Soveplaster

Aldrig mere søvnløse nætter

Drømmer du om at få en bedre søvn? Mange har prøvet enkelte nætter med søvnproblemer. For andre er det et stigende problem nat efter nat. Det reducerer ydevnen og energiniveauet om dagen.

Men nu er hjælpen på vej. Silent Nights MD fra LifeWave giver dig en bedre søvn. Soveplastret er klasse 1 medicinsk udstyr til behandling af søvnløshed.

Silent Nights soveplaster give dig en god nattesøvn

Nu er der kommet en alternativ og naturlig metode til at løse din søvnmangel, uden du skal bruge receptmedicin. Silent Nights MD er et soveplaster, som giver dig lysbehandling. Behandlingen består af naturlige, organiske krystaller, som reflekterer lysbølger af stimulerende punkter på huden, når den bliver aktiveret af din kropsvarme. Det er blevet klinisk påvist, at Silent Nights MD forbedrer organers sundhed og vitalitet. Silent Nights MD giver de fleste bedre og længere nattesøvn. Kort sagt forbedrer soveplastret både kvaliteten og kvantiteten af din søvn.

Vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove. Nye tal fra The Nationa Sleep Foundation viser, at behovet for søvn varierer gennem livet. Voksne skal have 7-9 timers søvn hver dag, mens børn og teenagere skal have mere. Får vi det, er vi bedre rustet mod livsstilssygdomme, diabetes og andre konsekvenser af manglende søvn.

Sørg for at du får søvn nok. Silent Nights MD gør, at du falder i søvn hurtigt og naturligt uden sovemedicin. Soveplastret stimulerer nemlig hormonet melatonin. Få i øvrigt mere info med TOHUMAN app. En effektiv guide på mobilen til, hvordan du anvender LifeWave-plastret til en bedre nattesøvn. TOHUMAN app giver dig præcise anvisninger til brugen af plastret med en effektiv fotoguide, der anviser trin for trin.

Fordelene ved Silent Nights MD:

  • Har opnået godkendelse i klasse 1 som medicinsk udstyr til behandling af søvnløshed i hele Europa
  • Flertallet af brugerne får mere søvn pr nat
  • Opnå forbedret kvalitet og kvantitet af din søvn
  • Regelmæssig brug har vist forbedret generelt sundhed og vitalitet.

Vidste du, at kronisk, stort søvnunderskud samt forstyrret søvn er direkte skadeligt for kroppen. Vidste du, at din indlæring forringes, hvis du sover for lidt, fordi du har svært ved at koncentrere dig og dermed lære nyt. Vidste du, at dårlig søvn kan være kilden til fedme. Vidste du, at hvis du ikke får nok søvn, så påvirker det humøret. Du bliver i dårligt humør, har kort lunte og bliver nærtagende. Det skriver Videnskab.dk og påpeger desuden søvnens positive virkninger for kroppen – alt sammen dokumenteret videnskabeligt.

Søvnen er den medicin, som gør dig klar til en ny dag, gør dig klar i hovedet og holder sygdom nede. Søvnen styrker immunforsvaret, og det er også her du genopbygger kroppens væv. Når vi er vågne, kører organerne på højtryk, men det nedbryder dem. Når vi sover genopbygger vi til gengæld hjernen og kroppen. Får man nok søvn, er søvnen ganske enkelt helbredende, fordi den forebygger og genopbygger kroppens funktioner.

De fleste har oplevet en nat med dårlig søvn, men faktum er, at hele 10-15 procent lider af alvorlige og langvarige søvnproblemer – også kaldet insomni. Insomni som begreb dækker over, at man ikke kan sove: Nogle har svært med at falde i søvn, og andre vågner tidligt om morgenen eller mange gange i løbet af en nat.

Jo ældre man bliver, desto flere klager over manglende og dårlig søvn. Det er dog især kvinderne, som klager højlydt over søvnproblemerne, men det er ikke ensbetydende med, at kvinderne har det værre end mændene. Det kan nemlig også være fordi, mændene ikke taler lige så meget om det som kvinderne.

LifeWave-plastrene anbefales i dag fra brugere i hele verden

LifeWave har i dag mange ambassadører worldwide. For mange mennesker har plastrene fra LifeWave ændret deres liv. I dag har de altid plasterpungen med på farten til af afhjælpe smerte, opnå mere energi eller passe på helbredet. Dyk ned i plastrenes vidunderlige og fantastiske verden. Læs mere her

Smerteplastret

Opnå sikker og naturlig smertelindring lokalt og på hele kroppen med IceWave.

Energiplastret

Energiplasteret Energy Enhancer opretholder energiniveauet. Opnå hurtige resultater.

Helseplastrene

Y-Age-serien forbedrer helbredet, støtter immunsystemet og reducerer stress i kroppen.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...