Energiplaster

Øg din energi med Energy Enhancer

Undgå voldsomme dyk i energiniveauet i løbet af dagen. Nu kan du opretholde samme energiniveau hele dagen uden skadelige stoffer eller stimulanser.

Det energifremmende plaster Energy Enhancer fra LifeWave hjælper dig til at opnå vedholdende energi. Energy Enhancer stimulerer akupunkturpunkter på kroppen og øger din energi – hurtigt og nemt.

Topatleter får mere energi med LifeWave-plaster

Øg din fedtforbrænding med mere end 20 procent. Øg din energi, styrke og udholdenhed inden for nogle minutters brug. Energiplastret Energy Enhancer er et af plastrene i LifeWaves banebrydende ikke-transdermale plastre (det vil sige, at der er ikke noget, som trænger ind i kroppen).

LifeWave-plastret blev oprindeligt udviklet på baggrund af viden om akupunktur for via akupunkter at påvirke styrke og udholdenhed.

Energiplastret bruges i dag af atleter på topniveau. Plastret blev omtalt massivt ved OL i Athen i 2004, da kvindelige amerikanske svømmere opnåede bemærkelsesværdige resultater. Plastret blev mistænkt for at indeholde doping eller lignede. Men efter adskille undersøgelser, blev plastret frikendt for at indeholde præstationsfremmende midler (doping). Energiplastret hjælper således sportsfolk og atleter med at kunne konkurrere på deres højeste potentielle niveau verden over.

Energiplastret er dog i dag langt fra kun tiltænkt sportsfolk og atleter, som gerne vil yde noget ekstra. Det er i høj grad tiltænkt til alle typer af mennesker, som ønsker at få mere energi, større udholdenhed og øget fedtforbrænding.

Fire fordele ved Energy Enhancer:

  • Oprethold energiniveauet markant længere
  • Undgå helt brugen af skadelige stoffer eller uhensigtsmæssige stimulanser
  • Plastret er nemt at bruge. Du mærker det ganske enkelt ikke
  • Opnå hurtige resultater.

Det anbefales at du afprøver Energy Enhancer og dermed tester dig frem til, hvor du opnår størst effekt. Kun på den måde kan du finde ud af, hvad der virker bedst for dig. På dag 1 vælger du et af de anbefalede placeringer i brugsanvisningen. Fortsæt med at skifte imellem de anbefalede punkter fire til syv dage om ugen.

LifeWaves egen brugsansvisning indeholder fem placeringer: Under kravebenet, på håndleddet, under knæskallen, bag ankelknoglen og på oversiden af underarmen. For præcise anvisninger og mere viden om anvendelsen af plastrene, så læs brugsanvisningen eller benyt TOHUMAN app, hvor du kan få direkte anvisninger via fotos. App’en er især fordelagtig på farten, hvis du er ny LifeWave-bruger eller hvis du er nysgerrig på at lære mere i en fart. App’en er din vej til hurtige resultater med LifeWave. Du kommer ganske enkelt hurtigere i gang med at anvende plastrene.

Vidste du, at mangel på energi og overskud i en travl hverdag er noget af det, som magasiner, blade og aviser skriver rigtig meget om. Mange føler sig drænet, trætte hele tiden og mangler overskuddet til de mest basale gøremål. Kombineret med dårlig søvn kan det være opslidende og ødelæggende for livskvaliteten. LifeWaves mål er at bane vejen for bedre livskvalitet.

Atleter på topniveau anbefaler LifeWave-plastre

En række topatleter er i dag varm fortaler for plastrene fra LifeWave. Opmærksomheden blev i den grad rettet mod LifeWave, da Energy Enhancer kom på markedet. Pludselig oplevede en række atleter at kunne præstere langt bedre end tidligere – en styrke og udholdenhed, som var komme på kort tid. Det vakte opmærksomhed. I dag bliver plastret brugt at alle typer af sportsfolk. Blandt andet er der flere gange vist fotos af Kronprins Frederik med plastret ved triatlon i 2014.

Smerteplastret

IceWave hjælper til både lokale smerter og smerte i hele kroppen. Smertelindring hurtigt og nemt.

Helseplastret

Y-Ageserien består af flere plastre som styrker dit helbred og afhjælper stress i kroppen.

Soveplastret

Har du svært ved at falde i søvn og sove hele natten? Så kan Silent Nights hjælpe dig til bedre søvn.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...