Forside LifeWave Myter og fakta Forhandlere i Danmark

Forhandlere i Danmark

LifeWave – specialister og forhandlere

Sportsfolk verden over hylder LifeWave. Under Deloitte Øresund Triathlon i 2014 blev selveste Kronprins Frederik fotograferet med energiplastre på brystet. Han leverede en flot præstation og kom i mål efter 5 timer og 2 minutter (1.900 meter svømning, 90 km cykling, 21.1 km løb). I dag er LifeWave allemands eje. Et fantastisk alternativ til almindelig medicin, lyder det fra mange sider – uden det på nogen måde må forveksles med en erstatning til det. LifeWave er wellness. Det handler om at øge livskvaliteten for raske mennesker. Det kan hjælpe mange til øget energiniveau, bedre søvn, mindre stress og lindre smerte på en naturlig måde.

LifeWave-produkterne er populære som altid før. LifeWaves forhandlernetværk er derfor hastigt voksende – ikke mindst i Danmark. Danskerne har for alvor taget LifeWaves plasterteknologi til sig – og interessen er stigende dag for dag. Ja, danskerne har faktisk taget LifeWave til sig i sådan en grad, at mange produkter ofte bliver lanceret i Danmark før andre lande.

Er du nysgerrig på LifeWave? Vil du vide mere? Har du brug for råd og vejledning af en kompetent og erfaren LifeWave specialist, så har vi her på To Human blog lavet en forhandlerliste med nogle dygtige og kompetente danske LifeWave forhandlere og specialister, vi kan anbefale. De har gennem flere år opbygget erfaring med anvendelsen af LifeWaves produkter. Nogle, fordi de selv er tidligere sportsfolk, og andre fordi de har arbejdet med alternativ behandling eller kommer med en anden faglig tilgang til eller interesse for sundhed og øget livskvalitet. Her på To Human blog kalder vi dem også LifeWave ambassadører. Læs om deres LifeWave passion, og find den forhandler, der matcher dig og tag endelig kontakt til dem.

I den kommende tid vil du også opleve dem udfolde sig på bloggen og give dig ny viden og indsigt i deres erfaringer og oplevelser.

Husk blot! Med LifeWave kan du ikke diagnosticere sygdomme. LifeWave produkter må ikke forveksles med medicinsk behandling af sygdomme. LifeWave kan udelukkende bruges til at lindre nogle symptomer. De er også vigtigt at notere, at de erfaringer nogle har, ikke er repræsentative for alles erfaringer med produkterne. Nedenfor skal erfaringer og oplevelser ses i forhold til den enkelte person.

Jan Dibbern

“LifeWave har ændret mit liv. Jeg kan mærke mig selv på ny. Jeg har en helt anden fysisk styrke, indre ro og mentalt overskud.”

Jan Dibbern,  udvikling af To Human app og To Human blog

Hvad vakte din interesse for LifeWave?
Det, som for alvor triggede min nysgerrighed, var at jeg ikke skulle fylde mig med stoffer eller stimulanser. Jeg kunne nøjes med at aktivere min krop til at helbrede sig selv. Når jeg går ind i noget nyt, så vil jeg vide alt om det på forhånd. Jeg valgte at sige, at jeg ville teste alle produkterne på egen krop, inden jeg begyndte rådgive og hjælpe andre for at vide, om det havde effekt.

_HEY8434, ong, størreHvad er dine bedste erfaringer med LifeWave?
Jeg bruger primært produkterne i forhold til sport, performance, udholdenhed, energiforøgelse og styrke. Corsentials har i den grad gjort en forskel. Jeg får et fantastisk stort overskud og energi og kan restituere hurtigere, når jeg har trænet hårdt. I kombination med Maverick kan jeg træne dobbelt så hårdt uden at være træt bagefter. Jeg benytter også Y-Age Aeon i nakken hver dag for at modvirke inflammation. Når jeg træner, bruger jeg Energy Enhancer og Theta Fuel. Det giver en helt fantastisk udholdenhed og styrke. Hold op jeg har meget energi – også efter træning. Føler mig slet ikke træt, selv om jeg boksetræner mod nogen, som har en dåbsattest som er lagt nyere end min.

Har LifeWave ændret din livsstil eller noget andet i dit liv?
Absolut. Jeg har fuldstændig ændret min livsstil og bruger ingen medicin. LifeWave har hjulpet mig til at speede processen 200 procent op og givet mig langt større livskvalitet. Jeg spiser langt sundere og dyrker benhård boksetræning uden at være træt bagefter. Det er som om min energi er uudtømmelig. Også rent arbejdsmæssigt har jeg et enormt stort overskud. I øjeblikket tager jeg mig faktisk selv i ikke at opstarte nye projekter – energien er der i den grad, men nu begynder timerne i døgnet at blive for få. Det er en helt fantastisk overskudsfølelse.

Jan Dibbern
Uafhængig LifeWave-forhandler og stifter af To Human-konceptet, To Human app og To Human blog
jd@tohuman.dk
+(45) 5380 0669

Egon Nielsen

“Jeg bliver så utrolig stolt og glad indeni over at kunne hjælpe andre mennesker med deres problemer. Jeg har mange gange set en voksen mand knibe en tåre over, at smerter er forsvundet som dug for solen, og jeg har set, at deres livskvalitet er blevet betydeligt forbedret. Det er en fantastisk gave.”

Egon Nielsen, uafhængig LifeWave-forhandler og med i udviklingsteamet bag To Human app

Hvad vakte din interesse for LifeWave?
Min interesse for LifeWave-produkterne opstod, fordi min sponsor kontaktede mig for at fortælle om disse fantastiske produkter. Jeg var meget skeptisk i starten, men skal lige love for, at den skepsis i dag er forsvundet helt.

Hvad er dine bedste erfaringer med LifeWave?
Da jeg hørte om LifeWave, faldt mine tanker i første omgang på min kone. Da vi fik vores første barn, kæmpede hun med depression hver vinter. Det var ikke noget, hun havde kæmpet med før i sit liv. Da vi stødte på LifeWave oplevede vi imidlertid en stor ændring i hendes liv. Energy Enhancer om dagen og Silent Nights om natten gjorde, at hun fik helt ny energi og fik ro til at sove om natten. Det oplever vi, var medvirkende årsag til, at hun generelt fik det bedre.  Siden 2011 Egon Nielsen har min kone slet ikke lidt af vinterdepression. Selv om LifeWaves produkter hverken må eller skal betragtes som behandling, så oplevede min kone en så stor ændring i kroppen, større livsglæde og energi, at det for hende var nok til, at hun i dag ikke oplever det samme.

Personligt har Energy Enhancer, Y-Age Aeon og Silent Nights gjort, at jeg i pressede arbejdsperioder (mange timer hver dag i lange perioder) har kunnet bevare det fulde overblik over opgaverne og energiniveauet hele dagen. Det har gjort en markant forskel for min evne til at fokusere og min produktivitet.

Jeg bruger også detox-kurene en gang i kvartalet. Det betyder, at jeg oplever forbedret livskvalitet og wellness. Før jeg anvendte LifeWave-produkterne var jeg forkølet en hel uge af gangen, 3-4 gange om året – især i forlængelse af travle arbejdsperioder, så jeg kan konstatere en forskel uden på nogen måde at kunne dokumentere en direkte sammenhæng. Jeg oplever en fornyet energi og overskud og et generelt bedre helbred.

Da Corsentials-produkterne blev introduceret skulle de naturligvis afprøves. Hold da op et energiboost, det pludselig gav. Jeg tabte mig hurtig nogle kilo uden ændring i kost eller motion. Senere blev Maveric introduceret, og det var årsag til at jeg tabte mig yderligere. Samtidig er min udholdenhed og råstyrke øget, og jeg sover endnu mere fantastisk med dette produkt.

Har LifeWave ændret din livsstil eller noget andet i dit liv?
Før jeg brugte LifeWave-produkterne syntes jeg, at jeg spiste sundt, men alligevel har kostvanerne ændret sig. Mit fokus på en sundere livsstil betyder helt klart, at jeg i dag i endnu højere grad tænker over, hvad jeg spiser.

Egon Nielsen
Uafhængig LifeWave-forhandler
lwegon@gmail.com
+(45) 2999 5717

Steen Leithoff

Steen-Leithoff-LifeWave-ambassadorHvad vakte din interesse for LifeWave?
I mit tilfælde var det et telefon opkald fra en god veninde, som mente, at hun havde fundet noget, som hun var sikker på, at jeg ville finde interessant. Hun kendte til min alternative eller holistiske tilgang til livet, så da hun fortalt om LifeWave-konceptet som en slags akupunktur – bare uden nåle, så var jeg ”hooked”. Jeg blev  inviteret til et møde i Valby Medborgerhus, hvor der var nogle, som præsenterede LifeWave. Konceptet med at kunne hjælpe mennesker uden brug af medicin er noget, som altid har ligget højt på min liste. Det gør det den dag i dag.

Jeg sad og nærmest hulkede af grin under hele mødet. LifeWave-koncept blev præsenteret på en enorm underholdende måde. Samtidig var det så meget vand på min mølle, at jeg tænkte, at hvis man kan have det så sjovt med noget, som er så seriøst – så er jeg klar. Dagen efter signede jeg op med en sølvpakke.

Hvad er dine bedste erfaringer med LifeWave?
Det bliver svært at vælge, fordi der er så mange gode erfaringer. Dels personligt, dels i forhold til, at jeg også  hjælper andre. Hvis jeg skal fremhæve noget personligt, så vil valget falde på to ting. Dels har jeg efter mange års karate- og løbetræning slidt gevaldigt på mine knæ. Jeg har derfor i flere år haft hyppige smerter i venstre knæ, som i den grad har været belastende – og sommetider også søvnforstyrrende. Brugen af LifeWaves smerteplaster IceWave har imidlertid gjort en kæmpe forskel, da jeg nu kan lindre smerterne – ja faktisk gøre mig helt smertefri inden for bare 5 minutter.

I mange år har jeg også gået til kiropraktor og fået justeret min nakke, som ofte har givet anledning til hovedpine. Men efter brugen af LifeWave-plastret Aeon, har jeg reduceret mine besøg hos kiropraktor med 80 procen

Har LifeWave ændret din livsstil eller noget andet i dit liv?
Bestemt har det det. Jeg har fået et meget større netværk med en masse nye og interessante mennesker, som jeg ellers ikke ville have mødt. Jeg har fået opbygget nogle dybe venskaber, som også er baseret på udveksling af erfaringer og viden versus LifeWave og dets unikke produktserie.

For mig har det også betydet, at jeg har kunnet udvikle en række foredrag kaldet Peptalks med inspiration i LifeWaves produkter. Men vigtigst af alt – LifeWave har optimeret min livskvalitet på flere planer. Deriblandt helbredsmæssigt – og det i en sådan grad, at jeg meget sjældent bliver lagt ned af influenza, som ellers tidligere har været en hyppig del af mit ”gadebillede”.

Steen Leithoff
Foredragsholder, coach og kursusleder samt uafhængig LifeWave-forhandler
Steensforedrag.dk
Facebook.com/steensforedragsfanside
steensforedrag@gmail.com
+(45) 4276 9669

Mai-Britt Bækgaard

“Jeg føler mig ikke længere begrænset motionsmæssigt. I dag siger jeg ja tak til udfordringer, og så bruger jeg plastrene til at hjælpe mig med at nå målet. For mig er det fedt at kunne vælge selv og ikke føle mig begrænset …

Mai-Britt Bækgaard, uafhængig LifeWave-forhandler

Hvad vakte din interesse for LifeWave?
Jeg stødte på energi/akupunkturplastre fra LifeWave første gang i september 2014. Min datter havde mange smerter i skulder og hofte. Hun døjede også med hovedpine on/off og stress over gymnasiestart. Jeg bestilte massage til hende, men fik først tid to uger efter. Heldigvis kom beskeden: “Kom lige forbi, så gør jeg hende smertefri her i weekenden.” Vi mødte op, og stor var Mai-Britt Bækgaard_fotooverraskelsen, da min datter oplevede, at alle smerter var væk på bare 10 minutter.

Jeg købte naturligvis plastre med hjem til en uge, for de skulle udforskes noget mere. Den markante smertelindring var en kæmpe lettelse for os, og jeg så straks muligheden for en hverdag uden traditionel lindring af smerter. Jeg købte den helt store plasterpakke, som også indeholder produktet Corsentials.

Hvad er dine bedste erfaringer med LifeWave?
Jeg har altid interesseret mig for kroppen og en sund livsstil. Fordi jeg har leddegigt m.m., så har medicin været en stor del af min hverdag. Da mine levertal i november blev rigtig dårlige, så traf jeg et valg om at stoppe med den ene slags medicin for at rense leveren. Det var mit eget valg og ikke en anbefaling fra lægen. Heller ikke LifeWave tilskynder til, at man benytter produkterne i stedet for medicinsk behandling uden at rådføre sig med en læge. Men jeg ville se, om gigten kunne holdes i skak med plastrene og Corsentials. Plastrene Y-Age Aeon og Glutathione samt Energy Enhancer kan holde hævelser nede og lindre mine smerter, mens Corsentials giver mig et godt alment velbefindende. Det føles så rart at kunne en masse rent fysisk og have det ganske fint i kroppen, selv om jeg har trodset de lægelige og faglige råd og valgt at stoppe min medicin.

Foruden leddegigt har jeg i mange år haft et forfærdeligt søvnmønster, som har gjort min dagligdag fuldstændig energiforladt. Men med søvnplastret Silent Nights oplevede jeg en kæmpe forandring efter cirka en måneds brug. Jeg sover i dag rigtig godt og har nemt ved at falde i søvn.

Har LifeWave ændret din livsstil eller noget andet i dit liv?
Brugen af plastrene har i den grad øget min interesse for krop og sundhed. Jeg kan slet ikke lade være med at læse om meridianbaner og energimedicin. Jeg har også fået et motivationsboost til lige at se en ekstra gang på kosten (f.eks kaffeindtag), og jeg tænker ikke begrænsninger, når jeg skal motionere.

Ud over alt det jeg rent personligt har opnået ved brug af plastrene fra LifeWave og Corsential, så har jeg også kunnet hjælpe flere kolleger, venner og familie med deres udfordringer.

Mai-Britt Bækgaard
Uafhængig LifeWave-distributør
Driver Facebook-siden Maibody
maibodydk@gmail.com
+(45) 6135 4047

Anita Hellner Andersen

“Når jeg møder nogle på min vej, som har udfordringer, tænker jeg nu på, hvordan jeg kan hjælpe dem og ikke bare, at det er synd for dem.”

Anita Hellner Andersen, uafhængig LifeWave-forhandler

Hvad vakte din interesse for LifeWave?
Da jeg så, hvor hurtig min mand fik hjælp af LifeWave-plastrene til en dårlig lænd og dårlig søvn, blev jeg nysgerrig og må indrømme, at jo mere jeg lærer, desto mere fascineAnita-Hellner-lifewave-distributorret bliver jeg over, hvad disse små plastre kan.

Hvad er dine bedste erfaringer med LifeWave?
Hver gang jeg hjælper en, som har bruge for det, er det en god erfaring og en skøn fornemmelse at se deres glæde. Jeg hjalp en med at få en bedre søvn med Silent Nights. Han var oppe at tisse tre til fire gange om natten. Da han begyndte at bruge Silent Nights, blev det kun en gang pr. nat. En veninde fik hjælp til et dårligt knæ med Ice Wave og Y-age Aeon. Det var en fornøjelse, da hun dagen efter ringede og fortalte, at hun havde været ude at cykle. Da jeg fik lungebetændelse og med hjælp af Ice Wave, Energy Enhancer og Glutathione ikke var sengeliggende, var jeg kun hjemme den tid, jeg bruge for at køre til lægen for at få konstateret lungebetændelsen.

Har LifeWave ændret din livsstil eller noget andet i dit liv?
Ja, LifeWave har helt bestemt ændret mit liv og måden, jeg tænker på. Bruger nu plastrene i stedet for piller.

Anita Hellner Andersen
Uafhængig LifeWave-forhandler
anitahellner@hotmail.com

Jeanett Jensen

“I vores job hører vi jo rigtig ofte om folks problemer, store som små, så jeg synes, det er fantastisk hver gang, jeg kan sende en glad kunde ud af døren, der har fået hjælp til forskellige ting.”

Jeanett Jensen, uafhængig LifeWave-forhandler

Hvad vakte din interesse for LifeWave?
Min interesse for LifeWave blev vakt, da jeg en dag stod i salonen og fik et voldsomt hosteanfald. Kate, som var min upline satte et sæt energiplastre på mine lungepunkter og et glutathione-plaster i halsen, samt et Y-age Aeon i nakken. Dermed var flere dages hoste slut – både om dagen, og om natten. Jeg skyndte mig at bestille en sølvpakke. Det var den 11. marts 2014, men allerede inden slutningen af maj var jeg så overbevist om, hvad både Corsentials og plastre kunne, at jeg måtte opgradere til en diamantpakke.

Hvad er dine bedste erfaringer med LifeWave?
Mine hidtil vildeste erfaringer med LifWave, var da jeg hjalp min mor af med smerter i ryggen, efter et sammenfald i ryggen. Lægen havde sagt, at hun skulle være på stærk smertestillende medicin i et år, men vi klarede det på kun to måneder, hvor det kun var de første 14 dage, at hun også supplerede med Panodil. Det var noget der overraskede hendes læge en del. Udover denne oplevelse, fik jeg også rettet op på min svigerfars nyretal i 2014. Vi var faktisk sikre på, at han ikke blev 90 år. Efter lange snakke  med ham, og efter en sygeplejerske havde sagt god for det, fik jeg endelig lov til at plastre ham i en længere periode med y-age plastrene og SP6 Complete. I dag er han 91 år og har fundet ud af, at det er en god ide at ringe efter mig, når han får for meget uro i kroppen. Han er nemlig stadig på meget medicin, som man ofte er i den alder, men nu bruger vi plastrene til at give lidt ro i en sygdomssvær hverdag.

Har LifeWave ændret din livsstil eller noget andet i dit liv?
Jeg har aldrig været glad for at tage piller. Jeg lider af migræne, men i dag kan jeg for det meste dulme migræneanfald med plastre, især efter jeg har fundet ud af at bruge SP6 Complete, da min migræne er hormonrelateret.

Jeanett Jensen
Uafhængig LifeWave-forhandler
Lifewave.com/formogfrisor
jeanettjensen65@hotmail.com
+(45) 2175 6427

Annette Hammerich

Hvad vakte din interesse for LifeWave?
Jeg blev mildt sagt overrasket, da jeg med disse unikke plaster kunne give min gamle gigtplaget schæferhund Cæsar et godt otium og 2 år mere, end dyrlægen havde sagt. Det overbeviste mig i den grad om produkternes virkemåde og effekt. Der findes jo ikke placeboeffekt i dyrenes verden – enten virker det, ellers gør det IKKE. Resultatet var så overbevisende, at jeg var ”solgt”. Jeg bruger desuden rigtig megen tid på at hjælpe andre med at lære at bruge plastrene på dyrene. Jeg sidder som administrator i vores Skandinaviske dyregruppe og underviser både slutbrugere og distributører.

Hvad er dine bedste erfaringer med LifeWave?
Jeg anvender og anbefaler alle produkterne fra LifeWave. Jeg er meget begejstret for LifeWaves unikke og kemifrie teknologi, og produkterne indgår ofte i mine behandlinger af mennesker og dyr. Jeg oplever bedre og hurtigere resultater både på menneske- og dyreklienter, end jeg gjorde før ved blot at anvende normal homøopatisk medicin m.v.

Har LifeWave ændret din livsstil eller noget andet i dit liv?
Helt klart jeg blev ramt af en meget alvorlig borrelia. Ernæringsproduktet Corsentials og plastrene har fået mig på højkant igen. Jeg har fået 28 procent bedre lungekapacitet – sikke en sidegevinst. Endvidere er jeg vildt imponeret over den seneste produkt Trio – Alavida, der er en helt ny form for hudpleje, som både virker udefra og ind og indefra ud.

Annette Hammerich
Energiterapeut, kinesiolog & uafhængig LifeWave-forhandler
Touch4Health
ah@Touch4Health.dk
+(45) 4264 7770

 

Malene Sandemand

Mine bedste erfaringer med LifeWave. Pyha. Det er svært for mig kun at nævne én eneste ting ! LifeWave er blevet en stor del af mit liv på mange måder.

Hvad vakte din interesse for LifeWave?
Som selvstændig blomsterdekoratør står jeg ofte op klokken 4 om morgen, så mere energi kan jeg bestemt godt bruge. At det ydermere er energi på en helt naturlig måde – uden at tilføre min krop nogen former for kemi tiltaler mig meget. LifeWave er for alle. Alle kan bruge det. Det kræver ingen uddannelse, og samtidig kan man hele tiden gå på opdagelse i, hvad produkterne kan og blive klogere på, hvordan det kan bruges. LifeWave kan bMalene Sandemandruges lige meget, om du ønsker en bedre søvn, mere energi, mindre stress eller et bedre helbred. Det er i min verden bedre livskvalitet – for ikke at snakke om den forretningsmulighederne, der ligger bag.

Hvad er dine bedste erfaringer med LifeWave?
Personligt har jeg mere energi og overskud, fordi jeg bruger LifeWaves energiplaster Energy Enhamcer. At jeg kan booste mit immunforsvar og slippe for eksempelvis influenza er utroligt vigtigt for mig som selvstændig. Jeg har hverken tid eller råd til at være syg. Men der er også mange andre fordele ved LieWave. Ja, jeg kunne blive ved. Læs flere af mine personlige erfaringer i bloggen her på Blog.tohuman.dk.

Har LifeWave ændret din livsstil eller noget andet i dit liv?
Som LifeWave forhandler er jeg utrolig benådet over at være en del af et fantastisk netværk af forhandlere. Jeg er omgivet af så mange positive mennesker, som har valgt et positivt livssyn, og som altid står på spring får at hjælpe med alverdens udfordringer. Personligt syntes jeg, at det er fantastisk selv at kunne hjælpe mennesker og dyr, som jeg møder på min vej. Om udfordringen er lille eller stor, om du har to eller fire ben, så kan LifeWave også være en mulighed for at hjælpe dig.

Malene Sandemand
Uafhængig LifeWave-forhandler
sandemands@gmail.com
+(45) 2726 9792

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...