Fornyet livsenergi på 480 dage

0
929

Jeg har aldrig været nogen topatlet. Mit arbejde har altid fyldt mest. I 2014 sagde min krop stop. Efter mere end 25 år som forretningsmand og projektleder var jeg kørt fast. Jeg arbejdede langt mere end 37 timer om ugen, nok nærmere de 60 timer. Jeg måtte tage konsekvensen af mange års dårlige vaner: Afhængighed af kaffe, inaktivitet hele dagen på kontoret, diskusprolaps, problemer med ryg og nakken, smerter, spændinger og stress i kroppen  samt en voldsom tiltagende slidgigt i storetåen. Jeg kunne ikke længere løbe, for jeg havde så ondt i min tå, at tåen i sig selv blev symbolet på tilstanden i min krop.

Som forretningsmand har jeg altid gået efter ‘Mission Impossible’ – at gøre det umulige muligt, selv om omverdenen rystede på hovedet. Det har motiveret mig, og det er netop her, at jeg har opnået de største sejre og flotteste resultater. Men som sportsmand var min krop i en sørgelig tilstand. Jeg havde svigtet den undervejs på trods af, at jeg som ung var både instruktør og i fysisk topform. Ja, tallene talte sit tydelige sprog!

Mine tal ved opstart 11. januar 2014:
Vægt: 89,1
BMI: 24,9
Muskelmasse: 67 kg
Kropsfedt: 20,9 procent
Vand i kroppen i procent: 55,4

Den 18. december 2013 satte jeg mig i stolen og tænkte: “Det her går ikke længere! Jeg bør behandle mig selv bedre, hvis jeg skal fungere effektiv. Du kan ikke blive ved med at køre for fuld kraft i det som svarer til en gammel rusten bil.”

Den 11. januar 2014 stod jeg første gang hos min nye personlige træner Michael Skjoldan. Min motivation var +10. Jeg ville genoptrænes, så jeg kunne komme af med min slidgigt og stabilisere min ryg og nakke. Og så gik vi i gang! Det blev til seks måneder i en romaskine! Og det gjorde ondt, forbandet ondt, så ondt at smerten til tider overskyggede glæden og motivationen ved at fortsætte.

Fra smertehelvede til lettelse med LifeWave

Jeg skulle have opbygget kroppens core. Der var ingen vej uden om. Til tider måtte jeg næsten kravle ud af romaskinen bagefter. I takt med at mine tal blev bedre, ændrede jeg min kost. Jeg stoppede med at drikke Cola, indtage sukker og salt. Jeg fik mere muskelmasse, samtidig med at fedtprocenten svandt ind, og alt i alt blev min anatomi langsomt bedre.

Efter fire måneder følte jeg mig stadig ikke 1oo procent oplagt. Smerterne var stadig overvældende. Nu skete der imidlertid noget,som for alvor rykkede mig 2 og pludselig 10 skidt frem. Jeg blev introduceret til LifeWave, som jeg ikke anede eksisterede. Med en naturlig skepsis over for mirakler og forretningsmanden i mig, som vil se resultaterne, så valgte jeg at teste samtlige produkter på egen krop. Jeg skulle vide, om det her ville virke på mig.

Da jeg første gang drak Corsentials mærkede jeg effekten med det samme. Det var som et rush, hvor jeg pludselig mærkede mere overskud, energi og kunne restituere hurtigere. Jeg begyndte, at drikke Corsentials – hver morgen på tom mave. Så opdagede jeg, at jeg kunne kombinere det med energiplastrene, så jeg kunne yde mere til træning. Energy Enhancer øgede min fedtforbrænding markant. Det var fuldstændig overvældende, hvordan min krop tog imod. Jeg satte Y-Age Aeon i nakken for at aktivere akupunkturpunkterne for at reducere inflammation. Når jeg var godt øm efter træning satte jeg Y-Age Carnosine på for at modvirke inflammation. På den måde kunne jeg restituere hurtigt og genvinde energien, motivationen og glæden på vej til træning. Ømhed i nakke og smerter dulmede jeg med IceWave, som i den grad tog toppen af smerterne og gjorde, at det blev langt nemmere at fortsætte, selv om det gjorde ondt. I maj begyndte jeg på body-sds (body self development system) to gange om ugen.

For mig var målet klart: Jeg skulle være klar til træning. Kunne jeg overvinde den periode, hvor smerterne oversteg glæden og motivationen for at fortsætte, så måtte der jo ikke være nogen grænser for, hvad jeg kunne sætte af nye mål.

Dødsdommen over min storetå var næsten skrevet. Jeg havde et røntgenbillede af slidgigt i min højre storetå, som havde gjort, at jeg i årevis ikke kunne løbe. Mange timer og måneders træning i romaskinen gjorde, at jeg efter 7-8 måneder igen kunne løbe på et løbebånd uden smerte.

Forvandlingen med LifeWave

Min tanke om at at lade kroppen helbrede sig selv kom, da jeg i første omgang hørte om LifeWave, og at der ikke er nogen stimulerende midler eller stoffer, som kommer ind i kroppen. Den innovative tankegang triggede min nysgerrighed, fordi jeg er fascineret af tanken om ikke at bruge stimulerende stoffer og undgå medicin, men i stedet aktivere kroppen til at helbrede sig selv.

Det mest fantastiske ved testen var, at produkterne virkede med det samme. Jeg var målløs over effekten, og hvad min krop pludselig var i stand til at udrette under træningen. Det var en kæmpe forandring. Det gav mig øjeblikkeligt ny inspiration og motivation, og det har frem for alt været vejen til et nyt liv.

Slidgigt i tåen er i dag helt under kontrol, problemer med ryggen og nakken er løst. Jeg er ikke længere stresset trods stort arbejdspres. I dag kan jeg håndtere rigtig mange projekter og opgaver med fuldstændigt overblik og ro. Jeg har opnået en mental styrke og et energiniveau, som jeg aldrig før har oplevet i mit liv. Mine rynker og åreknuder er væk, og min hud ser meget yngre ud end før. Jeg sover fantastisk om natten og er ekstremt frisk, når jeg vågner.

Jeg har det kort sagt fantastisk. Jeg behøver ikke dulme mig med kaffe i lange baner som tidligere. I dag har jeg en naturlig livsstil uden stimulanser. Jeg har hverken spist piller eller håndkøbsmedicin som Panodiler i 18 måneder. Jeg kan mærke mig selv på en helt ny måde, og har fået troen på, at jeg kan blive 100 år. Jeg dyrker nu boksning og flere andre sportsgrene og kan løbe uden problemer.

… og hvad blev det så lige til efter 480 dage. Tro mig mine tal er ikke til at tage fejl af. Det her er mit nye liv, i en ny krop:

Mine tal, 31. maj 2015:
Vægt 86,2 kg (89,1)
BMI: 24,3 (24,9)
Muskelmasse: 75,2 kg (67)
Kropsfedt: 9,0 procent (20,9)
Vand i kroppen: 67,4 procent (55,4)

Ny livsstil fødte To Human-koncetet

Ny livsstil, nye ideer og en brændende passion for LifeWaves teknologi har betydet, at jeg i dag kan kombinere min passion for LifeWaves produkter med min evne til at få gode ideer til at vokse.

I foråret 2015 lancerede jeg To Human app – en guide til LiveWaves banebrydende plasterteknologi. Her kunne jeg via min baggrund hjælpe andre Ny-app-fra-to-human-til-smartphonesmed at nå deres mål til et bedre liv hurtigere og nemmere end nogensinde før – for har man ondt, så har man sjældent overskud og tid til at søge efter information og viden. Med To Human app kan jeg hjælpe LifeWave-distributører til at hjælpe dem selv, samtidig med at de hjælper andre. Det sparer tid og gør alle langt mere tilfredse.

Netop nu sidder du med To Human blog. Et blogsite med det højere formål, at jeg og vi  i fællesskab via To Human-konceptet i fremtiden skal støtte og styrke hinanden i vores generelle sundhed og udvikling – human to human.

Det handler om livskvalitet og om mere glæde i tilværelsen. Det handler om at skabe et liv, hvor vi er i balance og har styrke, energi og ikke mindst overskud hele vejen fra A til B. LifeWave er en passion, men i lige så høj grad en livsstil. Min proces har også gjort, at jeg i dag spiser sundere, dyrker meget mere motion, føler mig knivskarp i mit professionelle virke, og at jeg har et helt enormt overskud til at overskue opgaver og projektstyre – ikke bare ét, men flere større projekter samtidigt.

Min dåbsattest viser 52 år, men min kropsalder føles væsentligt lavere – ja, som ungdommens styrke og energi er kommet tilbage. Hvad jeg nu er blevet mere og mere bevidst om, er, at jeg er udstyret med en helt unik motor samt gener. Derfor har jeg sat mig et nyt mål. Jeg vil de kommende 165 dage sammen med min rigtige gode ven, træner og indpisker Harold Clark udforske denne motor og min krops gener med træning efter helt nye metoder, som kulminerer i slutningen af året, hvor jeg laver en “Mission Impossible” i en helt ny udgave med en hårdtslående udfordring foran mig. Det bliver mit livs udfordring.

Jeg vil dele blogindlæg, video og billeder. Jeg håber, at du har lyst til at se den fuldstændig “forandring” frem mod dagen, hvor “Mission impossible” bliver “Completed”.

Husk! Alder er bare et tal. Kroppen har sin egen tidsregning – det lever jeg efter. Og så et lille citat, jeg faldt over på min vej:

“You’re braver than you believe, and stonger than you seem, and smarter than you think.” – Christopher Robin

Mit LifeWave hus-apotek

  • Energiplastret Energy Enhancer sætter jeg på en time før træning og kombineret med Theta Fuel giver det meget energi
  • Theta Fuel: Når jeg træner, bruger jeg Theta Fuel. Jeg drikker det før eller under træning, da det giver mig meget ekstra energi
  • Corsentials bruges hver dag. Jeg drikker det om morgenen på tom mave ca. en halv time, efter jeg er stået op. Jeg opdagede yderligere, at Corsentials i kombination med Maveric gjorde, at jeg pludselig følte, at jeg kunne træne dobbelt så hårdt uden at køre træt.
  • Maveric – sluges sammen med Corsentials for at give optimal effekt, hverdag
  • Y-Age Aeon bruges i nakken, hver dag.
DEL
Tidligere artikelJeg måtte bare lave To Human app
Næste artikelKampen mod overvægt kickstartet med LifeWave
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here