Det nye, banebrydende fedttabskoncept WinFit afskaffer slankekuren

20
366

Endnu et unikt koncept fra LifeWave så dagens lys i forbindelse med afviklingen af den største event nogensinde. Med over 1.400 begejstrede deltagere slår dette års event alle tidligere deltagerrekorder. Det skete i forbindelse med lanceringen af det nye produkt WinFit – et helt nyt fedttabskoncept.

Gennem de seneste årtier er vi blevet præsenteret for en række kure, diæter eller kostsystemer, som har lovet ”guld og grønne skove” – uden helt at kunne indfri løfterne. WinFit er ikke en ”slankekur”. Det er heller ikke et bodybuildingskoncept. WinFit arbejder helt grundlæggende med at ændre forholdet mellem ens fedtprocent og muskelmasse.

WinFit er derfor også fuldstændig anderledes end alt, hvad vi tidligere er blevet præcenteret for i forhold til toning af kroppen, slankekure, vægttab, eller hvad vi ellers kalder det, når det handler om vægtregulering eller muskelopbygning.

WinFit sætter fokus på muskelopbygning

WinFit fra LifeWave er skabt ud fra en grundlæggende forståelse for de processer i kroppen, som kontrollerer eller styrer vores balance af fedt og muskler. Det unikke ved WinFit er, at det bryder med både gamle og nutidige metoder, der handler om at reducere indtaget af kalorier og brænde flere af. Det handler ikke om at dyrke ekstrem motion, være på en streng diæt eller lignende for at få en mere tonet krop. Det handler om at skabe balance i kroppen.

Sagen er nemlig, at når vi indtager mindre kalorier, betyder det mindre energi. Det vil sige, at der er mindre krudt til de væv i kroppen, som kræver energi. Disse væv beskrives, som stofskifteaktive væv. Kort sagt er budskabet, at vi IKKE skal på streng diæt for at opbygge musklerne. Når vi derfor tidligere har været på slankekure og bikini-parate systemer, har vi godt nok reduceret vægten, men mange af os har snarere opnået et tab af væske og muskelmasse end en reel fedtreduktion.

En anden vigtig faktor, som adskiller WinFit fra andre systemer er, at her handler det om at indtage vores føde inden for et vindue af otte timer. Det vil sige, at hvis du f.eks. spiser morgenmad kl. 11, så betyder det, at du skal spise aftensmad senest kl. 19.00 – middagsmad og snacks derimellem. Det er ikke så afgørende, hvad du spiser, men hvornår du spiser. I praksis betyder det noget så skræmmende, som en 16 timers pause, hvor du ikke spiser. Men panik nu ikke – du sover jo cirka halvdelen af tiden.

Grunden til dette tidsvindue er, at vores system øger insulinfølsomheden på denne måde. Insulin bruges til at transportere energi i form af sukker ind i cellerne. Bliver cellerne ufølsomme over for insulin, taler vi om insulinresistens. Det betyder så, at den sukkermængde vi ikke får fyret af i cellerne, fordi det ikke kommer ind, bliver pakket sammen og ”arkiveret” som fedt.

IMG_3158Fedttab UDEN hård træning

En vigtig faktor for David Schmidt i forhold til udviklingen af WinFit er, at det skal være sjovt at opnå en tonet og flot krop. Han konstaterer nemlig, at hvis tingene er for ”sure” og livskvalitetsberøvende”, så står de fleste af i løbet af kort tid.

Mange timers træning i fitnesscentret hver uge, som mange kure kræver, er praktisk talt umuligt for de fleste mennesker. Det er tidskrævende og kræver enormt meget selvdisciplin. Selvom enkelte har haft god succes med at træne, så er det for hovedparten rigtig svært at indarbejde de nye vaner. De tabte kilo vender derfor hurtigt tilbage – ofte med forstærkning. Går man på kur, er det derfor for mange også et ”tab” af livskvalitet.

Personligt har jeg flere gange meldt mig ind i fitnesscentre og betalt for en længere periode på grund af en ”fed” rabat. Jeg kan også huske, at jeg stort set aldrig har kørt en periode færdig på grund af ”kedsomhed” og ”ting”, der pludselig kom i vejen.

Det har derfor været magtpåliggende for David Schmidt at udvikle et system, som kunne fungere med mindst mulig indsats, men som også var langtidsholdbar i forhold til en flottere, tonet krop uden så for meget fedt.

Det lader til at være lykkes, da den bevægelsesmæssige del af WinFit kan klemmes helt ned til 4 minutters målrettet træning om dagen eller 2 gange 15 minutter over ugen (lidt opvarmning inkluderet).

WinFit mod den farlige overvægt

I den vestlige verden stiger antallet af overvægtige og svært overvægtige drastisk – også blandt børn. Derfor er der desperat brug for noget, som virker NU og HER. Samtidig er videnskaben blevet mere og mere opmærksom på sammenhængen mellem høje fedtprocenter og en række sygdomme, som f.eks. diabetes, hjerte-karsygdomme og cancer. Så i forhold til at arbejde med forebyggelse af disse virkninger, så lader WinFit til at være kommet på et tidspunkt, som er optimalt timet.

David Schmidt konkluderer desuden, at mennesker med vægtudfordringer ikke har problemer med fedt, men derimod med deres stofskifte. Det har så på den lange bane udviklet sig til en høj fedtprocent, hvilket igen betyder en øget risiko for udviklingen af en række livsstilssygdomme, som sukkersyge, hjerteproblemer eller i værste fald kræft.

Jeg er klar til at teste WinFit

På den personlige front har jeg fået bestilt mit sæt og afventer snarest at kunne tage hul på herlighederne. Når jeg skal i gang med at bruge produkterne, så er det ikke det at bruge dem, som bliver min udfordring. Men derimod det at ”droppe” kage, chokolade eller andre vederstyggeligheder, som jeg ofte fylder mig med, inden jeg går i seng.

Jeg skal i byen og købe en vægt, samt et målebånd. Jeg vil nemlig gerne dokumentere mine personlige resultater, når den tid kommer.

Jeg vil i et kommende indlæg gå mere i detaljer med produkterne i selve WinFit-systemet. Men kort kan jeg fortælle, at det består et Theta Nutrition produkt, som hedder Theta One. Dertil en ernæringsoptagelses-booster, der hedder Activator. Disse produkter er kombineret med to typer af LifeWave plaster, som hedder Carnosine og WinFit.

DEL
Tidligere artikelWinFit start: Din guide til fedttab og flot krop
Næste artikelWinFit update: Sådan har Hanne tabt 2,9 kg på 10 dage
Steen Leithoff er foredragsholder, inspirator, coach og hjælper andre med at realisere deres målsætninger som certificeret Goal Mapping Practitioner. Steen Leithoff har desuden en fortid, som vidensformidler i helsekostbranchen med speciale i essentielle fedtsyrer og antioxidanter. Steen er i LifeWave regi kendt for sine peptalks om Theta Nutrition. Kontaktinfo: www.steensforedrag.dk.

20 KOMMENTARER

  • Takker kære Danny.
   Selvom jeg nørder med faglige tunge ting, så sætter jeg faktisk en ære i at formidle mit materiale i “jordhøjde”. Så tak igen for din venlige bekræftelse på, at det er lykkedes.

 1. Tak for dit indlæg. Det giver et super indblik i både tankerne bag teknologien, selve systemet og hvorfor slankekure ikke virker. Og ikke mindst hvad der sker i vores krop. Glæder mig til at følge dine egne erfaringer med Winfit produktet.

 2. Tak til dig Steen for endnu et godt blog indlæg om vores LifeWave produkter.
  Jeg glæder mig til på samme måde som dig at opleve virkningerne at WinFit systemet.
  Dejligt at læse om netop det at skabe balance.
  Vh Lone Hansen
  Energiterapi & Lifewave distributør

 3. Tusind tak Steen, for at gøre dette enkelt og forståeligt <3
  Nu er min pakke også ENDELIGT på vej 😀 Glæder mig til at komme i gang <3

  Knus fra
  Helle Sørensen
  Endnu en glad Lifewave-bruger <3

 4. TAK til dig Steen for letforståelig formulering af det nye WINFIT system fra LifeWave.
  Har selv brugt WinFit nu i 3 uger
  – DET ER VILDT OG SUPER NEMT –
  Havde forventet at den store udfordring ville være at holde mig indenfor de 8 timer ift. fødeindtag og 16 timers pause. (Er en af dem, som før tænkte MORGENMAD, som det første. når jeg slog øjnene op).
  Resultaterne er overvældende bl.a – 9 cm i taljen, mine slidgigt ramte og smertende knæ bærer mig nu nemt op og ned af trapperne og så har jeg fået meget mere energi.
  I love WinFit ❤️

 5. Hej Steen. Du formår at formidle dit budskab, så alle kan få et godt indblik i, det du ønsker at viderebringe.

  Selvom du vel nok kan kaldes en nørd, ment positivt, som virkelig går i dybden med stoffet, så bliver resultatet at det er klar tale med substans.

  Jeg glæder mig til at høre dine resultater med WinFit.

 6. Super godt skriv Steen du forstår om nogen at fortælle så man forstår det
  Ja jeg er også startet for 2 uger siden og der er da røget i alt omkring 20 cm og 2,5 kg så jeg er glad

 7. Kære Steen,
  Som altid en nydelse at følge dig. Tak for et godt indlæg og suplement til de øvrige indlæg om WinFit – dejligt, at kunne følge dig på din vej med WinFit – jeg er selv igang –
  og spændende, hvad der sker med os på rejsen mod “en endnu mere tonet krop”.

 8. Kære Steen
  Tak for en god forklaring som er nem.og forstå.
  Vil gerne deltage i et foredrag hvis du afholder det i nær området i nær fremtid.
  Kh Rikke Sommer

 9. Kære Joan.
  Tusind tak for din søde kommentar, og når du ligefrem glæder dig til mit næste skriv – så må jeg jo hellere komme i gang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here