Topmotiveret til næste cykelsæson med LifeWave

0
163

Siden foråret 2016 har jeg brugt LifeWaves produkter i forbindelse med min karriere som professionel cykelrytter. Har du fulgt med på bloggen, så ved du, at det hele startede det med fire måneders skade, hvor jeg i den grad opdagede, hvad LifeWave kunne gøre for mig. Siden har jeg fået motivationen tilbage, jeg er kommet på sejrsskamlen i løbet af sommeren, og nu glæder jeg mig bare til at fortsætte den gode rejse med LifeWave.

Min sæson sluttede for nogle uger siden. Jeg har jeg nu et par ugers pause fra cyklingen, hvor jeg kan restituere og slappe af.  Jeg har sendt bud efter min LifeWave-rådgiver Egon Nielsen. Sagen er, at jeg netop har opbrugt mit Theta One kosttilskud, så nu skal jeg have bestilt noget mere, så jeg kan fortsætte den gode udvikling.

Lige nu hvor jeg er løbet tør for Theta One kosttilskud, kan jeg i den grad mærke forskel på kroppen. Symptomerne er blandt andet, at jeg har sværere ved at stå op om morgen, og at jeg bliver ekstremt træt på få sekunder. Så plastrene gør helt klar en forskel for min søvn. Det er for alvor gået op for mig, at Theta One kosttilskud er et enormt boost til kroppen, og så føles det samtidig helt naturligt.

Peak performance med LifeWave

Jeg har (desværre) lige fået besked en om, at jeg ikke skal fortsætte på Giant Scatto U23. Derfor er min fremtid usikker. Heldigvis har jeg også fået den glædelig nyhed, at jeg skal deltage i U23 6-dagsløbet i Gent (Belgien) i november. Det ser jeg virkelig frem til. Netop her skal jeg være klar med LifeWave. Med hjælp fra LifeWave håber jeg nemlig at kunne præstere på topplan og derfor også kunne kører stærkt på landevejen til næste sæson! Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg er utrolig taknemmelig for LifeWave-produkterne. Der er ingen tvivl om, at de har hjulpet mig – specielt gennem den skadesperiode jeg har haft gennem fire måneder. Det er ingen hemmelighed, at det har været en svær tid, hvor jeg har haft svært ved at bevare motivationen. Heldigvis har produkterne fra LifeWave hjulpet mig hurtigere over skaden og givet mig humøret tilbage. Plastrene har især hjulpet med at fjerne smerten, så jeg nogenlunde kunne gennemføre træningen, så LifeWave mod smertelindring er klar noget, jeg kan anbefale. Hold nu lige op.

Med LifeWave i baghånden er jeg nu top motiveret til næste sæson. Klar til at give den gas. Og så er der kun at sige … Prøv produkterne fra LifeWave for dælen! Det er genialt!

De produkter bruger jeg fra LifeWave

Jeg bruger plastrene, når jeg har behov, og føler, at jeg har behov:

  • Silent Nights: Bruger det for at opnå en bedre søvn – ikke hverdag, men ofte.
  • Energy Enhancer: Bruger jeg 7 dage før et stort event, da det giver øget energi.
  • IceWave smerteplaster: Bruger jeg, hvis jeg har ondt i knæet. Her kombinerer jeg med Energy Enchancer omkring knæet.

Theta One kosttilskud bruger jeg dagligt:

  • Theta One: Med Theta One kosttilskud opnår jeg en bedre søvn og føler mig mere frisk. Jeg vil gerne opnå maksimal friskhed. Personligt er ikke så god til at komme tidligt i seng, så når jeg har Theta One kosttilskud, føler jeg mig stadig frisk om morgenen, selv om det er blevet lidt sent.

”Det er super dejligt at se, at Tim allerede i en ung alder har opdaget, hvor stor en forskel LifeWaves produkter gør i hans professionelle karriere. Der er heller ingen tvivl om, at han også tager sin erfaring og viden om LifeWave med i sit liv uden for cykesporten fremadrettet.”
– Egon Nielsen, Tim Cronqvists personlige LifeWave-rådgiver. Egon er desuden uafhængig forhandler af LifeWave

DEL
Tidligere artikelGISP, brystkræft! Sådan har LifeWave hjulpet mig
Næste artikelWinFit start: Din guide til fedttab og flot krop
Han har flere internationale mesterskaber bag sig. Han har været til EM i banecykling og er blevet udtaget til Trofeo Carlsberg med landsholdet. Derudover har han vundet store danske etapeløb og endagsløb. Cykelrytteren Tim Vang Cronqvist har kørt cykelløb i fire år (siden 2 års u15) Han er ekstremt målrettet for at nå de mål, han sætter. I 2015 testede han LifeWaves produkter, da de er kendte for at øge energi og udholdenhed for sportsudøvere. Også Tim opnåede god effekt af plastrene. To Human vil derfor gerne støtte Tim i at opnå bedre resultater som sponsor af LifeWave-produkter og To Human app. Tim har til gengæld lovet at fortælle om den effekt han opnår, samt hvordan han bruger To Human app som værktøj. Følg med her på Blog.tohuman.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here