Forside LifeWave LifeWave plaster (patches) Smertebehandling til heste med AcuLife

Smertebehandling til heste med AcuLife

AcuLife – smertelindring til heste

Hjælp din hest til at opnå smertelindring lokalt eller i hele kroppen. Reducer inflammation og sørg for, at hesten opnår bedre livskvalitet. AcuLife er en helt ny teknologi fra LifeWave, som hjælper din hest til bedre trivsel ved at styrke kroppens naturlige processer.

AcuLife er smertebehandling til heste. Med plasteret kan du lindre smerte og betændelse på en naturlig måde. Opnå hurtige resultater med AcuLife smertelindringsteknologi designet til heste.

Sikker og naturlig lindring af hestens smerter

En hests uhensigtsmæssige opførsel skyldes ofte smerter. Med AcuLife fra LifeWave kan man med helt ny teknologi give naturlig smertelindring til heste. AcuLife er hverken medicin, stimulanser, magneter eller nåle, som puttes ind i hestens krop. Det er en sikker og naturlig smertelindring med plastre, som kan bruges til lokale smerter eller til lindring af smerter i hele kroppen.

AcuLife er både praktisk og nemt at bruge. På hestens krop er der trykpunkter ligesom på menneskers. Det betyder, at plastrene fra LifeWave kan stimulere punkter på hestens hud og dermed forbedre kroppens energistrømme. Det giver lindring af ømhed og smerte.

Smertelindringen klares med et hvidt (positivt) og et beige (negativt) plaster samt to kugler. En kugle skal placeres i klæbesiden på det hvide plaster. Plastret skal sættes på hestens højre side på et af de steder, som er angivet i brugsanvisningen til AcuLife. Samme procedure foregår med det beige plaster. Kuglen skal på klæbesiden – dog skal plastret anbringes på hestens venstre side, men samme sted som det hvide plaster.

Fordelene ved AcuLife:

  • Sikker og naturlig smertelindring
  • Hurtige resultater
  • Reduktion af inflammation
  • Lindring lokalt eller på hele kroppen
  • Prismæssigt er det overkommeligt
  • Praktisk og nemt af bruge.

Når du bruger AcuLife, så er det vigtigt, at du undersøger, om og hvor hesten har smerter. AcuLifes brugsanvisning viser dig, hvordan du kan finde de steder, hvor din hest kan have smerter. Brugsanvisningen anviser fem steder, hvor du bør undersøge din hest. Gennemgå nr 1 til 5 systematisk. Påfør hesten et tryk på 2,5 kilo. Hvis hesten reagerer; kryber sammen, trækker sig væk fra dig eller bukker knæene, så er det en god indikation på, at her bør du anbringe et plaster. Undersøgelsen bør dog foretages med en vis varsomhed, da heste kan reagere ved at sparke. Stå derfor aldrig bagved hesten, men altid ved siden af.

Vidste du, at AcuLife har betydet, at heste oftere har vundet rodeo- og tøndekonkurrencer i USA. Det har resulteret i store pengegevinster. Plastrene er derfor fordelagtige til dressurheste eller i forbindelse med krævende hestesport.

Virkningen af AcuLife-plastrene er blevet undersøgt i forsøg, ledet af dyrlæger. Tjek LifeWaves eget site for at læse mere om de kliniske forsøg bag plastet.

Det siger hestefolket om AcuLife-plastret:

“Plastrene giver hestene en bemærkelsesværdig smertelindring […] En af de mest værdifulde anvendelser af disse plastre har været en reduktion af smerter i aldrende eller gigtplagede dyr.”

“Jeg kan godt lide at have et værktøj, som ikke inderholder lægemidler […] AcuLife er let at bruge og virker hurtigt.”

“Jeg anbefaler dem uanset hvad hesten deltager i.”

Andre brugere anbefaler disse relaterede plastre fra LifeWave

LifeWave-produkterne er anbefalet af brugere fra hele verden. De senere år har LifeWave opbygget en enorm popularitet, og antallet af trofaste og daglige LifeWave-brugere stiger dag for dag. LifeWave er for mange blevet en passion og en livsstil, og derfor bærer de altid en pung med plastre og LifeWave-guidelines på sig. Undersøg produkterne, som nogle slet ikke kan leve uden og find ud af hvorfor. Hovedparten af LifeWave-plastrene er  designet til brug på mennesker.

Soveplastret

Har du svært ved at sove? Så kan Silent Nights MD hjælpe dig til en god nats søvn.

Energiplastret

Hvem vil ikke gerne have mere styrke i kroppen, mere udholdenhed og øget forbrændig.

Helseplastrene

Antiældning, bedre livskvalitet og højere stresstærskel. Y-Age-serien styrker livskvaliteten.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...