Voldsom lindring af smerte ændrede min datters liv

0
128

”Det er da løgn!” – min første tanke, da jeg stiftede bekendtskab med smerteplaster fra LifeWave.

Tilbage i august 2014 brød min datter sammen en torsdag aften. Hun var startet i 1.g. ugen før, og det havde været et intenst halvt år med eksamen i 9.klasse og opstart nyt sted. Derudover er hun rytter og havde brugt tid på genoptræning af heste, hvor hun havde fået et ryk i skulderen.

Gennem det halvår, som var gået, var hovedpiner blevet hyppigere, lænden mere øm (gammelt slag på haleben), og skulderen gjorde ondt. Jævnligt fik hun dulmet smerterne med smertestillende piller og massage fra mig. Denne torsdag aften eksploderede det hele. Hun græd og kunne ikke holde tanken ud om at skulle fungere dagen efter. Vi fik dulmet smerterne lidt og aftalte, at jeg ville skaffe hende en massagetid snarest.

Fredag fik jeg booket tid, men kunne først få tid to uger efter. Jeg bad dem ringe, hvis der kom en akuttid i løbet af fredagen. Efter få timer blev jeg ringet op. De havde ikke tid til massage: ”Men kom forbi, så gør vi hende smertefri inden weekenden. Ja, I vil opleve lidt hokuspokus,” sagde de.

Smertelindring med plastre

Vi troppede op fredag eftermiddag. Straks fik min datter et plaster fra LifeWave i nakken, og derefter blev der hevet et sæt såkaldte smerteplastre frem. Jeg stillede mig med front til min datter, så jeg kunne følge hendes reaktioner.

På ryggen blev plastrene holdt ind til skulderen. På spørgsmålet om, hvorvidt det gjorde ligeså ondt, svarede hun, at det vist var lidt bedre. Så blev det ene plaster flyttet lidt. Hun fik samme spørgsmål og svaret kom prompte: ”Nu gør det slet ikke ondt!”. Jeg kiggede intenst og spørgende på min datter: ”Det gør virkelig ikke ondt, mor”. Armen blev bevæget i alle retninger og ingen smerter. Plastrene fra LifeWave er ofte omtalt, fordi de kan lindre smerte, men min datter oplevede, at effekten var så stor, at hun ikke længere mærkede smerterne.

Hun døjede også med voldsom hovedpine. Efter tre forsøgsplaceringer med et sæt smerteplastre forsvandt hovedpinen også. Hun oplevede ganske enkelt så stor lindring, at smerterne forsvandt helt – og så var det, at jeg tænkte: ”Det er da løgn!”.

Blev nysgerrig på energiplastrene

Jeg begyndte nysgerrigt at spørge til, hvad det egentlig var for noget, og mens der blev placeret plastre for afgiftning af kroppen, så fik jeg en kort fortælling om energiplastrene fra LifeWave og deres virkemåde.
Jeg fik en meget enkel instruks til, hvordan vi selv i weekenden kunne fortsætte med at lindre hendes smerte og fortsætte detox af kroppen. Jeg fik lidt præstationsangst. Kunne jeg – en finansuddannet kvinde – selv klare det og stå med ansvaret. Ja, lød svaret.

Vi havde en pragtfuld weekend, og det var slet ikke nødvendigt at plastre skulderen mere end den ene gang. Jeg bookede en tid til at putte hende i en detoxmaskine for at hive medicinrester m.v. ud af kroppen og for at få en snak om, hvordan weekenden var gået. Det blev ugen efter, og på det tidspunkt var hovedpinen også væk. Om aftenen på femtedagen nåede jeg kun at holde plastrene mod huden i få sekunder, og da jeg fjernede dem for at tage bagpapiret af, kom udbruddet ”Vildt, mor, nu stoppede hovedpinen fuldstændig”. Vi satte derfor kun detoxplaster og antistressplaster på.

Købte den helt store plasterpakke

Jeg blev utroligt interesseret i LifeWave produkterne. Jeg har en kronisk sygdom – leddegigt – og så at her var der måske en mulighed for mig. Den oprindelig aftalte massage tid til min datter behøvede hun ikke, men det gjorde jeg. Jeg mødte op, nød massagen og fik stillet en masse spørgsmål til fakta (lidt bankmand er man vel). Jeg havde jo set resultaterne allerede, så det var ikke et spørgsmål om, hvorvidt det virkede – men et spørgsmål om, hvordan får jeg mere viden om LifeWave plastrene.

Og så bestilte jeg den helt store pakke, Diamant, for jeg var ikke et sekund i tvivl om, at vi ville få stor glæde af plastrene fra LifeWave – hvert og et.

DEL
Tidligere artikelKampen mod overvægt kickstartet med LifeWave
Næste artikelTag med på rejsen mod bedre livskvalitet
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here