Forside LifeWave Myter og fakta Er LifeWave fup, svindel og snyd?

Er LifeWave fup, svindel og snyd?

Kan energiplastre fra LifeWave lindre smerte?

Du har måske hørt om energiplastret Energy Enhancer, som gør, at du er på toppen og har energi hele dagen. Måske har du hørt om soveplastret Silent Nights, der øger kvaliteten af din nattesøvn markant.

LifeWave har særligt de senere år indtaget Danmark og danskernes hverdag. Men debatten om plastrene fra LifeWave er til tider heftig. Plastrene er kaldt for snyd, fup eller svindel. Ikke desto mindre er brugen af LifeWave eksploderet herhjemme. Danskerne bruger energiplastrene som aldrig før. Kronprins Frederik har offentlig deltaget Deloitte Øresund Triathlon i juni 2014 med plastre på brystet, og dermed har plasterteknologien vundet indpas i selveste Kongehuset.

Det, som hos nogle opfattes som hokuspokus, er for andre et mirakel, der har ændret deres liv for altid: Forbedret deres livskvalitet og hjulpet dem til fantastiske sportspræstationer i forbindelse med konkurrencer, maraton, løb, cykling osv. Succeshistorierne står i kø. Aldrig har så mange opnået smertelindring, øget energi, vitalitet, fysisk overskud, bedre søvn og positive resultater – alle tilskrevet LifeWaves nye banebrydende teknologi. Samtidig stiger antallet af brugere og forhandlere verden over.

Den personlige LifeWave-test

jan-dibberen-lifewave-succesStifteren af To Human blog og To Human app, Jan Dibbern, valgte derfor i 2014 at kaste sig ud i en personlig rejse med LifeWave. Gennem et år testede han samtlige LifeWave-produkter på egen krop. Uden kendskab til LifeWaves teknologi valgte han at blive forsøgskanin.

Læs om rejsen fra 2014-2015 for den 51-årige forretningsmand, som var hårdt ramt af daglige smerter, der var livsstilsbetinget, og hør hvordan han fik en kropsalder som en 29-årig.

Det var på ingen måde en rejse i blind tillid i LifeWaves univers. Det var en rejse med både skepsis og undren – en rejse hvor samtlige produkter i LifeWaves portefølje blev testet og undersøgt. Læs Jan Dibberns forunderlige rejse her, og hvordan han brugte produkterne.

Topatleter bruger plastrene

Flere og flere elitesportsfolk og topatleter bliver officielle ambassadører for plastrene, efter at energiplastrene ved OL i 2004 fik verdenspressens opmærksomhed. Her opnåede et hold af amerikanske svømmere fra Stanford bemærkelsesværdige resultater – hele 6 ud af 8 svømmere slog deres egne rekorder efter af træneren Richard Quick havde testet energiplastrene på dem.

Over 70 kliniske forsøg

LifeWaves forskningsprogram er ledet af Dr. Steven Haltiwanger, MD, CNN, som har over 30 års medicinsk og klinisk erfaring og er en de første uafhængige videnskabsfolk som i sin tid gennemtestede plasterteknologien fra LifeWave. LifeWave selv henviser således til over 70 undersøgelser og kliniske forsøg, som alle bekræfter, at plastrene påvirker energiproduktionen i cellerne.

Resultaterne og erfaringerne viser, at produkterne giver omgående resultater. Derfor anvendes de i dag af OL-deltagere, kendte, sundhedspersonale, professionelle sportsfolk, atleter og mennesker fra alle samfundsgrupper i mere end 100 lande.

Tusind år gammel lysteknologi

LifeWaves teknologi bygger på tusind år gammel viden om, at særlige lysfrekvenser fører til ændringer i den menneskelige krop. Et klassisk eksempel er, at lysfrekvenser får kroppen til at producere D-vitamin, når vi går ud i solen, og at UV-stråling fører til produktion af melanin, som får kroppen til at blive solbrændt. LifeWave bygger på samme teknologi ved at stimulere akupunkturpunkter – blot uden nåle. Det stimulerer og forbedrer energiflowet i kroppen.

Soveplastret Silent Nights er i dag klassificeret som medicinsk udstyr og dermed godkendt til brug i sundhedsvæsenet i Europa. LifeWave arbejder således for hele tiden at opnå videnskabelige resultater og beviser for at øge troværdigheden.

Ja vel. Nogle mennesker opnår ikke effekt af LifeWave. Nogle opnår ikke effekt af konventionel medicin. LifeWave er i sidste ende blot et alternativ og et tilbud, som kan hjælpe, og som i dag hjælper mange til et bedre liv uden særlige store omkostninger.

Personlige erfaringer og råd fra danskere

To Human blog er skabt på baggrund af Jan Dibberns personlige rejse; erfaringer med og undersøgelser af LifeWave samt et netværk af specialister i sundhed og alternative behandlingsmetoder, som alle er optaget af at opnå bedre sundhed og øget livskvalitet. To Human blog er et seriøst fora skabt af og for professionelle sportsfolk, almindelige sportsudøvere, specialister, sundhedspersonale og almindelige mennesker optaget af deres egen og andres ve og vel.

Er du stadig i tvivl om energiplastrene kan lindre smerte? Så test teknologien på egen krop. Produkter fra LifeWave indeholder ingen skadelige stoffer, og det koster ikke ret meget at prøve. Tjek vores forhandlerliste, få en snak, hør mere om plastrene, og er det første gang, så få hjælp til at teste dem. Måske er det din vej til en bedre livskvalitet.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...