Aeon på brystet og konfirmationstalen er klaret med et smil

1
342

Så er det blevet konfirmationstid her i huset. En spændende tid – specielt hvis man i forvejen er en sensitiv ung mand som min søn Mathias. De seneste par uger op til den store dag er nattesøvnen begyndt at halte, ligesom der er mere uro i løbet af dagen; mon der nu er styr på tingene, og hvad nu med talen osv.

Vi har haft rigtig mange gode snakke om hans bekymringer, som har dækket over alt lige fra; hvad nu hvis maden ikke bliver leveret til tiden og det at holde en tale foran hele familien og alle gæsterne. Mange af tingene er til at løse lynhurtigt, har vi talt om, men mon ikke vi alle kender en snert af nervøsitet, når man skal stille sig op foran en masse mennesker og holde en tale.

Plastre dæmper stress i kroppen

Heldigvis kender Mathias vores ’husapotek’ – som vi kalder LifeWaves produkter – så der er plukket et Aeon-plaster fra Y-age serien frem fra kassen. Det er placeret på punktet i nakken, som er særdeles velegnet til at dæmpe stress i kroppen. Fordelen er, at man ikke bliver sløv, men blot får skuldrene ned. Nu husker han punktet fra tidligere lejligheder, men ellers er det nemt at finde i To Human app under f.eks. ’Eksamensangst’.

Når sengetid nærmer sig, sætter han soveplastret Silent Nights midt i panden. Mathias har fundet ud af, at det er den bedste placering for ham i forhold til de fem foreslåede punkter fra LifeWave – derfra tager det ikke længe før en tung, dyb søvn indfinder sig.

Konfirmation-maibritt-baekgaard-2Det er så dejligt, at han selv mærker efter, hvad er godt for ham. Det betyder, at jeg er helt tryg ved, at lade ham ”rode” i husapoteket.

Endelig kommer dagen. Noget af det, jeg især har glædet mig meget over er, at Mathias har haft overskud til bare at glæde sig. Han har hygget sig rigtig meget med at gøre sig klar, og efter badet har han slet ikke været i tvivl: ”Mor, kan jeg lige få lidt forskellige plastre på, inden jeg smutter i tøjet.”

Selvom Mathias skal have skjorte på, som vil dække plastret i nakken, så har vi valgt at sætte Aeon-plastret midt på brystet. Det er også et godt bekymringspunkt (fundet under ”Stress” i To Human app), som vi tidligere har prøvet med succes. For at holde energien oppe hele dagen, har han også fået et sæt Energy Enhancer på foran på skuldrene, som beskrevet fra LifeWaves produktfolder. For der skal jo være masser af energi og overskud til at nyde dagen.

Ekstra energiboost med Energy Enhancer

Som hans mor vil jeg gerne give ham en rigtig dejlig dag. Men pyha, der er mange ting, som skal falde i hak. Så jeg har også brug for ekstra overskud – ikke bare til selve dagen, men også i ugen op til. Jeg har derfor valgt at bruge energiplastret Energy Enhancer efter standard protokol fra LifeWave i ugen op til samt bruger Silent Nights soveplaster om natten. Mit favoritpunkt er bag højre øre.

Det er jo ikke kun de unge uprøvede talere, der kan blive lidt pressede. Selv har jeg sjældent udfordringer i forhold til at tale til forsamlinger, men når modtageren er så betydningsfuld i ens liv – så er det svært ikke at blive lidt ramt af nerver. Så jeg er også smuttet i plasterkassen og har fundet både stressplastret Aeon og et sæt Energy Enhancer frem. Normalt har jeg ingen udfordringer med at have plastrene siddende synligt, men lige i dag, vælger jeg nøjagtig samme placering som beskrevet ovenfor. Bagefter er det på med festkjolen. Ahhhh, ro i maven og en tale der går lige som den skal.

LifeWave hjælper kroppen til en sund balance

Ja, vi griner lidt engang imellem når vi ser på hinanden, og der sidder plastre her og der og allevegne – men det er vel bare en ekstra bonus ved plastrene.

Dette var jo en helt aktuel begivenhed, som har været rigtig vigtig for Mathias og jeg. Men der findes jo masser af vigtige begivenheder i livet … jobsamtalen, eksamen, bryllupstalen, når en lille ny kommer til verden eller der hvor livet slutter.
Hele tiden mødes vi med forskellige udfordringer og krav, som stresser vores kroppe og hoveder. Det er vigtigt at rumme alle slags følelser og nogle gange bare være i dem – også selvom det ikke er nemt.

Vi prøver at leve et sundt liv både i forhold til krop og sind – og efter vi har lært produkterne fra LifeWave at kende, så er der igen justeret på, hvordan det kan blive endnu bedre. Væk med kemi og ind med energiplastre m.v. der hjælper kroppen til at finde balancen.

Det er dog ikke sort/hvidt – så jeg vil gerne understrege, at det ikke erstatter lægebesøg og almindelig sund fornuft. Det støtter blot op om vores valg om at prøve at leve det sundeste liv vi kan. Med ønsket om et godt forår fyldt med glædelige begivenheder.

DEL
Tidligere artikelHundehale tæt på amputation – se hvordan LifeWave gør en forskel
Næste artikelSådan opnår du rygestop med LifeWave plastre (Del 1)
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

1 KOMMENTAR

  1. Rigtig hjertelig tillykke til Mathias og til dig med den store dag. Hvor er det fantastisk dejligt at I fik hjælp til at nyde dagen og få energi op til dagen med plastrene fra Lifewave.
    Ja man skal prøve det før man ved hvor mange steder de kan hjælpe i vores hverdag :-).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here