Theta Nutrition

Theta Nutrition – en energidrik uden koffein

Theta Nutrition er et ernæringstilskud fra LifeWave, der føles som en energidrik uden koffein og uden stimulanser. Det er banebrydende produkter målrettet specifikke ernæringsmæssige udfordringer.

Få energien tilbage på få minutter med Theta Nutrition

Theta Nutrition er en form for kosttilskud, som aktiverer cellens bioelektriske egenskaber, så cellen optager flere næringsstoffer meget hurtigere end tidligere set. Netop derfor mærker folk effekten rigtig hurtigt. Du behøver ikke længere vente i op til 60 dage, men kan mærke forskellen inden for få minutter.

92 procent af dem, som har prøvet Theta Nutrition vil anbefale det til andre!

Med Theta Nutrition får du kosttilskud, som er naturlig, effektiv og giver mærkbare resultater med det samme.

Alle Theta Nutrition produkterne er fremstillet af naturlige ingredienser. Der er ingen kunstige sødestoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler i produkterne.

Theta Activate – effektiv optagelse af næring

Theta Activate øger kroppens optagelse af næringsstofferne i Theta Nutrition produkterne, så du oplever ny energi med det samme. Tilfør dråberne fra Theta Activate til hver Theta-formel, inden du drikker det.

Theta One – råmælk, der styrker kroppen

Styrk immunsystemet og vækst. Theta One er brugt i Corsentials sundhedssystem sammen med Theta Active og Y-age Aeon. Theta One er kendt for sin råmælk også kaldet Colostrum, som er en kilde til IgG (immunglobulin G). Vitamin B6 i Theta One regulerer din hormonaktivitet og hjælper immunforsvaret til at fungere optimalt.

Nyt banebrydende hudplejeprodukt! Alavida gør din hud silkeblød

Begejstringen ville ingen ende tage, da LifeWave i september 2015 var i København for at lancere det unikke, innovative og banebrydende hudplejeprodukt Alavida.

Alavida hudplejeserie har allerede hjulpet mange mennesker til en sundere hud. Mange har beskrevet Alavida, som det produkt, de har søgt i årevis. Mange har døjet med fedtet hud, som var uden glød, at de så ældre ud end deres fysiske alder. De problemer er nu løst med Alavida.  LifeWave er i manges øjne et sandt mesterværk.

Få hurtige resultater – læs mere her
Læs også indlæg om Alavida på bloggen – kig her

Alavida hudplejeserie

Alavida hudplejeserie er allerede udråbt til det mest innovative hudplejeprodukt. Læs mere om ansigtsnektar, natcreme og Alavida plaster her.

Corsentials

Corsentials er LifeWaves sundhedssystem. Med Theta One, Theta Active og Y-age Aeon kan du styrke dit immunforsvar og reducere kroppens stress.

Maveric

Vil du gerne opleve den styrke og vitalitet, som du havde, da du var 20? Maveric er produktet til manden, der gerne vil føle sig ung igen.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...