Så kom nyheden! Vi har testet Nirvana – en dobbeltvirkende humørløfter

1
385

Jeg har ventet spændt på, hvad LifeWave nu har for en spændende og unik nyhed. Endelig blev det nye produkt Nirvana afsløret. Et produkt, som har overskriften ”dobbeltvirkende humørløfter”.

Nirvana består af to små piller, som tages om morgenen, og et plaster, som sættes på om aftenen. Det er jo rimeligt nemt, og alle kan være med. Både piller og plastret stimulerer endorfinproduktionen, og det er netop endorfiner, som gør, at du bliver i bedre humør. Et fantastisk produkt til alle dem, som hurtig bliver kede af det, bare er triste eller synes deres humør er for dårligt. David Schmidt oplyser dog, at du først må forvente en mærkbar ændring efter to til tre uger.

Fantastisk god søvn

Da jeg modtager pakken, overvejer jeg, hvordan jeg nu bedst kan prøve Nirvana af. Jeg synes egentlig ikke, at jeg er i målgruppen, men skal da lige prøve. Det passer fint med, at jeg kan prøve i en uge, og så levere resten til min far, så han også kan teste.

Allerede efter et par dage har jeg en fantastisk søvn. Jeg sover godt med Silent Nights, men med Nirvana er det på en anden måde. Jeg har følelsen af, at jeg sover endnu tungere, og at intet kan påvirke min søvn (jeg sover normalt let og vågner ved den mindste lyd). Jeg oplever også, at mine tanker ikke løber lige så langt i den negative retning.

Små positive ændringer

Resten af Nirvana – til 3 uger – overdrager jeg så til min far. Her er jeg så spændt på hans reaktion, da han har lidt flere udfordringer end mig. Indimellem bliver han lidt for ivrig, og så mister han overblik. Han bekymrer sig en hel del og får ikke altid sat ord på, og så køre tankerne afsted med ham, hvilket igen giver flere bekymringer. Han har nogle rygproblemer, som gør, at han nogle gange får nogle anfald, som ligner epilepsi, og han har problemer med balancen. Så vi bliver enige om, at her er flere punkter, hvor vi måske kan se forskel. Så nu er det bare at vente.

Nu er de tre uger gået, og noget af det jeg har fundet ud af, er, at andre omkring far kan se andre og større reaktion/forandringer, end far selv kan. I første omgang synes min far ikke, at han kan mærke en forskel. Men som vi kommer længere ind i samtalen, har han jo egentligt sovet lidt bedre og været færre gange oppe for at tisse om natten.

Længe mellem anfald

Vi tilbringer en hel dag hjemme hos min forældre, da der skal males hus. Normalt stiller vi 6 mand, og der skal planlægges, serviceres og arbejdes. Min far blive nemt stresset og lidt forvirret. Dette er også en af udløserne til de anfald, han får. En anden udløser er f.eks., hvis han står foroverbøjet, hvilket han også gør denne dag – flere gange. Men ikke en eneste gang får han et anfald.

Da jeg spørger min mor, om der er en ændring i hyppigheden af disse anfald, har der nok være færre af dem de seneste 3 uger, end der plejer. Men da mine forældre ikke registrerer nogle steder, at far får disse anfald, er det først, da vi kommer til at tale om det, at han kommer til at tænke på, at der er gået længere tid imellem, end der plejer. Der er også meget mere ro over min far denne dag, og han stresser ikke på samme måde, som han nogle gange gør.

Så kan igen konstatere at LifeWave har lavet et unikt og fantastisk produkt.

DEL
Tidligere artikelSådan kan du kende din kokoskvalitet
Næste artikelLad os slå det fast: Cannabis er mirakelplanten med et væld af gode egenskaber
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here