Forside LifeWave LifeWave plaster (patches)

LifeWave plaster (patches)

Guide til plasterne fra LifeWave.com

Udbredelsen af energiplastrene fra LifeWave er stor både i Danmark og i udlandet og interessen er de senere år vokset eksplosivt – ikke mindst herhjemme, hvor populariteten vokser støt. Vi gennemgår LifeWave-plastre trin for trin fra valg af det rigtige, virkningsgrad, placering på kroppen, garanti, priser og køb.

LifeWave-plastre bruges af professionelle atleter, sportsfolk, sundhedspersonale og mennesker fra alle samfundsgrupper. De er oprindeligt udviklet til det amerikanske forsvar, men er særligt kendt siden OL i Athen, Grækenland i 2004.

1. Sådan vælger du det rigtige plaster

LifeWave har udviklet en række forskellige energiplastre med alternative metoder til øget livskvalitet. Fælles for plastrene er at de stimulerer kroppens naturlige processer.

Plastrene (patches) har forskellige kvaliteter og er også omtalt under disse navne, der alle afspejler plastrenes karakteristika: Energiplastret (Energy Enhancer), smerteplastret (IceWave), soveplastret (Silent Nights), appetitplastret (SP6 Complete) og de tre helseplastre (Y-Age Glutathione, Y-Age Carnosine og Y-Age Aeon).

Energy Enhancer™

Sprudlende energi hele dagen. Energiplastret Energy Enhancer opretholder energiniveauet, øger udholdenheden og fedtforbrændingen med +22 procent.

IceWave™

Sikker og naturlig smertelindring hurtigt og effektivt. Smerteplastret IceWave kan benyttes til lokale smerter eller hele kroppen. Opnå resultater med det samme.

Y-Age Aeon™

Reducer stress i kroppen og bekæmp inflammation. Y-Age Aeon er et populært helseplaster. Brugt sammen med plastre i Y-Ageserien bidrager det  til at reducere rynker.

Silent Nights MD®

Undgå søvnløsenætter. Silent Nights hjælper til en bedre nattesøvn uden at bruge lægemidler. Soveplastret øger søvnens længde med op til 66 procent.

Y-Age Glutathione™

Y-Age Glutathione styrker immunforsvaret og helbredet og dermed den generelle sundhed. Helseplastret kan også udskille kroppens giftstoffer (toksiner).

Y-Age Carnosine™

Helseplastret Y-Age Carnosine hjælper kroppen med at beskytte og genopbygge celler. Godt før sport, da det øger udholdenheden med op til 125 procent.

SP6 Complete™

Reducer sukkertrangen og opnå et sund og kontrolleret vægttab. Appetitplastret SP6 Complete hjælper til at  regulere kroppens appetit og bringe kroppen i balance.

AcuLife®

AcuLife er naturlig og sikker smertelindring til heste. Plastret reducerer inflammation og giver et hurtigt resultat. Fordelagtigt ved krævende hestesport.

2. Hvordan virker plastrene fra LifeWave?

Mange mennesker har vænnet sig til spise vitaminer, spise sundt, drikke masser af vand og dyrke motion for at opnå en sund livsstil og større livskvalitet. Vores krop kræver dog også et konstant flow af energi. Netop her benytter LifeWave sig af viden om lysterapi, som har været kendt i tusindvis af år. Energiterapien er oprindeligt fra Asien og omfatter blandt andet akupunktur, akupressur, fototerapi og forskellige elektroterapier. Akupunktur er klinisk dokumenteret og udøves i dag af en lang række professionelle behandlere.

LifeWaves banebrydende plasterteknologi hjælper kroppens eget system med at blive genoprettet. LifeWave-plastre er en avanceret form for lysterapi, der ligner de ændringer, som sker i kroppen, når lysfrekvenser fra sollys får kroppen til at producere D-vitamin. Se videoen her:

Når energiplastrene sættes på kroppens akupunkturpunkter, stimulerer de nerver og punkter på huden. Det fjerner blokeringer og ubalancer i kroppen og genopretter kroppens egen balance.

LifeWave-plastrene har sundhedsfremmende effekt og virker med det samme:

  • Øger energiniveauet
  • Lindrer smerter på få minutter
  • Modvirker ældning
  • Forbedrer søvnen
  • Reducerer stress
  • Kontrollerer appetitten
  • Afgifter kroppen.

Nogle kalder LifeWave-plaster for akupunktur uden nåle. I akupunktur skal nålene placeres præcist på meridianbanerne. Det samme gælder energiplastrene.

Mange tror, at de skal kende meridianbanerne i kroppen, for at placere plastrene korrekt, men det behøver man ikke. Det er hurtigt og nemt at placere et plaster uden at kende akupunkturpunkter på kroppens meridianer. Blot følg brugsanvisningen. Den uafhængige Lifewave-distributør To Human, som står bag dette site, har desuden lavet et hurtigt og nemt opslagsværk i form af en app, som anviser brugen af plastrene med en fotoguide – trin for trin. Download To Human app på www.tohuman.dk. For 70 kroner om året får du et leksikon på mobilen, hvor du med få klik kan få overblik og viden om brugen af plastrene, hvor placeringer vises med fotos af placeringer på kroppen. Det er hurtigt og nemt på farten og app’en opdateres hele tiden med nyeste viden, indeholder fakta om LifeWave-produkter samt gør det let at se Lifewave-brugeres egne erfaringer. To Human app er allerede gennemtestet af erfarne LifeWave-brugere i en række lande.

Plastrene indeholder en blanding af aminosyrer, vand, stabiliserende oxygen og naturlige organiske stoffer. Plastrene er ikke-transdermale. Det betyder, at der ikke trænger noget ind i kroppen. Herudover er plastrenes klæbestof hypoallergent. Det betyder, at det ikke fremkalder allergi. Energiplastrene virker optimalt i 12 timer.

LifeWave-plastre skal alrid placeret på tør hud om morgenen. For alle plastrene gælder det, at det er vigtigt at drikke rigeligt med vand, når man anvender plastrene. Det er afgørende for virkningen. Genbrug aldrig et plaster og brug aldrig mere end et sæt plastre på kroppen samtidigt.

De otte plastre fra LifeWave indholder ingen konserveringsmidler, ingen kemikalier, giftstoffer, præstationsfremmende midler, doping eller andre uhensigtsmæssige eller ulovlige stoffer. Plastrene har ingen indtrængning i kroppen.

tohuman-app3. Placering på kroppen – hvordan?

Hos To Human har vi udviklet Danmarks mest omfattende app, der step for step viser dig hvordan du får det optimale ud af hvert enkelt LifeWave plaster og endnu vigtigere, hvor og hvordan du placerer det på kroppen. Placeringen variere selvfølgelig og To Human app indeholder pt. mere end 300 protokoller der hurtigt og nemt guider dig igennem så du sikres et optimal udbytte. Læs mere om app’en her på To Human bloggen.

4. Gives der garanti for, at plastrene kan forbedre en personens helbred?

LifeWaves patenterede plasterteknologi er blevet undersøgt i en lange række af undersøgelser og været med i kliniske forsøg. Her viser produkterne omgående resultater.

Sundhedspersonale, professionelle atleter og sportsfolk samt folk fra hele verden har efterhånden taget LifeWaves produkter til sig, og plastrene får i dag meget positiv omtale – også af folk der i starten var skeptikere. Erfaringen viser af hele 9 ud af 10 har glæde af produkterne.

LifeWave giver ingen garantier for effekt, da plastrene opleves forskelligt fra person til person. Langt de fleste oplever dog et overraskende resultat.

Plastrene er helt uskadelige, og investeringen er lille. Dog anbefaler LifeWave altid, at man konsulterer egen læge, hvis man har helbredsproblemer. Gravide eller ammende kvinder bør heller ikke bruge plastrene.

5. Priser og køb af patches ?

Der findes mange forskellige plastre og hver med deres formål og priserne varierer naturligvis afhængigt af hvilke og hvor mange du ønsker. Vi fremsender dig gerne en komplet prisoversigt, så du hurtigt og nemt kan få indblik i hvad de forskellige koster og så hjælper vi dig naturligvis med at komme godt i gang.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...