Nirvana får mig til at boble af glæde

2
493

Så kom Nirvana fra LifeWave … Jeg har lyst til at juble og synge. Det har lige øget min livskvalitet til et væsentligt højere niveau! Mine oplevelser med Nirvana de seneste 14 dage er ”berusende” og et enormt løft i min livskvalitet.

Nirvana består af et plaster og et kosttilskud, som indeholder; tangekstrakt, olie, og vanilje.

Jeg er 54 år og har gennem de seneste 25 år været udfordret af for lavt stofskifte og heraf følgende symptomer som enorm træthed, diffuse smerter – specielt smerter på ydersiden af lårene, ”hjernetåge”, hukommelsesbesvær og overvægt.

LifeWaves produkter – som jeg lærte at kende og forelskede mig i for 5 år siden – har gjort en markant forskel for mig og afhjulpet mig med overnævnte symptomer. Jeg har fået øget energi, overblik, mindre smerter, og vægttab. Så alt var egentlig fint og til at leve med …

Jeg modtog Nirvana-plastre og tabletter om fredag den 9. juni og startede med plastret til natten. Jeg sover ualmindeligt godt med Nirvana-plastret på. Om morgenen til første måltid indtog jeg tabletten. Efter en time havde jeg allerede en fornemmelse af lethed. Jeg slog det hen med, at det vist var indbildning. Det skal lige siges, at jeg inden den 9. juni havde været igennem en hjerne afbalancering og den store detox, så jeg havde forberedt mig og gjort klar til Nirvana.

Større velvære og øget livskvalitet med Nirvana

Lørdag den 10. juni sidst på eftermiddagen er jeg ikke i tvivl. Nirvana virker. Jeg får en skøn boblende glæde indeni, føler mig let, føler ro indeni og bare velvære. Det er så bare blevet bedre og bedre på den gode måde.

Jeg har nu været i gang i 14 dage. Jeg sover utrolig godt. Alle småskavanker, der før knirkede rundt omkring i kroppen, er ”stille”. Mine smerter på ydersiden af lårene er næsten væk. Jeg har virkelig meget energi og overskud – også til det, der normalt ikke lige er så spændende. Alt bliver bare gjort let og nemt. Jeg har fået en anden appetit – ”stopklodsen” virker bedre. Jeg spiser mindre.

Roen indeni kan ikke beskrives – den skal opleves. Jeg har overblik, føler mig ”skarp” – også i trafikken, hvor jeg normalt godt kan spænde lidt op og synes, at jeg skal passe ekstra på. Min hud er også blevet pænere, mere fast og ren. Ja, det er næsten ikke til at tro alt det, Nirvana kan hjælpe på. Jeg glæder mig til at se, hvad der sker på sigt.
Jeg har en lille boble af glæde indeni. Jeg har altid været et positivt menneske, men det her er et ekstra løft. Jeg har lyst til at ”drille” og give glæden videre. Jeg kan virkelig varmt anbefale at prøve Nirvana. Jeg vil sige, at du kan mærke resultater efter 1-3 uger.

DEL
Tidligere artikelSommerkur! Kig på kosten, og snup en daglig powersnack
Næste artikelDisse 3 hverdagsproblemer kan du let afhjælpe med lysterapi
Mit fokus er via mine intuitive behandlinger at guide andre til at udfolde deres potentiale, den inderste kerne – essensen af hvem vi hver især virkelig er ….. specielt med øget opmærksomhed på BEVIDSTHED. Selvudvikling er for mig det ultimative, vi kan gøre her i livet! Vikle os ud af alt det, vi har viklet os ind i. Det giver ENERGI og LIVSGLÆDE til at rumme alt det, livet giver os i NUET. Uddannet psykoterapeut, Tankefelt terapeut, Kranio Sakral terapeut, healer og begejstret bruger af LIfewaves lysterapi/plastre, både i min klinik og privat med fantastiske resultater. Adr. Frydendalvej 1 Fårhus, 6330 Padborg Tlf.nr. 21 70 46 46 Mail: rosamynthe@ikernen.dk www.ikernen.dk

2 KOMMENTARER

  1. Det lyder sørme dejligt❤❤
    Tillykke med alle “bivirkningerne”

    Glæder mig til at prøve selv.
    Hilsen Mai-Britt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here