Forside LifeWave Hudpleje Alavida fra Lifewave

Hudpleje Alavida fra Lifewave

Revolutionerende teknologi bag Alavida hudplejeserie

Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind. Det er sloganet fra den nye hudplejeserie Alavida fra LifeWave, der kombinerer ansigtsnektar, natcreme og plasterteknologi.

Alavida består af tre innovative produkter, som enkeltvis og sammen kan skabe varige resultater med en foryngende effekt og tilføre huden en ungdommelig glød.

6 afgørende fakta om LifeWaves hudpleje uden kemi

Alavida bygger på en helt ny og revolutionerende teknologi fra LifeWave, som gendanner og foryngrer huden –baseret på naturlige ingredienser uden kemi.

Se de seks særlige fordele her, som gør de tre produkter i hudplejeserien fra LifeWave helt unik:

1. 98,6 procent naturligt udvundne plantebaserede ingredienser
2. Reducerer rynker og knopper på huden
3. Giver ansigtet en ungdommelig glød
4. Øger hudens fasthed
5. Udjævner misfarvninger i huden
6. Nærig til huden døgnet rundt.

Bedste og foretrukne hudplejeprodukt

I de mange testimonials, som er kommet på Alavida hudpleje, er Alavida allerede udråbt som det bedste og foretrukne produkt – fremtidens hudplejeserie. Se videoen her og bemærk, at kvinden allerede vil anbefale produktet til sine døtre i 30’erne efter kun 10 dage. Der er ingen tvivl om, at hun har fundet et naturligt hudplejeprodukt til ansigtet, som både hun og hendes mand foretrækker og ser et stort potentiale i.

Alavida ansigtsnektar

Alavida ansigtsnektar er er anti-agingprodukt, som giver din hud optimal fugtighed og beskytter din hud mod vejr og vind. Brug nektaren i ansigtet, inden du lægger din make-up, så får du et flot resultat.

Ansigtscreme til natten

Alavida natcreme er en ansigtscreme, som hjælper din hud til gendannelse om natten. I kombination med Alavida ansigtsnektar er det ideelt til opfriskning, fugtighed og anti-aging.

Alavida plaster

Det patenterede plaster Alavida fra LifeWave bygger på en unik form for fototerapi. Med fototerapi stimulerer plastret akupunkturpunkter på kroppen og hjælper med at gendanne din hud.

LifeWave plaster

Vil du gerne vide mere om LifeWaves plasterteknologi, så læs guiden til plastrene her på siden og se de tilhørende videoer, som forklarer, hvorfor plastrene er fremtidens sundhed.

Sund hudpleje uden parabener og kunstige duftstoffer

For mange er det blevet mere og mere vigtig ikke at fylde kroppen med uhensigtsmæssige eller skadelige stoffer. Og netop her er Alavida et optimalt alternativ. Produkterne er dermatologisk testet og inderholder ingen kemi – ingen unaturlige konserveringsmidler.

Alavida indeholder ingen:

  • Syntetiske/kunstige duftstoffer
  • Kunstige farver eller farvestoffer
  • Parabener
  • Sulfater
  • Phthalater
  • Urinstoffer.

Alavida indeholder kun naturlige ingredienser

Mikroalgeolie
Genopretter ødelagt hud og virker mod hydrering

Risklidolie
Giver huden elasticitet og holder på fugten i huden

Mælkeenzymer
Reducerer rynker

Moringasmør
Understøtter hudens naturlige og beskyttende barriere

Fedtopløselig C-vitamin
Beskytter mod aldring og udjævner farvetoner

Rosmarin ekstrakt
Beskytter mod skader fra frie radikaler.

Alavida trio – ansigtsnektar, natcreme og plaster

Alavida trio kaldes den nye hudplejeserie fra LifeWave – og netop derfor får huden tilført optimal pleje 24/7. Produkterne i serien virker uafhængigt af hinanden, men anvendes de sammen opnås de bedste resultater.

Alavida ansigtsnektar til daglig opfriskning

Fugtighedsgivende og anti-agingprodukt til dagtimerne.

Alavida natcreme til ansigtet

Ansigtscreme bruges om natten, når kroppen har brug for at gendannes. Dermed er det også et supplement til ansigtsnektaren, som bruges i dagtimerne. Ansigtscremen er et fugtigheds og anti-aging produkt. Den giver fasthed i huden og reducerer linjer og rynker

Alavida plaster

Stimulerer punkter på huden gennem fototerapi, som er unik for LifeWaves teknologi, og som kendes fra LifeWaves øvrige plasterteknologi eksempelvis energiplastret Energy Enhancer eller soveplastret Silent Nights. Reducerer stress på grund af oxidering og hjælper til at bevare antioxidanter i kroppen. Alt sammen for at fremme gendannelsen af huden. Kan bruges dag og nat.

Med Alavida plaster kan man forbedre huden ved at forbedre sundheden indefra. Kombinerer man det med Alavida nektar og ansigtscreme påvirker man huden udefra. Det giver ifølge LifeWave hurtige og varige resultater. Dermed sloganet for Alavida: Større sundhed for din hud indefra og ud og udefra og ind.

Sådan køber du Alavida hudpleje direkte fra LifeWave

Vil du gerne købe LifeWaves nye hudplejeserie Alavida, men er ikke LifeWave distributør, så kan læse mere om hvordan og købe det her.

Som du kan se, kræver købet at du indtaster et ID-nummer. Få et ID-nummer af en af forhandlere her på To Human, når du køber.

Da LifeWave udelukkende forhandles gennem distributører, tjener ID-nummeret alene det formål, at det gør dit køb muligt. Du får her en unik mulighed for at prøve produkterne ved køb direkte fra LifeWave ved brug af et ID-nummer fra en distributør.

Læs mere om Alavida hudplejeserien på LifeWaves officielle site – klik her

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...