Juleaften falder i år i september

0
87
Stor LifeWave Event i København 2015 med Tohuman

Skal du med til årets LifeWave-event i København i september? Her skal vi efter sigende opleve den største produktlancering i LifeWaves historie, og David Schmidt, LifeWaves grundlægger, kommer selv til Danmark for at fortælle om LifeWaves visioner for 2016. Det glæder jeg mig til at overvære.

Danmark er et af de lande i verden, som har taget rigtig godt i mod LifeWave. Derfor er begivenheden, som afholdes i Tivoli Hotel & Kongres Center, en international begivenhed. Det bliver spændende at møde LifeWave-distributører fra udlandet.

Jeg har testet samtlige LifeWave produkter gennem snart halvandet år – og jeg har naturligvis nogle absolut favoritter, som du kan læse mere om i dette blogindlæg. Derfor glæder jeg mig også til at se, om jeg atter overraskes og kan tilføje en ny LifeWave-favorit. Jeg glæder mig naturligvis også til at teste det nye helseplaster fra LifeWave og se og høre mere om den nye hudplejeserie, som er 98,6 procent naturligt udvundet af planter. Serien kan måske være til stor glæde og gavn for mange kvinder, som søger en alternativ hudpleje og endnu ikke har fundet det helt rigtige (eller måske er det også noget for os mænd – hvem ved?). Ifølge LifeWave selv oplever næsten 90 procent en forbedring i deres udseende efter tre uger med den nye hudplejeserie, og hele 85 procent af testpersonerne oplever en reducering af fine linjer og rynker.

LifeWave lover i øvrigt også træning til din LifeWave-forretning, og hvordan du opnår dine mål. Så måske eventen kan give et kick til os alle.

På min ønskeseddel stå der …

Jeg håber og ønsker, at juleaften i år falder i september, og at David Schmidt på sin Danmarkstur lover os spændende produktinnovation i 2016. På min ønskeliste står blandt andet endnu flere produkter til sport og bedre performance. Jeg bruger i dag Corsentials, Maveric og energiplastret Energy Enhancer og føler mig i bedre form end nogensinde før – men jeg tror ikke på, at jeg har nået min peak performance endnu. Jeg tror, at potentialet er meget større både for mig selv og andre. Mit håb er, at LifeWave bringer endnu flere spændende produkter på banen, som kan styrke den fysisk udholdenhed og det mentale overskud.

Ses vi i september? Hvad glæder du dig mest til? Jeg glæder mig først og fremmest til at se og netværke med jer alle.

Programmet indeholder:

  • LifeWaves største produktlancering i historien
  • Casestories med folk, der allerede har opnået resultater med produkterne
  • Træning af LifeWave-distributører
  • Succeshistorier fra LifeWave-medlemmer
  • Goder og eksklusive foræringer.

Dato: 18-19. september, 2015
Sted: Tivoli Hotel & Kongres Center
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V

DEL
Tidligere artikelNy ambitiøs blog om LifeWave i luften
Næste artikelJeg måtte bare lave To Human app
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here