Alavida plaster

Alavida – et plaster til en sundere hud

LifeWave har gjort det igen. LifeWave har i årevis været kendt for udviklingen af energiplastret Energy Enhancer, soveplastret Silent Nights og helseplastrene Y-Age Aeon, Carnosine og Glutathione m.fl.

Denne gang har LifeWave udviklet et plaster til en sundere hud, flottere glød i kombination med en hudplejeserie.

LifeWave plaster styrker hudpleje indefra og ud

De innovative produkter i LifeWaves nye hudplejeserie giver tredobbelt regenerering. Mens nektaren til ansigtet og natcreme giver større sundhed udefra og ind, så styrker Alavida plastret huden indefra og ud.

Med Alavida plaster kan man derfor forbedre hudens udseende ved at forbedre hudens sundhed indefra, lyder det fra LifeWave. I kombination med nektar til ansigtet og natcremen, som forbedrer huden udefra og ind, har man dermed den perfekte hudplejeserie.

Alavida plaster bygger på fototerapi. Det vil sige, at plasteret anvender teknologien fra lysterapi til at stimulere akupunkturpunkter på huden. Plasteret fra LifeWave reducerer stress på grund af oxidering. Samtidig bevarer Alavida plaster anti-oxidanter i kroppen. Effekten er klar. Huden bliver genoprettet og får en flot glød og udstråling, så du kan se frisk og veloplagt ud – hver dag. Og hvem vil ikke gerne have silkeblød hud!

Alavida kan bruges både om dagen og om natten. Plasteret er uden parabener og tilfører hverken medicin eller kemikalier til kroppen ved brugen af det.

Bedste hudplejeserie med synlige resultater

Alavida trio er en teknologisk nytænkning, som allerede er det foretrukne produkt hos Alavida testpersoner. Se videoen her med Andrea Hardy, som har brugt oceaner af tid og penge på produkter – uden at kunne finde en løsning på hendes problem. Andrea Hardy oplevede, at hendes hud for hver år blev to år ældre på grund af sygdom og behandlinger – forfærdelig hårdt for selvværdet.

Men se så lige, hvad der skete, da hun testede LifeWaves nye hudplejeserie. Resultatet er overraskende efter kun to ugers test! Det kan man vist godt kalde både overbevisende og bedst i test.

Alavida plaster får topkarakter i alle  tests fra Biofield Sciences

Center for Biofield Sciences er et uafhængigt organ, som har testet Alavida plaster med overraskende signifikante resultater. Ifølge Dr. Thornton Streeter, DSc, fra center for Biofield Sciences i USA er resultaterne fra de tests i sig selv en fantastisk anbefaling af LifeWave hudplejeserie. Kort sagt: Tallene taler for sig selv.

Dr. Thornton Streeter er dog meget fascineret af teknologien bag plastret, som er nytænkning inden for hudpleje produkter:

“Det er en perfekt form for hudpleje, når vi inspirerer kroppen til at hele sig selv, og det er, hvad LifeWave gør med dette produkt. Jeg synes, at LifeWave har noget at være stolt af. Vi har testet det uafhængigt, og det er altid med topkarakter.”

Vi du vide mere om LifeWave plastrene?

Siden LifeWave kom på markedet med det første plaster, energiplastret Energy Enhancer, er interessen for plastrene, som bygger på fototerapi/lysterapi vokset stødt.

Mange mennesker er optagede af at opnå højere livskvalitet og øget sundhed. Samtidig har bevidstheden om at undgå kemi  og skadelige stoffer aldrig været større. Netop her kan LifeWave tilbyde noget unikt. LifeWave er det eneste fototerapiprodukt i verden, som bruger den menneskelige krop som kraftskilde. En naturlig heling af kroppen.

I dag har LifeWave udviklet en hel portefølje af plastre, som er beskrevet her på siden, der alle bygger på fototerapi. Tjek blandt andet Silent Nights, som sikrer dig en god nattesøvn. Se helseplastrene Y-Age Glutathione og Carnosine, som beskytter kroppen mod de giftstoffer, vi alle udsættes for i det daglige. Der er også SP6 Complete mod sukkerafhængighed, Y-age Aeon, der hører til helseserien og smerteplastret IceWave.

Plastrene er naturlige og tilfører ingen kemi eller stoffer til kroppen.

Soveplastret

Har du søvnproblemer? Vågner du mange gange om natten? Så prøve soveplastret Silent Nights og få en bedre nattesøvn.

Energiplastret

Vil du gerne have mere udholdenhed og mere energi? Så prøv Energy Enhancer – energiplastret fra LifeWave.

Helseplastrene

Styrk dit helbred, og reducer stress i kroppen. Prøv Y-age plasterserien med Gluthathione, Aeon og Carnosine.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...