Derfor bør du detoxe dagligt!

2
484

Alle taler ofte og meget om detox, og rigtig mange tager en detoxkur jævnligt. Detox betyder afgiftning, så enkelt er det, men hvorfor har vi overhovedet brug for det – og hvorfor dagligt?

Hver dag udsættes vores krop for fødevarer, som kan indeholde rester af sprøjtegifte og meget andet. Vand kan indeholde rester af uønskede ting. Du får stråling fra WIFI-enheder og mobiltelefoner. Du udsættes for forurening i luften og andre udefrakommende ting, der virker som gift i din krop.

Hvis du har negative tanker, skaber de også gift i din krop. Påvirkningen af vores krop er i den industrialiserede tidsalder blevet så stor, at vi sjældent har et immunsystem, som kan holde trit med alt det, vi får indenbords. Kig dig f.eks. omkring i et supermarked: Hvor mange naturlige økologiske varer ligger der contra industrifremstillede fødevarer?

De mange gifte fra vores dagligdag er med til at svække vores immunforsvar, og når immunforsvaret af samme grund har paraderne nede og derfor ikke kan hjælpe mod dårlige bakterier, virus og andet, så er det, at vi bliver ramt af alt fra forkølelse til det, der er langt værre.

Vi er udstyret med den mest fantastiske krop, som har et selvhelbredende system – både fysisk og mentalt – hvis vi bare giver kroppen lov til at arbejde frit. Immunforsvaret er kort sagt nøglen til din sundhed. Mange mener, at man skal tage en detoxkur hver 3. måned. Der findes bl.a. en opskrift med LifeWave plastre, som anbefales med inden for samme interval. Jeg mener faktisk, at du bevidst skal detoxe hver dag.

Den massive påvirkning, vi ubevidst udsætter kroppen for: Sukker, kunstige sødemidler, alkohol og diverse drikke med store mængder koffein mv. efterlader din krop med en ophobning af giftige affaldsstoffer, som immunforsvaret har svært ved at få has på. Derfor er jeg tilhænger af, at få renset ud i kroppen, en gang for alle, og så derefter sørge for den daglige detox.

5 metoder til at rense kroppen for ophobede stoffer

 1. Et af mine foreslåede elementer er LifeWaves plastre. Start med 5-element protokol og derefter 5 dages detox. Men det gør det ikke alene.
 2. Du skal have renset dine organer og tarme også. Størstedelen af dit immunforsvar findes i tarmene. Her findes der mange produkter og måder at gøre det på, så her må du søge dig frem på nettet selv for at finde ud af, hvad der er bedst for dig. En tarmskylning er en af mulighederne. Uden af få ryddet op i de mange harmfulde organismer, der kan være i din krop, vil den bedste efterfølgende livsstil være uden den ønskede virkning. Så start gerne med en sundere livsstil, men få ryddet op i kroppen.
 3. Jeg drikker hver morgen et shot aloe vera, som virker styrkende på mit tarmsystem.
 4. Brug også æteriske olier. Det kan f.eks. være Frankincense olie, som siges at medvirke til reducere inflammation og opbygge immunforsvaret.
 5. Homøopati er i denne sammenhæng overset som et virkemiddel.

Sådan kan du udrense dagligt

Hvad du gør med din krop, er jo i sidste ende dit valg. Som det bliver sagt så tit: Der er altid en konsekvens af et valg. Her er nogle forslag til, hvad du kan gøre for at udrense dagligt:

 • Spis gode råvarer, primært økologiske. Glem alt om sukker, slik, chips og lignende.
 • Indtag det, du har brug for. Suppler op med forskellige vitaminer, mineraler m.v. For eksempel vitamin D og B12.
 • Drik masser af vand – mindst 0,03 liter pr. kg kropsvægt. Vand skal helst have gennemgået en vitaliserings- /rensningsproces, f.eks. Grander vand.
 • Vær opmærksom på, hvad du smører på din hud. Tjek også din tandpasta, om den indeholder kemikalier, som er skadelige f.eks. fluor. Jeg har i mange år brugt en tandpasta baseret på aloe vera.
 • Få motion hver dag, mindst ½ time. Brug cyklen, tag trappen, gå en ekstra tur med hunden eller bare gå en tur udenfor, hvis du ikke har hund. Det er de små ting, som samlet set betyder noget. Brug din krop på nye måder hver dag, så du får brugt muskler, du måske ikke lige vidste, du havde. Udstrækning er godt.
 • Vær god mod dig selv – mentalt og på alle andre måder. Vær glad for den, du er, og dem og det du har.
 • Vær opmærksom på de signaler din krop giver dig. Det kan f.eks. være hovedpine. En analogi: Hvis du kører bil, og olielampen lyser – sætter du så et stykke tape hen over lampen, så du ikke kan se lyset? Hvorfor behandler du så din krop på den måde, når du får et signal, om at der er noget galt? Kig grundigt på din livssituation, og se om der er noget du skal ændre – eller er det kost, vand m.v. Der kan selvfølgelig være situationer, hvor du er fuldt på højde med årsagen, hvor det kan være nødvendigt med smertelindring. Her kan LifeWaves produkt IceWave anbefales.

Hvis du kører bil, og olielampen lyser – sætter du så et stykke tape hen over lampen, så du ikke kan se lyset? Hvorfor behandler du så din krop på den måde

Konkrete handlinger på en dagligdag med detox

 • Når du vågner:
  o Tænk på 10 ting, du er taknemmelig for
  o Send kærlige tanker til 3 personer, du ikke kan lide
 • Gå til et spejl og kig på dig selv. Sig ”God morgen (dit navn)”. Jeg elsker dig. Vi får en fantastisk dag. Så har du fået dit mentale mindset godt på vej.
 • Indtag ½ liter vand med LifeWave Activator og Theta One (sammen med Aeon-plaster kaldes det Corsentials), mens du f.eks. laver de 5 tibetanere (nogle yoga lignende øvelser) – eller yoga, udstrækning, anden aktivitet.
 • Drik evt. rensende te
 • Resten af formiddagen indtager du vand med f.eks. økologisk nypresset citron.
 • Indtag din mad i et 8 timers vindue fra f.eks. kl. 11.30
 • Brug LifeWaves Aeon & Glutathione i løbet af dagen. Kun evt. suppleres med SP6-plasteret.
 • Brug LifeWaves Carnosine-plaster om natten.
  o Lifewaves plastre styrker nedbrydelsen af inflammation og styrker dannelsen af antioxidanterne Glutathione og Carnosine, som er med til at rydde op i de gifte, tungmetaller m.v., der er i kroppen. Glutathione kaldes af den amerikanske doktor Mark Hyman moderen for alle antioxidanter. Glutathione styrker effektiviteten af de andre antioxidanter. Så det er rigtig vigtig at styrke vores krops niveau af Glutathione.
 • Tænk også på din brug af mobiltelefon. Lad være med at holde mobiltelefonen op til hovedet, men brug i stedet et headset.

Jeg er endnu ikke dér, hvor jeg kan sige, at jeg lever efter ovennævnte, men det er godt mål. Nogen siger, at økologiske varer er dyre. De er for det meste dyrere i indkøb, men den ’pris’, du betaler senere på dit helbred, er meget større. Tænk lige på, hvor meget du er villig til at give for ting, du i øvrigt køber. Cigaretter, vin, møbler, tv og ikke mindst mobiltelefoner. Så betyder 10-15 procent ekstra på madbudgettet vist ikke så meget – for de fleste vel at mærke.

Detox er et meget stort og vigtigt emne, som jeg kun lige har snuset til her. Dyk ned i emnet – det er vigtigt for dit helbred og din sundhed i dag, i morgen og i fremtiden.

DEL
Tidligere artikelADHD-ramt får overskud med LifeWave
Næste artikelMirakelplanten cannabis – det kan den gøre for dig! Vol. 2
Kim Brems har siden 2015 arbejdet med at finde ind bag stress og ind i den indre ro. Det er lykkedes ganske godt, så han nu udelukkende arbejder med mennesker/organisationer og guider dem i samme retning. Forud har Kim uddannelser som kinesiolog, stresskonsulent og NLP. Siden 2015 har Kim uddannet sig hos en række coaches, som er funderet i de såkaldte 3 principper. Læs mere på www.3pdk.org / www.3pgc.org. Kim Brems deler her på bloggen sine erfaringer – human to human. Kun på den måde kan vi alle opnå højere livskvalitet og større sundhed. Få mere at vide om Kim Brems på www.kimbrems.dk.

2 KOMMENTARER

 1. Hej Kim,
  Igen igen og igen vil jeg takke for et super relevant emne…
  En masse super gode pointer…

  Fik lige en tanke, da jeg læste, det med at nogle mener at Øko ting er dyre….
  Jeg har selv tilmeldt mig den ordning, som de har i Føtex. Den hedder øko-plus medlemskab.
  Den koster 80 pr måned og jeg spare rigtig mange penge på den konto…

  https://oekoplus.foetex.dk/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here