Forside LifeWave Hudpleje Alavida fra Lifewave Alavida ansigtscreme med nektar

Alavida ansigtscreme med nektar

Ansigtsnektar – sund og naturlig hudpleje

LifeWaves nye hudplejeserie indeholder denne opfriskende nektar til ansigtet. Ansigtsnektar giver både fugt til huden og er et naturligt anti-agingprodukt. Brug ansigtsnektaren hver dag.

Alavida ansigtsnektaren har en let konsistens og er derfor perfekt til ansigtet, inden du lægger make-up. Du får et flot resultat uden kemi.

Beskyt huden hver dag – 24 timer i døgnet med Alavida hudpleje

Med Alavida har LifeWave ikke bare skabt en dagligt opløftende ansigtsnektar, men en helt ny teknologi for hudpleje med natcreme og plaster, der naturlig beskytter huden 24 timer i døgnet.

Alavida trio gør huden sundere indefra og ud samt udefra og ind via kombinationen af nektar til ansigtet om dagen, natcreme og LifeWaves plasterteknologi.

Ansigtsnektaren, Daily Refresh Facial Nectar, er til brug i dagtimerne, når huden er udsat for både vind og vejr. Anti-oxidanterne i nektaren beskytter huden mod synlige alderdomstegn.

I kombination med natcreme og plaster får din hud næring døgnet rundt – derfor Alavida trio. Alavida hudpleje produkter kan bruges separat, men sælges som en trio, da LifeWave anbefaler kombinationen af hudpleje produkterne.

Bedst i test – testpersoner vilde med Alavida

Oplev en hud med glød fra første dag. Alavida naturlig hudpleje giver resultater fra dag et og skaber samtidig varige resultater, som tilfører en helt ny ungdommelig glød og sundhed til din hud.

Testpersonerne, som har afprøvet Alavida hudpleje serie roser produkterne og viser flotte tilbagemeldinger:

  • 100 procent oplever øjeblikkelig og markant forbedret fugtighed i huden
  • 90 procent af de personer, som har testet Alavida, oplever en markant forbedring af deres udseende efter tre ugers brug
  • 80 procent oplever på kun seks uger en stor forbedring, når det gælder hudens udstråling
  • 70 procent oplever, at huden føles mere fast efter kun tre ugers brug.

Gør LifeWave til en naturlig del af din livsstil

LifeWave er kendt for sin enestående plasterteknologi, som er unik på verdensmarkedet.

Prøv eksempelvis Glutathione fra Y-age serien, som hjælper kroppen med af afgifte og skille sig af med affaldsstoffer. I serien er også plastrene Aeon og Carnosine, som samlet kunne kaldes fremtidens anti-age produkter.

Føler du dig ofte drænet for energi? Har du søvnproblemer? Prøv energiplastret Energy Enhancer, før din træning eller bare før en hård dag. Eller prøv soveplastret Silent Nights, så du kan få en rolig og god nattesøvn.

Tjek plastrene ud her på Blog.tohuman.com

Silent Nights

Drømmer du om en bedre nattesøvn? Rolige nætter? At kunne sove igennem? Silent Nights er svaret.

Energy Enhancer

Vil du gerne have et højt energiniveau hele dagen uden koffeinchok. Så prøv energiplastret Energy Enhancer.

Y-age helseplastre

Reducer din stress. Styrk dit helbred. Øg din livskvalitet med Y Age Glutathione, Carnosine og Aeon.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...