Rygestop – en personlig rejse (Del 4)

1
195

Sikke en rejse jeg har begivet mig ud på. En rejse med et mål, men med en ukendt tidshorisont. Jeg har aldrig troet, at et rygestop skulle lære mig så meget om mig selv – personlig udvikling, kan man vel godt kalde det.

Har du ikke fået læst mine to forgående indlæg om min vej til et rygestop, kan du læse dem her.

Uge 6 og 7: Jeg forbliver på de fem smøger om dagen, men i udgangen af uge 7 bliver fem smøger pludselig til 10! Hmm, ikke lige den rigtig vej.

Rygestopråd nr. 1! Begrav dine smøger

rygestop (2)Den 2. marts får jeg et råd fra en klog kvinde. Jeg skal begrave mine smøger, tage min afsked. Sende dem over på den anden side, og der vil jeg få det bedre. Hmm, den skal jeg lige tygge lidt på, men fredag den 11. marts kl. 15 holder jeg begravelse i haven for mine smøger. Det lyder sikkert helt vildt mærkeligt, og det er det også – især fordi det faktisk berører mig dybt. Jeg har – opdager jeg – rigtig mange følelser forbundet med mine smøger.

Uge 8 og 9: Ja, ja, så bliver der røget for fuld damp … Ryger 15-20 smøger om dagen. Hold nu op, som det stresser mig. Hvad det er, der stresser mig, er virkelig svært at beskrive, men når man først en gang har været nede med stress, så er man langt mere opmærksom på alle de små signaler.

Rygestopråd nr. 2! Husk at bruge LifeWave-plastre

Jeg har været rasende, sur, vred og meget mere på mig selv over, at jeg ikke lykkedes endnu. Men for fanden, vi skal jo altså lære at kravle, før vi kan gå. Og nu skal jeg fortælle dig én ting: De der plaster fra LifeWave, de virker altså ikke, når man ikke har dem på. Ikke at det kan komme som nogen særlig stor overraskelse. Det er altså ikke nok at tænke på at tage dem på, hvis du rent faktisk ikke gør det. Du kan sammenligne det med at tænke på at tage til træning. Det kommer du jo heller ikke i bedre form af. Eller tænke på, at det vil også være sundt, hvis du begynder at spise lidt mere grønt. Det er altså ikke nok kun at tænke tanken, det bliver man hverken mere sund eller tyndere af.

Tirsdag den 15. marts: Årets første cykeltur – bare lige sådan 20 kilometer. Har vel at mærke ikke været afsted siden den 1. september sidste år. Hold nu op en tur, hvor jeg jo nær har hostet mine lunger ud. Jeg kan jo næsten ikke få vejret. Et wake-up call uden lige – nu må der en ny strategi til. Datoen hedder den 1. april. LifeWave-plaster mod rygestop samt detox. Nu skal der renses ud. Jeg håber og tror på, at en detox-kur med LifeWave-plastre vil fjerne den stress, jeg har siddende i kroppen og på den måde give mig den indre ro, som jeg hier efter.

Ikke-ryger fra 1. april

Så p.t. er regnenormen stadig en regnorm, men det er kun til og med den 31. marts 2016 (altså i går), i dag forvandler den sig til en stålorm. Min vægt er uforandret. I forhold til at afprøve protokollen i To Human app, som jeg nævnte i mit første indlæg om mit rygestop (5 dages detox-kur og brug af Energy Enhancer, Y-age Glutatione og Y-age Aeon), så kommer jeg meget mere ind på det, når vi ses igen den 1. maj, for jeg kan jo ikke udtale mig om noget, jeg ikke har gjort.

  • Hvordan går det fra uge 10 til uge 14?
  • Hvordan går det med vægten?
  • Er en detox-kur det, der skal til?
  • Hvordan virker protokollen i To Human app i forhold til mit rygestop?
  • Bliver regnenormen til en stålorm?

DEL
Tidligere artikelSlået ud af høfeber? Sådan kan LifeWave lindre
Næste artikelLifeWave min trofaste ledsager under min kræftbehandling
I forbindelse med sit arbejde som selvstændig blomsterdekoratør, manglede Malene energi og overskud til at komme igennem dagen. Det er nemlig hårdt at stå op mellem kl. 3 og 4 om morgenen. Energien og overskuddet får hun i dag ved brug af LifeWaves produkter. LifeWaves produkter bliver også brugt til hunden Zimba. Malene er netværker og forhandler af LifeWave. Kontaktinfi: sandemands@gmail.com.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here