WinFit start: Din guide til fedttab og flot krop

5
522

Mens vi spændt har ventet på vores pakke med det nye WinFit skulle lande med posten, har jeg fået mange henvendelser. Folk spørger: Er det svært at følge systemet i en travl hverdag? Er det mon noget for mig? Hvordan gør man? Hvor hurtigt får jeg resultater? Holder det? Er det rigtigt, at jeg ikke behøver at lave hård workout? Kan jeg spise, hvad jeg vil? …

Til dette kan jeg sige: WinFit er for alle, der ønsker at reducere sin kropsvægt, ønsker en forbedret kropsform herunder ønsket om, at sænke fedtprocenten og samtidig få en øget tilvækst i muskelmasse. Det er her lige meget, hvordan de ser ud, og hvor meget de vejer.

Ingen ekstrem motion

WinFit har gjort det let. Der er ingen kostrestriktioner – ud over at man spiser fra det sunde segment. Der er ingen kedelige diæter eller kostomlægninger og det kræver hverken hård workout eller ekstrem fitness. Faktisk kan du nøjes med blot helt ned til 10 minutters fysisk aktivitet to gange ugentlig – med det opnår du resultater, du ikke troede muligt. De første resultater som f.eks. øget energi kommer i løbet af dage – IKKE måneder, og det holder.

Selvfølgelig er det også muligt at motionere/eller fitte mere, men studier viser, at to gange 10 minutter er nok til at sætte den ønskede forbrænding i vejret. Faktisk anbefaler vi, at dem, som vejer mere end +15 kg, i begyndelsen KUN benytter almindelig gang. Hvorfor? Jo, for ikke at overbelaste led og ryg i starten af forløbet. Dem, der vejer under 15 kg for meget, og dem, som måske er tæt på at være normalvægtige, og som blot ønsker at trimme kroppen og få en øget muskelmasse, kan benytte intervaltræning HIIT-træning, hvor man belaster sig i større grad, med deraf større ”efterforbrænding”. Dette tages op i et senere blogindlæg.

Spis smartere – opnå bedre forbrænding

Som nævnt i mit tidligere blogindlæg, vil jeg endnu engang pointere, at LifeWaves nye WinFit Body Shape System – IKKE er et slankeprogram, men derimod en fremgangsmåde, hvor du forandrer din metabolisme – din stofomsætning, så din indre ”maskine” kommer til at fungere på den måde, den er skabt fra naturen til netop at forbrænde fedt. Det kan kun ske optimalt, hvis du er i besiddelse af en tilstrækkelig mængde muskulatur, dagligt får tilført tilstrækkeligt med byggesten i form af protein, grøntsager og kulhydrat svarende til almindelig sund og fornuftig kost – kort sagt, man følger et system med et dagsprogram og kombinerer det med sund mad og moderat fysisk udfoldelse. Det lyder enkelt, og det er det!

Det essentielle ved brug af WinFit er, at du som udgangspunkt spiser al din mad inden for et 8-timers ”vindue” – enten kl. 10-18 eller kl. 11-19, eller som det er praktisk muligt for dig. Er du sulten uden for ”vinduet”, har du spist for lidt! Når du spiser på denne måde, får du et mere stabilt kostindtag over en tredjedel af døgnet – og i den øvrige tid af døgnet får kroppen ro til dels at forbrænde, dels at bygge op. Der kommer ro på især insulin, man får en bedre insulintolerance, bedre forbrænding på celleplan til gavn for hele stofskiftet.

5 ting du kan opnå med WinFit

 • Tab af kropsfedt
 • Mindre kropsmål de ønskede steder og smukkere kropsform
 • Øget energi og bedre humør
 • Et generelt øget velbefindende og en øget muskel tonus
 • Forøget tilvækst i muskelmasse.

WinFit har et anderledes syn på vægttab

Med stigende alder 30+, 40+, 50+,60+ osv. (dette er individuelt) sker det for mange, at det ”langsomme” liv sniger sig ind. Vi laver mindre kropslig aktivitet, vi har stillesiddende arbejde, kører mere i bil end tidligere, dyrker for lidt eller ingen motion osv. Alt sammen faktorer der, i det fysiske liv, medfører tab af muskulærkapacitet.

En nedsat fysisk udfoldelse vil for de fleste føre til en omfordeling af fedt versus muskelmasse, med øget fedt og en mere spinkel muskulatur. Dette kombineret med et for stort eller forkert kalorieindtag – ofte med mangel på netop de optimale byggesten rent kostmæssigt – fører til, at man tager på med det overskydende og uønskede fedt. Den kedelige udvikling kan vendes med WinFit – og det er nemt!

Sådan kommer du i gang med WinFit

fedttab-lifewave1. Sæt dig et mål

Hvordan ser du ud i dag. Kig på dig selv. Find ud, af hvor meget du vil tabe dig eller ændre din kropsform og sæt et mål.

2. Udregn din fedtprocent

Et par gode redskaber er at kende din fedtprocent – så har du en parameter at gå efter og kan sammenligne fra uge til uge og måned til måned og glæde dig over dine fremskridt, som kommer hurtigt.Man kan købe denne ydelse hos en professionel behandler eller visse fysioterapeuter. Du kan på nettet finde forskellige online beregnere, der kan guide dig, – f.eks. www.beregnbmi.dk eller www.motiononline.dk . På www.bodylab.dk kan du finde en beregningsformel, som er lige til at taste ind i.

3. Vælg et personligt dagsprogram

LifeWave har gjort det enkelt for dig at vælge et dagsprogram. Det følger med pakken.I mine næste indlæg her på bloggen, kan du følge to personer, som er startet på WinFit. De er nu i gang med at gøre drømme til virkelighed.

Deres dagsprogram ser sådan ud:

 • Kl. 07.00 – Står op og drikker som det første en halv liter vand. Det skal starte forbrændingen.
 • Kl. 07.15 – Træning, spadseretur/gang eller mere høj intensiv træning, alt i henhold til din overvægt.
 • Kl. 08.00 – Påsætning af WinFit-plasteret. Her begynder fedtforbrændingen – der støtter den forbrænding, du allerede har sat i gang ved træningspas eller spadsereturen – hvis der er træningsdag.
 • Kl. 11-19 – her har du dit 8-timers vindue, hvor du spiser alt, hvad du behøver. Bliver du sulten uden for de 8 timer, spiser du for lidt og regulerer op. Spis fra det sunde segment – f.eks. lige dele protein, grøntsager og kulhydrat og frugt. Indtag gerne protein-snacks eller en shake, hvis det behøves.
 • Ved sengetid – 30-60 minutter før sengetid, drikkes en halv liter Theta One. Lige før sengetid fjernes WinFit-plastret, og Carnosine-plastret påsættes på et af de anviste punkter. Plastret er styrkende og celle regenererende og er med til at støtte den pågående forbrænding.

WinFit-opstartspakke4. Det er med i din startpakke til 30 dage

 • Theta Nutrition, indeholdende Theta One – 2 kasser og en flaske Activator
 • 1 pakke WinFit – plastre (30 stk.)
 • 1 pakke Carnosine – plastre (30 stk.) – og anvisning for placering af de to plastre
 • WinFit – systemguide/brugsanvisning
 • Generel information
 • Dagsskema for en uge mandag til søndag i fire uger
 • Adgang til online træningsvideoer, relateret til WinFit
 • Mulighed for ugentlig Webinar med David Schmidt
 • Mulighed for, en gang ugentlig, sammen med alle øvrige brugere af LifeWave-produkter at stille spørgsmål til David Schmidt om, hvad der er vigtigt for dig i brugen af WinFit og LifeWaves øvrige produkter.

 

5. Overvældende resultater efter få dage

Få dage med WinFit har allerede givet bemærkelsesværdige resultater hos de mange testpersoner, som har testet WinFit – se mere her.

Inden længe vil du her på bloggen få mulighed for at følge de ovenfor nævnte personer, som nu er i gang med at gøre deres drømme om varige forandringer til virkelighed.

Er du motiveret? Få rådgivning og støtte

Drømmer du om at opnå blivende forandringer? Vil du gerne forbrænde fedt og bygge muskler og samtidig få et bedre og sundere liv, med mere energi og en slankere, stærkere krop, som passer lige dig?

Lad mig hjælpe dig i gang. Jeg hjælper dig til, at anskaffe WinFit – jeg starter dig op – rådgiver, hjælper og vejleder dig under hele forløbet – så kontakt mig.

Så er der kun at spørge: Hvordan drømmer du at se ud om bare 30 dage?

DEL
Tidligere artikelTopmotiveret til næste cykelsæson med LifeWave
Næste artikelDet nye, banebrydende fedttabskoncept WinFit afskaffer slankekuren
Det moderne menneske kæmper med mange fysiske og mentale udfordringer. Her er det vigtigere end nogensinde at tænke sundhed helt ud i hjørnerne. Det gælder om at være i balance - mentalt og fysisk. Det er Kim Hodys fokus. Kim er uddannet fysioterapeut og idrætslærer og har en mangeårig erfaring med behandling samt rådgivning inden for sport på motionsplan, kost og ernæring. Kim Hody er qua sin store interesse for sundhed og erfaren forhandler af LifeWaves produkter (Lifewave.com), Zinzino Omega-3 balanceolie og en Vegansk algebaserede omega-3 olie (Zinzino.com) Han er hertil forhandler af de essentielle æteriske olie fra dōTERRA (dōTerra.com). Kontaktinfo: +45 51901271 eller kontakt@kimhody.dk

5 KOMMENTARER

 1. Tak, Steen, som nævnt tidligere, så er det jo en fornøjelse, sammen med jer dedikerede kolleger, at arbejde med vore unikke produkter – give det videre og hjælpe andre mennesker til øget sundhed og fremgang på de områder de måtte ønske. Det er dét vi vil med ToHuman!
  Go’ weekend
  Kim

 2. Hej Sys Adelstorp,
  Beklager, linien er ikke komplet..
  Ved sengetid fjernes WinFit plastret og Carnosine på sættes på et af de anviste punkter. Tak for hjælpen!
  Mange hilsner,
  Kim

 3. Hej Ebba,
  En WinFit start pakke koster til 30 dage ca 2600 kr. Her er alt du behøver – se mit blog indlæg. Efter følgende pakker til vedligehold bliver billige. Disse kan ikke leveres endnu – der går måske endnu en uge eller to.
  Man kan ikke købe WinFit plastret alene – der er tale om et systemkit, hvor Thea One og Carnosine plastret indgår.
  Se mit blog indlæg og læs mit opfølgende indlæg som kommer om få dage.
  Mange hilsner,
  Kim

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here