Smerteplaster

IceWave – ét plaster mod smerter

Har du inflammation, lokale smerter eller smerter i hele kroppen? Så kan smerteplastret IceWave give dig øjeblikkelig og effektiv smertelindring uden brug af medicin,

IceWave har, som navnet antyder, en kølende og lindrende effekt på ømhed og smerter, allerede kort til efter det er sat på det ømme punkt på kroppen. IceWave genopretter balancen i kroppens energiflow og virker i 12 timer.

IceWave er en banebrydende teknologi til smertelindring

IceWave fungerer ved at lave bioelektrisk effekt, som lindrer smerten. Mange oplever 50 procent lindring af smerterne eller mere inden for bare ét minut. Kliniske undersøgelser viser, at smerteplastret skaber hurtig lindring og har en kølende effekt på huden.

IceWave er klassificeret som medicinsk udstyr i klasse 1 og består af to typer af plastre. Et hvidt (positivt) plaster samt et brunt (negativt) plaster. Plastret bruges efter behov, når smerterne opstår og bruges indtil de aftager.

Efter omfattende tests har man fundet ud af, at placeringen af smerteplastret og hvordan man bruger plastret gør en markant forskel for effekten og dermed hvor stor en smertelindring, som den enkelte vil opleve.

IceWave er en optimal alternativ metode til at lindre muskel- og ledsmerter, knæsmerter, lokale smerter, smerter i hele kroppen, hovedpine, iskiassmerter og rygsmerter. Denne ikke-vanedannende tilgang uden bivirkninger adskiller IceWave fra alle andre smertelindrende stoffer på markedet.

Produktet udnytter fototerapi. Plastrene aktiveres af kropsvarmen, når det anbringes på huden.

Fire unikke fordele ved IceWave smerteplaster:

  • Opnå hurtige resultater til lindring af smerter
  • Brug smerteplastret til hele kroppen eller til lokale smerter
  • Benyt en sikker og naturlig metode til smertelindring
  • Plastret er både behageligt og nemt at bruge.

Anvendelsen af plastret afhænger af, hvor smerten sidder. Ifølge brugermanualen er der klokke/kors-metoden, som er effektiv til muskel- og ledsmerter, som du ikke kan lokalisere til et specifikt punkt på kroppen. Der er desuden placering af IceWave i forhold til smerter i hele kroppen, placering til lindring af hovedpine, knæsmerter, rygsmerter, lændesmerter og udstråling i benene.

Brug altid manualen, inden du anvender plastrene, eller download TOHUMAN app – en ny app, der på baggrund af LifeWaves egne anvisninger, anviser brugen af LifeWave-plastre – herunder IceWave.

TOHUMAN app giver en række anvisninger hurtigt og nemt via mobilen. Det kræver kun nogle få klik, og så har du en trin for trin fotoguide. Det er fordelagtigt på farten og i en travl hverdag. TOHUMAN app indeholder desuden brugernes egne erfaringer med LifeWave og de forskellige anvisninger.

Hver 5. dansker lider af kroniske smerter

Vidste du, at hver femte dansker svarende til 850.000 danskere lider af kroniske smerter. Smerter er en af de absolut mest udbredte problemer blandt danskerne. Kroniske smerter har store samfundsmæssige konsekvenser. 17 procent af dem, der er ramt af smerter, har haft sygefravær inden for seneste par uger. Hele 28 procent har været tvunget til at stoppe med at arbejde. De kroniske smerter koster hvert år 40 milliarder kroner på grund af kontakt til sundhedsvæsenet, sygefravær og udgifter til førtidspension. Samtidig er de kroniske smerter skyld i en million tabte arbejdsdage. Det oplyser den danske interesseorganisation SmerteDanmark. Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (SFI) har tidligere præsenteret lignende tal i ugens tal om folkesundhed.

Suzanne Somers anbefaler disse relaterede plastre fra LifeWave

“Plastre fra LifeWave er blevet en vigtig del af min dagligdag. Jeg bruger IceWave for at komme mig efter en særlig hård workout, Silent Nights sikrer en god nattesøvn og glutathion og carnosin (de to helseplaster fra Y-Ageserien) hjælper med at beskytte min krop mod de giftstoffer, den dagligt udsættes for.” Ordene kommer fra Suzanne Somers, skuespiller, forfatter og LifeWave-ambassadør.

Soveplastret

Ligger du vågen om natten? Med soveplastret Silent Nights kan du opnå en bedre nattesøvn

Energiplastret

Energy Enhancer opretholder energiniveauet uden skadelige stoffer eller stimulanser.

Helseplastrene

LifeWave har udviklet tre helseplastre. Reducer stress og styrk dit helbred.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...