Nu er omstridt Dolol skiftet ud med plastre

0
1107

Nu skal der ske noget radikalt, tænkte jeg, da jeg for nyligt læste en artikel om at stoffet tramadol er under skærpet overvågning. Tramadol sælges under flere navne herunder Dolol, Nobligan og Mandolgin.

Min mand har fået ordineret Dolol samt nogle andre piller af hans læge for 10 år siden, da han har stærke smerter i hans lænd og ryg. Smerter, som blandt andet skyldes nedslidning på sit daværende job. Han har siden dengang spist Dolol to gange daglig, og det har ikke været oppe til overvejelse, om han skulle stoppe.

Jeg har været nu været med i LifeWave i tre år. Vi har flere gange forsøgt at bytte piller ud med plastre. Desværre er det ikke lykkes mig at placere plastrene, så han er blevet smertefri. Hver gang er han gået tilbage til pillerne og har i stedet brugt plastrene som supplement, når der har været behov for det.

Jeg har forsøgt med de fleste plastre i alle mulige kombinationer. Men som tiden går, lærer jeg også mere. Jeg har fået rigtig god sparring og råd at hente hos andre LifeWave-entusiaster. Vi har flere gange talt om, at nu er det ved at være tid til at prøve igen. Jeg må indrømme, at efter jeg læste den artikel, hvor der blandt andet står, at ”antallet af tramadol-brugere fra 2001 til 2013 er steget med 70%”, har det blot ansporet mig til at prøve igen. Det er jo et voldsomt tal, og når der så samtidig sås tvivl om virkningen efter flere års brug, så må det absolut være nu, vi prøver.

Smertedækning med plastre

Jeg starter med at sætte IceWave-plastret under hans fødder, da jeg vurderer, at jeg her kan smertedække ham bedst muligt, uanset hvor det gør ondt. Han har mest ondt på højre balle, så derfor placerer jeg plastret Energy Enhancer på den stor ballemuskel samt et Aeon-plaster i nakken.

Jeg gør det efter aftensmaden. Vi er meget spændte på, hvordan det vil gå næste dag på jobbet. Da han kommer hjem, har han ikke kunnet mærke nogen forskel. Det er positivt, for så har jeg altså fået dækket ham lige så godt ind med plastrene, som han har været med pillerne. Han beholder plastene på, fordi han oplever, at han fortsat får noget ud af dem.
Først 3 døgn senere kommer han hjem fra job og kan konstatere, at 2 døgn er det, som virker for ham. Så desværre må han her ty til pillerne, fordi det nu gør temmelig ondt. Samtidig plastrer jeg ham på ny. Så nu skifter vi hver 2. dag. Vi har prøvet at flytte rundt på hans Aeon-plaster, men det virker stadig bedst enten i nakken eller på blære 31 (til højre for rygsøjlen lige øverst for ballen).

Slut med Dolol

Nu har han i lidt over en uge brugt plastrene. Kun en gang har han spist piller. Han er ikke trappet ud. Han er gået fra at spise 2 x Dolol samt 2 Ibumetin 600 mg pr. dag til udelukkende at bruge plastrene. Nu skal vi stille og roligt have alle de stoffer ud af hans krop og boostet alt det, han mangler. Så nu er jeg rigtig spændt på, hvordan han selv kan mærke forandringen.

DEL
Tidligere artikelJubii, Theta Pure – det nye alternativ til fiskeolie
Næste artikelNoget om … cancer og det at finde kraften i sig selv
Anita Hellner blev introduceret til LifeWaves forunderlige verden i 2014. Lige siden har plastrene og de øvrige produkter været en trofast følgesvend. I 2014 ændrede Anita Hellner Andersens liv sig, da hun blev introduceret til LifeWave. Anita Hellner Andersen lider af PCOS – Poly Cystisk Ovarie Syndrom. Med LifeWave opnåede hun større livskvalitet. Siden er LifeWave ikke bare blevet en følgesvend i Anitas eget liv og i hendes mands, men også hos mange mennesker, som krydser hendes vej. Anita er forhandler af LifeWave og kan fortælle om, hvordan LifeWave har hjulpet til bedre livskvalitet og større sundhed. Kontakt: anitahellner@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here