Se forskellen: Smertelindring med LifeWave plastre

0
363
Foto: Tim Stief, Unsplash

Min mand har nu i flere år haft problemer med sin ryg og lænd. Han har i flere år spist flere forskellige slags piller ordineret af hans læge (se evt. mit blogindlæg om dette skrevet i nov. 2017).

Hans problemer er ikke væk. Det er daglig en udfordring at få tingene til at hænge sammen, uden at smerterne bliver alt for slemme. Hans smerter har en stor påvirkning på de ting, vi foretager os. Vi har f.eks. flere gange måtte tage hjem fra en fødselsdag eller besøg hos venner, fordi han har så ondt, at han bare skal hjem og ligge. Vi er også bevidste om, at det bliver værre og værre. Derfor gør vi flere forskellige ting, som gerne skulle få det til at vende.

Min gode veninde og LifeWave-kollega Jeanett Jensen, der også blogger her på TOHUMAN, har et termografisk kamera, som hun kan tilslutte sin telefon. Dermed kan hun tage et billede, der viser ved hjælp af varmegenkendelse, hvor der er inflammation. Vi har taget et billede af hans ryg kl. 9.00 og igen kl. 14.00. Se forskellen:


Billede fra kl. 9.00
Her sætter vi hvid IceWave på CV17 (brystbenet) og brunt på hans ryg. Vi sætter det der, hvor den lyse plamage er kraftigst. Ud over det får han Y-age Aeon på højre balle, da han også her er helt hvid.


Billede fra kl. 14. (plaster kan ses på foto)
Som du kan se, er den kraftige lyse plamage væk, og han har betydelig mindre ondt, end han plejer at have på dette tidspunkt. Vi kan se, at han stadig er meget lys på skulderne. Vi sætter derfor endnu et sæt IceWave på hans skulder. Han kan mærke, at det begynder at varme, og efter ca. 10 minutter tager vi endnu et billede.


10 minutter senere.
Som du kan se her, ændres det område, hvor han er helt lys til mere gullig farve.

Preben er vant til at blive patchet for hans smerter i ryggen og i hans lænd. Vi gør det ved hjælp af vores erfaring og ved at prøve os frem. Fordi vi nu har taget et billede, kan vi meget nøjagtigt sætte plastrene der, hvor han får mest ud af dem. Dermed er han også meget bedre hjulpet af LifeWave, og han har haft en dag, hvor hans smerter har været meget mindre, end de plejer.

DEL
Tidligere artikelSådan hjalp alternativ medicin efter kompliceret albuebrud
Næste artikelDrop deodoranten – det bør du bruge i stedet (Del 5)
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here