Forside LifeWave Corsentials kosttilskud

Corsentials kosttilskud

Produktet udgår desværre fra markedet i 2019!

Styrk dit velvære med Corsentials helseprodukter

Er du stresset, er du i risikogruppe for at ældes hurtigere. Du bliver sårbar over for sygdomme, og dit immunforsvar svækkes meget hurtigere.

Styrk hele kroppens sundhed og din velvære med Corsentials systemet. Corsentials er for dig, som søger det unikke kosttilskud og helseprodukt.

Reducer stress og styrk dit immunforsvar med Corsentials

Corsentials systemet består af tre eksklusive LifeWave teknologier, anti-stress plastret Y-age Aeon, Theta One ernæring og kosttilskud, og Theta Activate, der gør at ernæringen optages på få minutter.

Mens helseplastret Y-Age Aeon kan hjælpe dig til at reduceres dit stressniveau i kroppen, så kan Corsentials med råmælken Theta One styrke dit immunsystem og dit helbred. Corsentials produkter indeholder næringsstoffer, som styrker dit immunforsvar – heriblandt IgG råmælk, immunoglobuliner, peptider, vækstfaktorer, nitrogenoxid, SOD forstadier samt kalium.

Med Corsentials er du et skridt foran til et bedre og sundere helbred med større velvære.

Kliniske tests viser, at Corsentials …

 • hurtigt og effektivt reducerer stress
 • reducerer betændelse/inflammation i kroppen
 • styrker immunforsvaret
 • giver glat og silkeblød hud
 • giver øget muskelmasse
 • giver en slankere krop
 • reducerer betændelse i kroppen
 • løfter den generelle sundhed
 • regulerer din hormonbalance
 • Øget sexlyst.

Med Corsentials har LifeWave gjort det nemt og overkommeligt at have et godt helbred – også når du bliver ældre. For mange, der har taget kosttilskud, er dette én samlet og spændende totalløsning til din sundhed.

Ifølge David Schmidt, LifeWaves grundlægger, vil du opnå de bedste resultater, hvis du benytter Corsentials dagligt.

Hør CEO i LifeWave, David Schmidt, fortælle om Corsentials

Ifølge David Schmidt, grundlægger og CEO i LifeWave, er Corsentials ét system, som er meget enkelt at bruge, men som giver et væld af fordele, når det gælder helbredet og ens sundhed. Det her system er så fordelagtigt, at det for nogle mennesker vil kunne stå alene, siger David Schmidt blandt andet.

Se videoen, hvor David Schmidt gennemgår Corsentials. Videoen er på engelsk med franske undertekster. Desværre findes den hverken med danske eller engelske tekster. Se den alligevel. Den giver en dybere forståelse af Corsentials systemet.

LifeWave plastre

LifeWave er verdenskendt for sin patenterede plasterteknologi. Plasterteknologien bruges i dag også i Alavida hudplejeserie og Corsentials kosttilskud og sundhedssystem. Få indsigt i LifeWaves plasterteknologi, og kend de forskellige plastre.

Alavida hudpleje

Drømmer du om at finde det optimale hudplejeprodukt, der gør din hud silkeblød, tilfører optimal fugt og samtidig er et rigtig godt anti-agingprodukt lige meget om du er unge eller ældre. Så se Alavida hudpleje serie med plaster, ansigtsnektar og natcreme.

Reducer stress med Y-age Aeon plaster

Stress er hos mange mennesker et højaktuelt emne og en afgørende årsag til, at vi nogle gange ældes meget hurtigere, end vi burde. Y-Age Aeon er et LifeWave plaster, som kan reducere stress og hjælpe til at opnå et godt helbred.

Kronisk inflammation kan også være årsag til sygdomme. Netop inflammation kan plastret Y-Age Aeon reducere med den infrarøde fototeknik, som ligger bag.

 • Reducerer stress i kroppen
 • Begrænser inflammation

Y-age Aeon indeholder ingen skadelige stoffer.

Kosttilskud med Theta One – også kaldet energidrik

Råmælk fra moder til barnet kan styrke immunsystemet og væksten. Theta One er LifeWaves råmælk – og det gør produktet helt unikt. Det reducerer ældningsprocessen, øger muskelmassen og reducerer kropsfedt.

Theta One kan ved hjælp af vitaminer som B6 regulere din krops hormonaktivitet. Yderligere indeholder Theta One fibre og kalium, der ofte mangler i kosten.

Nogle kalder ligefrem Theta One for LifeWaves energidrik.

Også atleter kan bruge Theta One uden at løbe nogen risiko for at blive taget i en doping test. Theta One indeholder nemlig ingen af de stoffer, som er listet forbudt hos National Collegiate Athletic Association (NCAA), World Anti-Doping Agency (WADA) eller International Olympic Comitee (IOC).

Theta One indeholder:

 • Colostrum, råmælk, som er en kilde til IgG (immunglobulin G)
 • B6-vitamin, der bidrager til regulering af hormonbalancen
 • B6-vitamin, som styrker immunforsvaret.

Theta One pulver kommes i en halv liter vand sammen med Theta Activate. Ryst flasken, og drik indholdet med det samme. Det anbefales at drikke det på tom mave. Lad også være at spise en time før og en time efter.

Hør radiointerview med Dr. Steve Haltiwanger, Medical Director of LifeWave, om Theta One på Blog Talk Radio – her

Theta Activate – hurtig effekt

Dråber fra Theta Activate gør at ernæringen fra Theta One optages på få minutter.

Corsentials – sådan bruge du det

Corsentialt bør drikkes om morgenen på tom mave – vent en time med at spise.

 1. Sæt et Y-age Aeon i nakken
 2. Find en 1/2 liter vand
 3. Tilsæt 23 dråber Theta Activate i vandet
 4. Drys et brev med Theta One i vandet
 5. Ryst drikken godt, og drik det hele inden for 15 minutter.

Brugerne kalder Corsentials for de bedste helseprodukter

Brugere over hele verden oplever øjeblikkelige resultater og en sprudlende sundhed. Hos 90 procent af de personer, som har testet Corsentials oplever hurtige resultater.

Det oplever brugerne:

 • Mindre stress i kroppen
 • Huden strammes op – særlig stor fordel i ansigtet
 • Huden bliver silkeblød
 • Mere energi og væsentlig reduktion af mælkesyre i kroppen ved træning
 • God følelse af velvære og mere energi
 • En oplevelse af at være klar i hovedet og bedre hukommelse
 • Hurtigere heling af kroppen ved eksempelvis influenza
 • En slankere krop og flere muskler
 • En følelse af at være mere frisk.

 

Har du hørt om LifeWaves innovative hudplejeserie Alavida?

LifeWaves helt nye hudplejeserie Alavida styrker din hud udefra og ind og indefra og ud, som sloganet lyder. Kender du allerede Corsentials systemet, så vil du elske den nye hudplejeserien, som minder om Corsentials med tre produkter, der understøtter hinanden til effektiv og optimal hudpleje.

Corsentials – LifeWaves sundhedsserie – består af tre produkter, hvor af det ene er plastret Y-age Aeon samt Theta One ernæringsdrik og Theta Active, som skaber øjeblikkelig effekt. Alavida er bygget op på en lignende måde. Alavida hudpleje består af en nektar til daglige pleje i ansigtet, natcreme samt Alavida plasteret – brugt i kombination giver det optimal hudpleje.

Læs mere om Alavidas unikke og innovative hudplejeserie – her

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...