Jubii, Theta Pure – det nye alternativ til fiskeolie

0
621

Jubii … endnu et produkt fra LifeWave har set dagens lys. Nemlig Theta Pure. Og I kan godt glæde jer. Det indeholder masser af omega-3.

Så langt tilbage, som jeg kan huske, har der i vegetar- og veganerkredse været overvejelser over, hvordan vi får dækket vores behov for diverse næringsstoffer, blandt andet de essentielle fedtsyrer omega-3 og omega-6 i kroppen. Det kan vi nu med Theta Pure, som er en spændende løsning på omega-3 forsyningen.

Theta Pure er et algebaseret kosttilskud, som indeholder EPA og DHA. Netop EPA og DHA er afgørende for en række processer i kroppen og dermed vigtige for vores generelle sundhed.

Theta Pure skaber balance i kroppen

Det er videnskabelig bevist, at balancen mellem de essentielle fedtsyrer omega-3 og omega-6 er meget essentiel for vores sundhed. Fakta er, at vi i gennemsnit spiser alt for meget omega-6. Ja, faktisk får vi 9 gange så meget omega-6 som vi får omega-3, og det skaber en skæv balance, som er meget uheldig for vores krop. Vil man leve et sundt liv er man nødt til at gøre noget ved det.

Kroppen kan dog ikke selv danne de to fedtsyrer. Den kommer fra vores kost, men her får vi ofte ikke nok omega-3. For at få omega-3 er der derfor mange, som i dag spiser fiskeolie. Og her er det Theta Pure kommer ind i billedet, for Theta Pure er fremtidens alternativ til fiskeolie. Fremtidens omega-3 olie bliver nemlig fremstillet af alger. Bruger man alger er det muligt at sikre sig et godt og tilstrækkeligt indhold af EPA og DHA, som lige præcis er de omega-3 fedtsyrer, vi selv har svært ved at producere nok af selv. Vidste du f.eks. at fisk spiser alger for at få deres omega-3 behov dækket?

De rigtige byggeklodser

Den første byggeklods i dette puslespil hedder Alfa-Linolensyrer (ALA). Kilder til ALA kan være hørfrøolie, chiaolie og hampefrøolie. Er man til salater, så er portulak en glimrende kilde. ALA er således en byggeklods, som danner basis for både EPA og DHA. Imidlertid er processen med at bygget EPA og DHA en følsom størrelse, hvorfor det er betryggende, at vi nu får adgang til Theta Pure.

Hvor optræder disse aktiverede fedtsyrer i kroppen, og hvad er deres funktion?
Jo, det er således, at EPA & DHA især findes i hjernecellerne, synapserne, nethinderne, binyrerne og kønskirtlerne. De indgår i et væld af processer og er således både funktionelle og strukturelle.

I forhold til den funktionelle del, så handler det om at få ting til at fungere f.eks. signalstoffer, transport af eller hjælp i forbindelse med optagelse af de fedtopløselige vitaminer.

I forhold til den strukturelle del, så er det der, hvor disse fedtsyrer indbygges i f.eks. cellemembranen eller indgår i øjets glaslegeme.

Hjernen består primært af fedtstoffer. Vi kan derfor bedre vedligeholde eller eventuelt ligefrem booste hjernens funktioner via et optimeret indtag af fedtstofferne EPA/DHA. På samme måde vil det kunne vedligeholde både syn og hjertefunktion.

Min første Theta Pure-pakke er på vej. Ih altså, hvor jeg glæder mig. Jeg er blandt andet spændt på, om det får en synsforbedrende virkning på mig. Under alle omstændigheder glæder jeg mig til at få smurt leddene.

Fakta om Theta Pure

  • Algeolien, som danner grundlag for Theta Pure bliver produceret i Europa.
  • Produktet er tilgængeligt på det Skandinaviske marked i testperioden.
  • En officiel lancering forventes i april 2018 i forbindelse med det store årlige LifeWave event i Danmark.
  • Prisen: $39,- svarende til ca. 250,- kr. afhængig af kursen. Der vil desuden komme skat og fragtomkostning på.
  • Produktet vil danne grundlag for endnu et produkt, som bliver tilsat et bestemt ekstrakt, som også er algebaseret. Dette kommer så til at hedde Theta Pure Premium. Det bliver også lidt dyre. Det rigtig spændende ved premium udgaven er, at det adresserer en yderst udbredt problemstilling, nemlig knogleskørhed. Premium skulle blive klar sidst på året.
  • I testperioden kan Theta Pure fås på plastflaske. Når test perioden ER SLUT, kan man også produktet i kapsler. Kapslerne kan opbevares uden for køleskab, mens plastikflasken skal på køl.
  • Theta Pure adskiller sig fra tidligere LifeWave produkter, da produktet gerne må indtages af gravide og ammende kvinder.
  • Produktet smager af citrus
  • Som hjælpestoffer er tilsat olivenolie, da det har en antiinflammatorisk funktion. Ligeledes er der tilsat E-vitamin og rosmarinekstrakt, der er kendt for deres antioxidative virkning og forhindrer, at olien bliver harsk.
DEL
Tidligere artikelSådan skaber du balance i kroppen med fiskeolie – Del 1
Næste artikelNu er omstridt Dolol skiftet ud med plastre
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here