Plastre hjælper 12-årig vådligger – nu er der længere mellem de våde nætter

1
703

Jeg skal holde plastermøde med Else. Else og jeg har gået i skole sammen, men efter skoletiden har vores liv udviklet sig i hver vores retning. Men nu skal vi altså mødes igen. Mødet er kommet i stand, fordi jeg har fået vakt hendes nysgerrighed omkring plastre fra LifeWave – ja, alt det, disse plastre kan hjælpe med.

Else har en sønnen Christian på 12 år, som desværre er vådligger. Han har uheld næsten hver nat – med få undtagelser. Det er aldrig sjovt at være vådligger, og når man er 12 år, er det bare rigtig øv. Overnatninger hos kammerater, med skolen og i mange andre situationer bliver pludselig ubehagelige og noget, man bruger meget energi på. Der er så mange andre ting, man tumler med, når man er ved at blive teenager, og det at være vådligger behøver altså ikke lige være en af dem.

Vi bliver enige om, at det bestemt er et forsøg værd at prøve plastrene, så jeg finder TOHUMAN app frem søger på ’vådligger’. Jeg får straks hjælp: Y-age Aeon på CV4 under navlen og energiplastret Energy Enhancer på ST22 under ribbenene.

Else får plastene med hjem. Christian er heldigvis med på at prøve og har ikke noget imod at have dem på i skole, og så skal de jo også sidde, så ingen ser dem.

Efter 14 dage med plastrene har Christian kun været våd 4 gange mod normalt næsten hver nat. Sikken en succes. Christian er glad og håbefuld.

Hvorfor er man vådligger?

At være vådligger kan skyldes flere forskellige ting: Noget af det kan være en manglende modning af nervesystemet, signaler og reflekser. Det kan også skyldes en nedsat produktion af hormonet ADH. ADH er det hormon, som gør, at der produceres mindre urin om natten. Når der så produceres for lidt, er der ikke forskel på, om det er dag eller nat. Det kan også være, at man sover så godt og tungt, at ens lukkemuskler slapper helt af, når blæren så er helt fuld, er lukkemusklen ikke stærk nok til at undgå, at der tisses i sengen.

Hos Christian får han rigtig god hjælpe af Aeon og Energy Enhancer. Aeon hjælper netop på det autonome nervesystem. Energy Enhancer øger muskelmassen, så alt i alt giver det rigtig god mening, at Christian har god hjælpe af netop disse 2 plaster.

Hvis du bruger plastrene, så vær opmærksom på, at LifeWave ikke anbefaler brugen af plastrene til børn. I dette tilfælde har moderen vurderet, at hun ønsker at afprøve plastrene.

DEL
Tidligere artikelMit forløb som brystkræftpatient! De svære valg og hjælpen fra LifeWave
Næste artikelWinFit Update 6: Farvel til 5,9 kilo fedt!
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

1 KOMMENTAR

  1. Hej Anita,
    Tak for en rigtig fin fortælling om den lille dreng. Og godt, at du kunne hjælpe! Jeg tissede selv i sengen som barn – var vidst på samme alder, før det fortog sig. Formodentlig er det et spørgsmål om modning af nervesystemet hos det unge individ. Og du har helt ret, vi er inde ved, dels det hormonelle – her det antidiutretiske hormon (ADH ) og sikkert også balancen mellem det sympatiske og det parasympatikse nervesystem. Man vokser fra det, men det er ikke godt mens det står på.
    Jeg har selv med godt resultat, hjulpet flere ældre mænd med vandladningsbesvær, netop med EE.
    Energy Enhancer plastret er fantastisk til at balancere nervesystemet.
    Mange hilsner, Kim

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here