Sukkertrang

Kontroller din sukkerafhængighed med appetitplastret SP6 Complete

Har du en rigtig god appetit og stor hang til sukker? Har du svært ved ikke at tage et ekstra stykke kage? Kæmper du med vægten og er måske overvægtig eller vejer mere end din idealvægt? Appetitplastret SP6 Complete regulerer og kontrollerer din appetit og sukkerafhængighed. Plastret mod sukkertrang hjælper dig med udfordringerne på vægten.

Stop og fjern din afhængighed af sukker med SP6 Complete

Undgå at overgive dig til sukkertrangen eller overspisning af mad om eftermiddagen. Lad Sp6  Complete hjælpe dig med at regulere appetitten med gamle pricinpper fra akupunktur, der kan stimulere kroppen, så den skaber en naturlig balance og dermed kontrollere trangen til mad.

SP6 Complete er et enkelt, sikkert og effekt LifeWave-plaster, som er nemt og enkelt at bruge. Kombinerer du det med en fornuftig kost og motion, kan du opnå flotte resultater. Bruger du appetitplastret i kombination med energiplastret Energy Enhancer kan du endda øge fedtforbrændingen med gennemsnitligt 22 procent.

Vil du have styr på din hang til sukker, så følg brugsanvisningen fra LifeWave på SP6 Complete. For at opnå det bedste resultat til appetitkontrol, skal plastret altid anbringes på et af de viste steder i brugsanvisningen og skiftevis mellem de tre placeringer: Over den indvendige ankelknogle på venstre skinneben, under venstre knæskal eller på indersiden af venstre ankel lige bag ankelknoglen. Husk at tjekke brugsanvisningen for nøjagtig placering eller benyt fotoguiden i TOHUMAN app, som giver en præcis anvisning.

Fordelene ved Sp6 Complete:

  • Hjælp til at styre og regulere appetitten
  • Mindsker trangen til mad, sukker og stimulanser
  • Nemt og meget behageligt at bruge
  • Sikkert og naturligt – indeholder ingen medikamenter eller skadelige, kemiske stoffer.

LifeWave-plastrene skal altid anbringes på tør hud om morgenen. Plastrene virker i op til 12 timer. Herefter bør de fjernes og smides ud. Drik altid rigeligt med væske. Og brug kun et plaster ad gangen.

Vidste du, at 47 procent af voksne danskere er overvægtige (BMI>25), og at tallet er stigende. Omkring 13 procent af danskerne er svært overvægtige (BMI>30). Antallet af overvægtige i Danmark er steget markant de seneste årtier. Det skyldes især overvægt blandt de yngste aldersgrupper og hos samfundsgrupper med lav uddannelse eller indkomst. Det oplyser Sundhedsstyrelsen. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man bevarer sin normalvægt hele livet. Derfor bør voksne have et BMI mellem 18,5 og 25,0.

Hele syv forskellige plastre fra LifeWave – lær mere

LifeWave tilbyder hele syv forskellige plastre, som kan øge din livskvalitet. Plastrene er i dag brugt af LifeWave-entusiaster over hele verden. Læs mere om de forskellige plastre her på siden. Læs blandt andet om energiplastret Energy Enhancer, som du kan kombinere med appetitplastret Sp6 Complete og opnå endnu bedre resultater. Læs også om de tre helseplastre i Y-Ageserien og soveplastret Silent Nights, som hjælper dig til en bedre nattesøvn.

Soveplastret

Mangel på søvn påvirker vores livskvalitet drastisk. Læs mere om soveplastret Silent Nights.

Energiplastret

Energiplastret Energy Enhancer hjælper til større udholdenhed og øget fedtforbrænding.

Helseplastrene

Helseplastrene i Y-Ageserien kombineres ofte. Få viden om Glutathione, Carnosine og Aeon.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...