Natcreme fra Alavida

God natcreme! Få fast hud og udlign rynker med Alavida

Med en helt ny natcreme fra LifeWave kan du regenerere din hud, mens du sover, så du får en flottere hud, ser friskere ud og har mere glød.

Alavida natcreme er en del af LifeWaves nye hudplejeserie af samme navn – nemlig Alavida.

Optimal hudplejeserie med natcreme, ansigtsnektar og LifeWave plaster

Det helt unikke ved LifeWaves nye hudplejeserie er, at det er en kombinationsserie, hvor hvert enkelt produkt er tænkt ind i en helhed.

Alavidas natcreme, Nightly Restore Facial Creme, påføres ved sengetid, når kroppen restituerer og heler sig selv på naturlig vis. Natcremen gør din hud fast og reducerer de små fine linjer og rynker, som kommer med alderen.

Sammen med nektar til ansigtet, Daily Facial Nectar, og Alavida plaster styrker den øjeblikkelige og langsigtede regenerering af huden. Plejen af huden sker dermed ved både en indre proces fra plastret og fra en ydre påvirkning i form af nektar og natcreme, som påføres udefra og trænger ind.

Test af produkterne og de kliniske undersøgelser viser, at din udstråling, gløden i huden, fastheden og friskheden opleves markant forbedret med det samme, og at produkterne viser flotte langvarige resultater.

Se videoen med Dr Joan Norton, som kalder Alavida for fremtidens hudpleje og et fantastisk produkt, som alle vil elske at bruge.

Hudpleje uden kemi fra LifeWave

Med ikke mindre end 98,6 procent naturligt udledte ingredienser fra planter, har LifeWave med Alavida hudplejeserie skabt en helt ny tilgang til fremtidens hudpleje.

Alle produkter er dermatologisk afprøvet, og produkterne er sikre for alle hudtyper – også folk med følsom hud.

Alavida er helt uden kemi. Produkterne indeholder ingen unaturlige tilsætningsstoffer. Alavida er UDEN:

  • Parabener
  • Phthalater
  • Sulfater
  • Kunstige farverstoffer.
  • Syntetiske duftstoffer
  • Urinstof.

LifeWave er især kendte for sine energiplastre

LifeWave blev verdenskendt, da energiplastret Energy Enhancer blev brugt til OL-svømmere ved OL i Athen i 2004, fordi det gav svømmerne så flotte resultater, at ingen kunne undgå at bemærke dem. Tests viste endda at svømmerne ikke var dopet, men KUN havde plaster på, som var ganske uskyldige. Det vakte opsigt.

I dag har LifeWave en hel portefølje af plastre, som bygger på fototerapi. Plastrene bruges ikke bare af sportsudøvere, men også af kendte, sundhedspersonale og helt almindelige mennesker, som ønsker at styrke kroppen, forebygge og øge livskvaliteten.

Få indblik i plasterteknologien. Start her på Blog.tohuman.dk.

Soveplastret

Har du svært ved at sove? Og sker det ofte? Soveplastret Silent Nights hjælper mange mennesker til at få en god nattesøvn.

Energiplastret

Drømmer du om mere energi i hverdagen og om mere energi til at overkomme træning? Så prøv energiplastret Energy Enhancer.

Helseplastrene

Vil du gerne styrke dit helbred og forebygge. Så prøv LifeWaves  helseplastre, Y-age serien; Glutathione, Carnosine og Aeon.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...