Top 7 over mest læste indlæg i 2017

0
150
rawpixel.com

I starten af 2018 bliver blog.tohuman.dk 2,5 år. I dag har TOHUMAN fokus på din og min sundhed – og hold nu fast: Der er læst ikke mindre end 210.000 sider. Det svarer til, at der bliver læst 7.500 sider på bloggen hver måned. Hvor er det fantastisk, at vi er så mange, som går op i vores sundhed og livskvalitet.

Men hvad bliver der så læst? Jo vi har fundet nogle af de mest læste indlæg frem fra 2017. Læs eller genlæs de gode indlæg om alt fra cannabis til kokos og næsespray.

  1. Cannabis – mirakelplanten med et væld af gode egenskaber
  2. Smertefuld neglerodsbetændelse væk på ingen tid
  3. Nyt kosttilskud med plaster skal få os i bedre humør
  4. Sådan kan du kende din kokoskvalitet
  5. Gigtsmerter i hænderne – sådan kan du måske blive smertefri 
  6. Mit forløb som brystkræftpatient! De svære valg
  7. Anders var afhængig af næsespray i 12 år – og chokeret over løsningen

Nye blogs om raw food og cancer

Vi glæder os til at udvikle bloggen i 2018. Vi glæder os bl.a. til at se meget mere til Irene Lundbjerg Larsen og Mia Kamla Marie Bluhm.

Irene vil sætte fokus på kosten. Hun vil bl.a. skrive om veganerkost og rawfood. Se bl.a. hendes første indlæg:

Sådan undgår du snack-fælden i den søde juletid

Mia Kamla Maria fortæller om sin personlige rejse med cancer. Hun er desuden sangerinde, forfatter, billedkunstner og lydhealer. Læs det første indlæg her – det er meget bevægende:

Noget om … cancer og det at finde kraften i sig selv

Personlig træner eller måske sportsudøver?

Fremover vil vi gerne have fat i en masse specialister, der har lyst til at blogge. Måske er du personlig træner, tidligere professionel sportsudøver. Eller måske vil du gerne tabe dig eller blive god til at løbe, eller på anden have råd af vores bloggere, så skriv til os på feedback@tohuman.com.

God læselyst og rigtig godt nytår

DEL
Tidligere artikelSådan laver du en vegansk julemiddag
Næste artikelSmertelindring og flot heling med plastre efter akut operation
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here