og personlige projekter i gang på samme tid, og da slet ikke så meget energi til at nurse dem alle – uden stress og jag.

Jeg håber, at du har lyst til at være en del af det nye univers – for det skal ikke være mit alene. Jeg vil gerne dele det. Del dine oplevelser og tanker under blogindlæggene, og benyt muligheden af at dele dine erfaringer med LifeWave-protokoller i To Human app. Missionen er alene, at vi sammen skal have et bedre liv. Et liv, som får os til at smile hver morgen, ligesom børn, der hopper ud af sengen med en glubende appetit på dagen og livet.

DEL
Næste artikelJuleaften falder i år i september
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here