Brystkræft: Lettelse! Første rigtige kontrol er positiv – del 3

1
485
Foto: Aditya Saxena, Unsplash

DEL 1: GISP, brystkræft! Sådan har LifeWave hjulpet mig
DEL 2: Mit forløb som brystkræftpatient! De svære valg og hjælpen fra LifeWave

Dette er fortsættelsen af min historie og mine oplevelser i forbindelse med mit forløb med brystkræft. Jeg har valgt at skrive og dele det med jer, fordi kræft stadig er et stort tabu. Her vil jeg fortælle om det videre forløb, og det jeg har gjort for at styrke min krop under forløbet – ud over de gængse anbefalinger vedrørende kost, vitaminer, søvn osv.

Jeg afsluttede mit forrige oplæg med at fortælle om min nye ventetid på den første rigtige kontrol med mammografi og ultralydsscanning. Den skulle have ligget i december 2017, men jeg er en af dem, der på mystisk vis var røget ud af systemet.

Jeg ringer og jagter Hillerød Hospital i starten af januar for at få en ny tid til kontrol. Jeg kommer til endnu en snak med onkologerne på hospitalet for kun den vej, kan jeg blive indstillet til den omtalte kontrol. Så jeg får tid den 12. januar og får på det møde besked om, at jeg vil få en indkaldelse til kontrollen.

Desværre så får jeg et brev i E-Boks om, at ventetiden på den type kontrol, jeg skal have, er +3 måneder. Jeg kan dog vælge at komme på et privathospital/klinik. Det vælger jeg naturligvis, og der kommer en indkaldelse fra begge steder helt utrolig til samme dag den 7. februar. Jeg vælger Hamlet og så starter den næste ventetid …

Ventetid og tusinde tanker

Der går mange tanker igennem mit hoved i den periode, jeg venter på, at det bliver den 7. februar. Jeg har jo taget nogle bevidste valg og fravalg i mit brystkræftforløb.

Jeg har valgt at benytte LifeWave lysterapiplastrene samt andre naturlige produkter, som jeg mener har kunnet støtte op om min krop i de faser, jeg har været igennem. Jeg har fravalgt Letrozol, det antihormonelle medicin, og jeg har valgt i samarbejde med min praktiserende læge at få målt østrogenniveauet ca. hver 3 måned (der har ingen ændringer været i det, så jeg forstår stadig ikke, at alle skal tage de piller med så mange bivirkning, såfremt det ikke er nødvendigt).

God nyhed og ingen stråleskader

Det er naturligvis med stor nervøsitet, at jeg møder op på Hamlet. Sikke en anderledes oplevelse lige fra jeg træder ind af døren – alt kører efter planen – uden unødigt tidsspilde. Jeg bliver kaldt ind til mammografi præcist på det aftalte tidspunkt. Jeg bliver derefter fulgt hen til et venterum til den onkolog, som skal undersøge mine billeder og foretage en ultralydsscanning samt ’worst case’ biopsi.

Jeg er meget nervøs, men venter nok kun 7 minutter, så kommer lægen og kalder mig ind til en god besked: Selve mammografien ser fin ud – pyha første del veloverstået.

Så skal jeg tage tøjet af overkroppen og bliver først manuelt undersøgt. Lægen roser mit ar, som næsten ikke er til at se. Han gennemmærker begge bryster og lymferne i hals og armhuler uden anden bemærkning end:
”Har du ikke fået strålebehandling?”
”Jo, 15 gange,” svarer jeg.
Det forstår han ikke, for der er altid stråleskader på huden, og den bliver fortykket efter stråling. Derfor kan man normalt se forskel på det syge og raske bryst, men det kan han ikke på mig. Jeg sender derfor straks en kærlig tanke til LifeWave plastrene og Bach’s nødhjælpscreme (rescue creme), der uden tvivl har gjort en stor forskel for mig. Der skal næsten en lup til for at se arret. Brystet samt huden er helt normalt.

Håbet for fremtiden

Mit håb er intakt, selvom jeg udmærket ved, at der er risiko for at få tilbagefald i mange år frem. Alligevel er jeg glad. Det er altid svært at begynde at dele ens egen historie, før man ved, om den ender godt. Jeg har valgt under forløbet at dele min historie, fordi jeg tror på, at vi netop ved at dele viden og erfaringer, kan hjælpe og støtte hinanden.

Jeg håber, at min historie, mit forløb samt mine til- og fravalg kan hjælpe og inspirere andre. Min historie omhandler ikke kun kræft, fordi der også i forhold til skaber, operations- og sygdomsforløb er rigtig meget du selv kan gøre for at hjælpe din krop til at hele naturligt.

Jeg håber, at det bliver meget mere alment at kombinere den lægemedicinske verden med naturlige produkter: Nye metoder, som lysterapi, homøopati. Gamle metoder, som urter og blomster m.v. Det har uden tvivl hjulpet mig.

DEL
Tidligere artikelSov godt! Sådan kommer du til at sove bedre
Næste artikel1. sunde vane: Jagten på flere fuldkorn er gået ind
Der er ingen tvivl om, at alternativ behandling har ændret Annette Hammerichs liv. Da hun blev ramt af en borrelia-infektion, fik LifeWave-produkter sammen med homøopatisk medicin hende på højkant igen. Senest har hun fortalt om hendes valg og fravalg i forbindelse med en kræftdiagnose. Annette Hammerich arbejder bl.a. med energiterapi og kinesiologi på mennesker og dyr. Mød hende her på bloggen, hvor hun også vil fortælle om alternativ behandling og LifeWave. Kontaktinfo: +(45) 4264 7770 eller ah@touch4health.dk. Besøg www.touch4health.dk.

1 KOMMENTAR

  1. Kæreste Annette,
    Tak for endnu et enestående kapitel i din rejse gennem brystkræftens univers.
    Det er så pragtfuldt, det, som du gør og ikke mindst – at du tør står frem.

    Må du forsat lyse på din vej.

    Knus fra Steen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here