Forside LifeWave

LifeWave

Her ses LifeWave.com logo

LifeWave.com stiftet af David Schmidt med mere end 3 mio. brugere fra over 100 lande

“De færreste af os har noget i mod at blive ældre, hvis vi kan bevare ungdommens gode helbred. Min passion er anti-ældning. Jeg har ikke noget imod at blive ældre, men vil gerne holde mig ung i processen,” lyder det fra stifter og CEO i LifeWave, David Schmidt.

De 10 vigtigste punkter – med konkrete fakta om LifeWave, Inc.

10-fakta-om-lifewave-com

  1. LifeWave blev stiftet i 2004 og er i dag udbredt til over 110 lande. Energiplastret blev oprindeligt udviklet til den amerikanske elitehær Navy Seals
  2. OL-træner Richard Quick testede plastrene på det kvindelige amerikanske Stanford svømmehold ved OL i 2004. Seks ud af otte deltagere slog deres egne rekorder. Det blev et gennembrud for LifeWave
  3. Der findes i alt 10 LifeWave-plastre (inkl. Alavaida Trio, WinFit Body Shaping System og Nirvana) til optimering af ens livskvalitet samt plaster målrettet heste, hunde og andre dyr
  4. LifeWave har også produkterne Corsentials, Theta Nutrition, Alavida Trio hudplejeserie og WinFit-kropstoningssystem
  5. Adskillige professionelle atleter og sportsfolk har testet energiplastrene og anbefaler i dag LifeWave
  6. Den amerikanske skuespillerinde, forfatter, business-kvinde og sundhedstalskvinde, Suzanne Somers, har været en af de mest kendte ambassadører for LifeWave i USA
  7. LifeWave-produkterne indeholder ingen skadelige stoffer eller stimulanser. Det har været et afgørende og vigtigt grundlag for udviklingen af produkterne
  8. LifeWaves erklærede mål med produkterne er at stimulere kroppens egne naturlige processer
  9. LifeWave-plastre bruges på kroppens meridianbaner. Plastrene er også omtalt som akupunktur uden nåle
  10. TOHUMAN app er en ny smartphone app, et mobilt leksikon lige ved hånden, som gør det let at få ny viden om de mange kvaliteter ved LifeWave-plastrene og den praktiske brug af dem i en travl hverdag.

Her får du historien bag det amerikanske LifeWave-eventyr …

Ol-og-historien-bag-LifeWave
Kilde: http://www.nanotechnologystore.com/FAQ.html

LifeWave er en passion om at skabe et bedre liv uden brug at uhensigtsmæssige eller ulovlige stimulanser. Det er visionen om at øge livskvaliteten, så vi alle kan opnå et bedre liv – hele livet. LifeWave er en ny teknologi, som øger energiniveauet i kroppen, forbedrer søvn, giver silkeblød hud, lindrer smerter med mere.

LifeWave var oprindeligt målrettet Navy Seals, men David Schmidt opdagede hurtigt potentialet for alle andre end militærfolk. LifeWave skulle være for alle, der gerne ville øge energiniveauet uden at bruge stimulanser som koffein eller doping. Det amerikanske selskab LifeWave blev derfor grundlagt i 2002 af stifter og CEO David Schmidt. Det blev starten på LifeWave-eventyret. Med en stålfast tro på sit produkt startede David Schmidt som entreprenør helt fra bunden, hvor han måtte stå for alle ting selv. I dag – ikke engang 15 år senere –  er LifeWave udbredt til mere end 110 lande og over tre millioner brugere på verdensplan.

Et gennembrud for David Schmidt var da en investor gerne ville have en lægefaglig person til at vurdere LifeWave-plastrene. Det blev Dr. Steve Haltiwanger, MD, CCN, som skrev en afhandling om produkterne (Han blev siden LifeWaves sundheds- og videnskabsdirektør).

LifeWaves banebrydende teknologi blev hurtigt udbredt i Dr. Steve Haltiwangers faglige netværk. En af dem, som fik adgang til afhandlingen var den olympiske træner Richard Quick, som i samarbejde med Dr. Karl Maret valgte at teste plastrene på Stanfords kvindelige svømmehold i 2004. I løbet af kun tre uger opnåede seks ud af otte svømmere at slå deres personlige rekord. Det blev optakten til gennembruddet for LifeWave.

I 2004 fik LifeWave den bedst tænkelige eksponering for verdenspressens ved OL i Athen. Hele verden fulgte OL og så de fantastiske resultater, svømmerne opnåede. Resultaterne var så flotte, at andre trænere mistænkte svømmerne for at snyde, og flere beskyldte de kvindelige svømmere fra Stanford for at bruge ulovlige præstationsfremmende midler. Det, der i første omgang så ud som en skandalesag, blev imidlertid en fantastisk, gennembrudshistorie for LifeWaves banebrydende teknologi. Den olympiske komité i USA gik ind i sagen. De afhørte David Schmidt om teknologien bag. UCLA-laboratoriet foretog test af LifeWave-plastrene, og efter en grundig efterforskning var konklusionen klar: Der var ingen ulovlige stoffer i produkterne. LifeWave-plastrene og svømmerne blev frikendt. Samtidig skabte OL-deltagernes ekstraordinære og flotte resultater overvældende interesse for Lifewave-produkterne.

LifeWave er mest kendt for den banebrydende plasterteknologi, der i dag består af en række plastre under navnene Energy Enhancer (energiplastret), IceWave (smerteplastret), Silent Nights (soveplastret), Y-Age Aeon, Y-Age, Glutathione og Y-Age Carnosine (de tre helseplastre) samt SP6 Complete (hormon- og appetitregulerendeplaster), Alavida-plastret samt AcuLife (heste, hunde og andre dyr). Plastrene styrker helbredet og livskvaliteten ved blandt andet at øge energiniveauet, give smertelindring, reducere appetitten og optimere søvnen.

LifeWave har også udviklet andre helseprodukter på markedet som Corsentials (forbedret helbred), Theta Nutrition (herunder produkterne Theta One, Theta Fuel (udgået), Theta Heart (udgået) og Theta Activate), Maveric (udgået) (et produkt til mænd som fastholder og fremmer testosteron-niveauet) og Matrix 2 (udgået) (sænker udsættelsen for stråler fra mobiltelefoner).

Bag de mange produktformuleringer ligget et solidt forskningsprogram. For LifeWave er videnskabelig forskning et altafgørende og solidt fundament for den fremtidige udvikling af LifeWaves alternative produkter til at fremme sundhed på markedet.

LifeWave har hovedkvarter i San Diego i Californien i USA. Selskabet bag er privatejet. LifeWave er medlem af Direct Selling Association (DSA). LifeWave har valgt ‘network marketing’ (også kaldet multi-level marketing, MLM) som platform for salg og markedsføring af produkterne.

NYHED – verdens bedste smartphone app til LifeWave-plastrene

Udforsk LifeWaves banebrydende plasterteknologi hurtigt, nemt og personligt med din mobil. To Human LifeWave app er en spændende opslagsguide til akupunkturpunkter og dermed til den praktiske brug af LifeWave-plastre.

To Human LifeWave app til din smartphone er din nye guide til bedre livskvalitet med energiplastrene – og hjælpen er altid lige ved hånden 24/7. Du har altid en opdateret guide, der kan hjælpe dig til at få maksimalt udbytte af LifeWave-plastrene lige meget hvor og hvornår.

Se de unikke fordele ved To Human LifeWave app:

  • Søg i mere end 400 livsbekræftende og proaktive protokoller
  • Lav opslag på få minutter – og blive guidet med fotos, trin for trin
  • Find mere end en løsning til mere energi, forbedret søvn, antiældning og lindring
  • Skrift mellem otte sprog – engelsk, dansk, svensk, norsk, tysk, fransk og italiensk
  • Læs andre brugeres konkrete erfaring med LifeWaves plasterteknologi
  • Del dine egne erfaringer direkte i app’en
  • Få opdateringer og ny viden om LifeWave løbende. App’en opdateret hele tiden.

Download To Human LifeWave app i dag på App Store, Windows Store eller Google Play og bliv opdateret med den nyeste viden – og så har du den lige ved hånden, når du er på farten. To Human LifeWave app er udviklet af en uafhængig LifeWave-distributør.

De 6 nøglepersoner bag succesfulde LifeWave, Inc. i USA

I takt med LifeWaves massive eksponering og succes på verdensplan har selskabet opbygget et stærk team af nøglepersoner. Her kan du møde LifeWaves unikke hold lige fra videnskabsmanden og stifter af LifeWave David Schmidt, President Michael Collins, Health & Science Director Dr. Steven Haltiwanger, LifeWaves trofaste og kendte ambassadør Suzanne Somers til økonomidirektør Joseph A. DePanfilis og Vice Presicens – Planning & Strategy Jules Rudick.

Teamet bag vidner om erfarne og massive kapaciteter på deres felt med stor ekspertise og erfaring.

David Schmidt, Grundlægger og CEO

David Schmidt stifter og CEO hos LifeWave, Inc.Øget energiniveau, udholdenhed og forøgelse af fedtforbrændingen uden brug af stimulerende midler. LifeWave er opstået af en vision om at øge livskvaliteten – hele livet. Efter tre års intens forskning i nanoteknoligi udviklede videnskabsmanden David Schmidt energiplastret Energy Enhancer, som viste sig at blive et gennembrud for fremtidens sundhed – nemlig LifeWave.

Hele grundlaget for LifeWave er således skabt af stifter, videnskabsmand og CEO David Schmidt i 2002. David Schmidt er opfinder af teknologien bag energiplastrene. Siden har konceptet udviklet sig, og David Schmidt står i dag bag en hel produktportefølje af energiplastre og andre LifeWave-produkter, som er anerkendt af både elitesportsudøvere, atleter og fagfolk samt udbredt på verdensplant til over tre millioner mennesker.

David Schmidt har selv stået i spidsen for det årelange forskningsarbejde bag LifeWave. LifeWave har i dag et trofast korps af specialister, som er med til at udbrede kendskabet til og dokumentere den tekniske og videnskabelige fundament for produkterne.

David Schmidt selv har mere end 25 års erfaring inden for handel og produktudvikling. Han har været ejer af en række succesrige virksomheder inden for produktion og produktudvikling. David Schmidt har blandt andet stået bag forsknings- og udviklingscenteret Advancef Application Group (AAG), som har speciale i energiproduktionsteknologier. Han er samtidig anerkendt for en række innovative nyskabelser og har blandt andet modtaget en æresdoktorgrad af Dr. Alexander Marinaccio fra International Hall of Fame.

Se Interview med David Schmidt i denne video

Dr. Steven Haltiwanger, sundheds- og videnskabsdirektør

Dr. Steven Haltiwanger fra LifeWave.comDr. Steven Haltiwanger, MD, CNN (certified clinical nutritionist) er LifeWaves sundheds- og videnskabsdirektør. Han leder LifeWaves globale forskningsinitiativer. Hans medicinske ekspertise er vigtig for produktformulering i LifeWave.

Dr. Steven Haltiwanger var en af de første, der som uafhængig testede det videnskabelige grundlag bag LifeWave. Efter en række interviews med David Schmidt, omhyggelige og grundige undersøgelser af teknologien bag LifeWave og produkterne lavede han en afhandling med en klar konklusion: “Den mest spændende teknologi, jeg nogensinde har set.”

Dr. Steven Haltiwanger er autoriseret læge, statsautoriseret klinisk diætist og forsker. Han er kendt for sit viden om elektromagnetisk behandling og ortomolekylær behandling – en form for alternativ medicin.

Med mere end 30 års erfaring og efter et grundigt forløb, hvor han undersøgte produkterne som uafhængig lægefaglig, blev han i 2004 ansat som Health and Science Director i LifeWave.

Forud for sin tid i LifeWave har Dr. Steven Haltiwanger haft en karriere som Medical Director i International Nutrition Corporation med ansvar for blandt andet produktudvikling, kontrol af kvalitetskontrollen samt medicinske seminarer. I de senere år har han deltaget i en lang række konferencer og fora over hele verden. Han har desuden stået bag en række publikationer.

Se Interview med Steven Haltiwanger i denne video

Joseph A. DePanfilis, Økonomidirektør

Joseph A. DePanfilis fra LifeWave.comEfter mere end 25 års erfaring som økonomidirektør, administrerende direktør og administrerende økonomidirektør i både privatejede, børsnoterede og investeringsselskaber, kom Joseph DePanfilis til LifeWave i 2014. Dermed er han et relativt nyt ansigt i LifeWave regi.

Joseph DePanfilis har en bred erfaring, blandt andet som administrerende økonomidirektør i mange udenlandske firmaer. Fælles er dog, at fokus altid har været på økonomi og regnskab samt opstart af virksomheder.

Joseph DePanfilis’ styrke ligger i taktisk og strategisk planlægning, levering af hurtige forretningsresultater, vækst og ekspansion m.m. Han er blandt andet kendt for en grundig og stærk ressourcestyring af økonomien, samt forbedringer inden for produktivitet og effektivitet.

Jules Rudick, Vice President – Planning & Strategy

Jules Rudick - Vice President, Planning & Strategy hos LifeWave.comMed en omfattende 30-årige internationale erhvervskarriere, hvoraf de 25 har været i Hong Kong og Taiwan, kom Jules Rudick i 2009 til LifeWave som Vice President – Planning & Strategy.

Foruden en massiv erfaring inden for international forretninger, stærke sproglige kompetencer (flydende i mandarin, kinesisk og kantonesisk dialekt) samt en dyb viden og praktiske erfaringer med forretning i Østen, har Jules Rudick opbygget et stærk netværk af mange og omfattende forretningsrelationer og kontakter i Nordamerika, Europa, Australien og Asien.

Fra 2005-2009 arbejdede Jules Rudick som erhvervskonsulent for små og mellemstore virksomheder. I perioden 1982 til 2005 ejede og drev han Rudick International Ltd. i Hong Kong. Jules Rudick har desuden etableret og drevet en række joint ventures i Hong Kong, Kina og Storbritannien som bestyrelsesmedlem i private virksomheder.

Information om det officielle LifeWave.com

Ønsker du at holde dig opdateret med nye tiltag, der sker hos LifeWave, så har vi i denne sektion samlet alle de rigtige links, så du via deres officielle hjemmeside samt de sociale medier altid er “up-to-date” med nyeste produkter, trends og viden fra LifeWave, Inc.

Ønsker du mere information om LifeWave Inc., har vi herunder samlet links til selskabets officielle hjemmeside samt de sociale medier, som LifeWave i skrivende stund er aktive på. Du finder det hele samlet herunder:

Twitter profil: http://twitter.com/lifewavenews
Facebook profil: http://facebook.com/lifewavehq
LinkedIn profil: http://linkedin.com/company/lifewave-inc
Google+ profil: http://google.com/+lifewave
Pinterest profil: http://pinterest.com/lifewavecorp

Læs mere på det officielle LifeWave website: http://www.lifewave.com

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

898FansLike
23AbonnenterAbonner

Seneste nyt

Livet er simpelt

Men hold da op, hvor er vi dygtige til at gøre det kompliceret. Hvis vi kigger lidt på hvad Sydney Banks (www.sydneybanks.com), bl.a. har udtalt: If...