ADHD-ramt får overskud med LifeWave

2
819

For nylig møder jeg Henriette på en plastercafé. Henriette er sent diagnosticeret med ADHD og har derfor haft mange problemer med koncentrationsbesvær. Henriette har bl.a. gennem flere år haft svært ved at færdiggøre flere forskellige uddannelser.

Efter plastercafeen hos mig får Henriette og hendes mor Marianne sat Henriette i gang med LifeWave. De håber på, at hun kan få en lettere og mere overskuelig hverdag, og at hun kan gennemføre en uddannelse.

Jeg foreslår Marianne, at hun skal se en video på YouTube med Thomas på 21 år, som også har ADHD. Thomas fortæller bl.a., hvordan Aeon-plasteret har hjulpet ham med at få styr på sin uddannelse, få kørekort og håndtere livet i det hele taget. Det er en rigtig god video, fordi Henriette på den måde kan møde en, som ved præcis, hvad hun gennemgår.

Aeon: Det lille plaster – den store forskel

Henriette starter med LifeWave i marts 2016. Hun skal i begyndelsen have hjælp til at huske at skifte plasteret hver dag. Hun har brugt Aeon-plasteret i nakken, som skal skiftes hver aften. Men efterhånden som hun vænner sig til de nye vaner, så begynder hun at opleve fremskridt. Aeon-plastret hjælper hende bl.a. med at få en god nats søvn til at opnå ro i kroppen og til en hverdag med mere overskud.

Hvor Henriette før havde svært ved at gennemføre en uddannelse, har hun nu lidt over et år senere gennemført sin grunduddannelse til skiltetekniker. Hun er endda kommet videre på hovedforløbet. Hun har det godt og har opnået langt mere livskvalitet og er stolt over sine resultater. Hvor er det fantastisk, at et ungt menneske med så lidt hjælp kan få mobiliseret det overskud, der skal til for at kunne gennemføre sin ønske uddannelse.

Jeg er så glad hver gang, at mennesker som Henriette oplever, at LifeWave kan hjælpe dem til en bedre hverdag – uden at fylde kroppen med kemi. Aeon er blot et enkelt lille plaster i nakken, som gør en kæmpe forskel.

Ønsker du at slippe af med smerter, at få mere energi, stoppe med at ryge, tabe dig eller ændre noget andet i dit liv, så kontakt mig endelig. LifeWave kan så meget mere, end man overhovedet drømmer om og jeg deler rigtig gerne ud af min viden.

DEL
Tidligere artikelJeg har kastet min kærlighed på Chia!
Næste artikelDerfor bør du detoxe dagligt!
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

  1. Super skøn historie.
    Personligt er jeg også meget begejstret for Aeon, som jeg bruger hver dag.
    Det har på den lange linie sparet mig for en masse besøg hos kiropraktoren. = Mine besøgsantal hos denne er reduceret 75 %.

  2. Det er jeg rigtig glad for at høre Steen .

    Du må meget gerne sætte din kommentar ind på min side også under dette blogindlæg, hvis jeg kan få dig til det

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here