Disse 3 hverdagsproblemer kan du let afhjælpe med lysterapi

2
410

Det betyder utrolig meget for mig, at jeg i dag kan hjælpe mennesker til at hjælpe dem selv gennem lysterapi fra LifeWave-plastre. Se f.eks. disse 3 bud på, hvordan dette unikke ‘husapotek’ kan lindre forskellige udfordringer i hverdagen.

1. Knæsmerter lindret med +50%

Jeg har en kollega, der døjer gevaldigt med knæproblemer og relaterede smerter. Jeg har før nævnt muligheden for at prøve plastrene, men han har hver gang været afvisende. En dag vi er på arbejde, kan jeg se, at han stadig er meget smerteplaget. Jeg tilbyder igen at hjælpe. Ja, tak siger han, fordi han nok snart ikke ser anden udvej. Jeg bruger anvisningen fra TOHUMAN app, der bliver kaldt for ”kalvens snude”. I løbet af 5 minutter lindrer det hans smerter med + 50% på 5 minutter. Genialt!

2. Hovedpine væk på 10 minutter

Til en hyggeaften med nogle bekendte møder jeg en kvinde, der døjer en del med hovedpiner. Denne aften er ingen undtagelse, og jeg tilbyder naturligvis at hjælpe hende. På med et sæt IceWave, og så forsvinder hovedpinen på under 10 minutter, alt imens hele selskabet sidder forundret tilbage.

3. Reducer akneudbrud kraftigt på bare en uge

Akne er et stort problem for mange unge mennesker. Jeg har hjulpet adskillige ved blot at lade dem bruge Alavida-plastret, som har reduceret akne med ca 50% på en uge.

Alavida-plastret er specielt udviklet til at påvirke og booste processer, der har med huden at gøre. Jeg bruger derfor Alavida-plastret på det anviste punkt i nakke fra den medfølgende folder.

Som sidegevinst påvirker det også frontallapperne og derved påvirker det blandt andet korttidshukommelsen med videre. Du kan læse mere omkring frontallappens funktion her

LifeWave – hjælp til selvhjælp

Dette er blot få af de uendelig mange beretninger med mennesker, som jeg har mødt, og hvor brugen af LifeWave har gjort en stor forskel. LifeWave-plastrene kan benyttes af alle. De er effektive og nemme at anvende og er helt uden kemi og bivirkninger. Jeg vil dog lige igen slå et slag for, at disse unikke plastre selvfølgelig ikke erstatter lægen og sund fornuft.

Jeg har benyttet produkterne fra LifeWave i mere end 4 år både på mennesker og dyr. Jeg oplever i den grad, at produkterne giver utroligt stor glæde. Jeg er ofte forundret over, hvor mange forskellige problemstillinger, produkterne kan lindre på en helt naturlig og kemifri måde – blot ved at sende forskellige frekvenser af lys til kroppen.

DEL
Tidligere artikelNirvana får mig til at boble af glæde
Næste artikelSådan kan du kende din kokoskvalitet
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

2 KOMMENTARER

    • Tak Steen.
      Ja det er kun Alavida-plastret der er brugt. De unge “mænd” gider ofte ikke at bruge cremer, og deres mødre vil helst beholde dem for sig selv 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here