Sådan kan du komme nemt gennem overgangsalderen

10
682

Har du det ligesom flere tusinde danske kvinder, som er omkring de 50 år? Døjer du med flere symptomer på overgangsalderen: Humørsvingninger, hedeture, mindre sexlyst og vægtforøgelse. Så se lige her. Måske kan du undgå alle generne og nyde livet i  stedet for at gå igennem alle de gener, jeg selv har.

Jeg er 56 år og har allerede været hele repertoiret igennem. For at det ikke skal være løgn, så startede det hele, inden jeg blev 45 år. Det er jo ikke lige det, man forventer. Jeg har prøvet utallige af råd. Jeg har fået hormonpiller, hormonplaster, hovedpinepiller, forskellige fødevarer osv.

På et tidspunkt i 2014 syntes jeg, at jeg havde læst nok om, hvor ”farlige” alle disse hormonpiller og diverse andet var. Intet af det, jeg prøvede, virkede optimalt. Så jeg begyndte at søge på internettet for at se, om der mon ikke var et alternativ. I min higen og søgen stødte jeg på LifeWave. Jeg kan ikke huske helt, hvordan jeg fandt frem til artiklen, men jeg husker tydeligt, at historien i den grad fangede min interesse. Efter flere ugers læsning og hjemmestudier af LifeWaves produkter, var jeg klar til at købe. Jeg fandt ud, at jeg skulle have hjælp af en, som allerede er distributør. Jeg fandt frem til en forhandler i Danmark, som jeg kontaktede.

I november 2014 købte jeg min første pakke fra LifeWave. Jeg var så nysgerrig på LifeWave, at jeg med det samme gik all-in og købte en LifeWave guldpakke. Jeg brugte hele december på at læse mere og afprøve flere protokoller med mere eller mindre succes.

I januar 2015 stoppede jeg helt med hormonplasteret. Jeg gik for alvor i gang med protokollerne for overgangsalder og hedeture. Siden den dag ændrede det hele sig. Jeg har ikke taget nogen form for hormonbehandling og heller ikke andre former for hovedpinepiller og lignende. Jeg har lidt af hovedpine og migræne igennem hele mit liv. Det er også slut nu.

Protokol mod hedeture – sådan gør jeg!

Den protokol, som jeg bruger for hedeture, ser sådanne ud:

Jeg bruger plastrene fra Y-age serien og SP6 Complete. Y-age serien bruger jeg i dag timerne, og SP6 Complete lader jeg også sidde på om natten:

 • Y-age Aeon på placering 1 – 3 – 5
 • Y-age Carnosine på placering 4
 • Y-age Glutathione på placering 1 – 3 – 5
 • SP6 Complete på placering 1 – 2 – 3

En gang imellem holder jeg en pause på en lille uge, men ved den mindste forandring så går jeg i gang igen.

Jeg håber, at du med mine råd kan spare dig selv for de mange frustrationer, som jeg har haft og kan få rigtig god fornøjelse af det her. Det hele er lidt sjovere og livskvaliteten er bare højere, når man kommer lettere igennem overgangsalderen. Held og lykke.

Glad-menopause-lifewave

Det bør du vide om overgangsalderen

 • Overgangsalderen forløber typisk fra 45 til 55 års alderen
 • Overgangsalderen starter, når menstruationerne bliver uregelmæssige
 • 75 procent af alle kvinder i overgangsalderen har gener som hedeture, svedeture, søvnløshed, hjertebanken, blødningsforstyrrelser m.m.
 • Tidspunktet for sidste menstruation kalder man menopausen. Gennemsnitsalderen for menopausen hos danske kvinder er 51 år
  Læs mere på Netdoktor.dk

DEL
Tidligere artikelMalenes rygestop med LifeWave – de første fire uger (Del 3)
Næste artikel30 år gammel ligtorn væk med LifeWave-plaster
For mange kvinder er overgangsalderen rigtig slem med hormonpiller, hormonplastre og lignende. For Bente ændrede det hele sig da hun prøvede LifeWave-plastrene. Bente har også stor glæde af Alavida hudplejeserie, som indeholder LifeWaves nyeste produkter. Bente Nyeboe er LifeWaveforhandler - primært fra sin bopæl i Schweiz. Kontaktinfo: bente@nyeboe.net.

10 KOMMENTARER

 1. Sikken en dejlig læsning – fedt hvordan du selv var nysgerrig på at prøve noget andet end det traditionelle (som du havde begrænset virkning af).

  Velkommen til dit nye naturlige husapotek

  Skøn søndag

 2. Hej Jeanette
  Tak for din henvendelse. Ja, det er efter de små hæfter. Det er lettere at bruge dem end akupunkturnumre. Kh Bente

 3. Hej Pia

  Jeg er glad for, at du kunne lide mit indlæg. Jeg bruger dem på skift, også selv om der er visse punkter, som jeg syntes virker bedre end andre. Når jeg skifter, føles det som om, at kroppen får ligesom et lille skub :-). KH Bente

 4. Hej Bente
  Du bruger så 10 plaster i døgnet, dvs. i kroner og øre
  er der 465 kr om måneden, altså når man er kommet
  op og kan opnå rabatten på 3 pakker for 1.400 kr.
  Er det rigtigt forstået?
  Hilsen Elisabet

 5. Hej Elisabet, tak for dit spørgsmål. Jeg bruger ikke 10 plastre i døgnet. De numre, som jeg har skrevet, er de placeringer, som jeg skifter med. Jeg bruger kun fire plastre i døgnet, og det er ikke hver dag, at jeg bruger dem. Jeg kan desværre ikke rigtig forstå dit regnestykke, så jeg ved ikke helt, hvad du mener. Lad mig også fortælle, at inden jeg startede med LifeWave i forbindelse med overgangsalderen, tog jeg hormonpiller. I den forbindelse fik jeg en masse små kister (godartet) i hvert bryst. Da jeg fik fortaget en ny mammografi i december 2016 var alle kister forsvundet, jeg stoppede med hormonpiller i januar 2015. Du er meget velkommen til at stille flere spørgsmål. Jeg vil ønske dig en rigtig god dag. Kh Bente

 6. Men er det ikke også med LifeWWave sådan at man bare udskyder overgangsalderen, som så vil komme igen når man stopper med præparatet?

  • Hej Nina, undskyld at det har taget tid at give dig svar. Jeg brugte lifewave plastere til at holde mine hedeture nede og jeg bruger dem stadig hvis jeg syntes at der er mange. I starten brugte jeg dem regelmæssig, det vil sige at jeg fandt en protokol som passede til mig. Det tog mig omkring 1/2 år at få styr på dem, det vil sige at jeg følte mig tilpas. Jeg vil helt bestemt sige nej til at du “bare” udskyder overgangsalderen. Det er en periode som vi skal igennem, nogen lettere end andre, Lifewave hjælper til at komme lettere igennem den. Jeg håber at du kan bruge mit svar. KH Bente

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here