Skal jeg virkelig tabe fedt i julen? Det tror jeg bestemt!

1
225

Alle indlæg i serien:
WinFit – wauw, hvor er det nemt
LifeWaves nye kropsopbyggende produkt WinFit er kommet!

Jeg elsker julemad. Jeg er en af de typer, der bare ikke kan stoppe med at spise, før jeg føler, at jeg skal revne og lige skal have en morfar på sofaen, så der er plads til lidt mere mad.

I løbet af sådan en julemåned med julefrokoster, lillejuleaften, juleaften, 1. og 2. Juledag er det ikke småting min lille tyndfede krop kan konsumere. Efter jeg har passeret 20’erne er det med stor risiko for at tage ekstra fedt på.

Hvis jeg tænker mig om denne jul, er jeg faktisk ret sikker på, jeg kan spise lige så meget som jeg plejer, men denne gang UDEN at tage på i fedt.

Tror WinFit vil gøre en forskel

Har nu prøvet WinFit Body Shaping-system fra LifeWave i sammenlagt 2 1/2 måneds tid – dog med lidt pause i mellemtiden. De første 3 uger faldt min fedtprocent med 2,7, på trods af at jeg faktisk spiser, som jeg plejer, og kun dyrker 10 minutters træning fire gange om ugen.

Jeg har ikke haft mulighed for at blive testet, da jeg ikke kan finde en Inbody-maskine her i Spanien – men jeg er 100 procent sikker på, at der er reduceret yderligere fedt på min mave. Jeg kan simpelthen mærke det. Jeg kan også se, at mine nederste mavemuskler er begyndt at titte frem – fantastisk at det kan lade sig gøre med så lidt træning og uden at tælle kalorier.

Tilbageblik på to måneder med WinFit

De først tre uger har I jo allerede læst om. Den sidste uge med den første pakke WinFit, er gået ligeså godt som de første tre uger. Dog delte jeg Theta One op, så jeg kun drak én om aften i stedet for to, så det kunne holde lidt længere – simpelthen af den grund at efterspørgslen hos LifeWave er blevet for stor. Det har betydet en ventetid på op til tre uger for levering. Det er selvfølgelig irriterende, men selvfølgelig også en rigtig god nyhed, for LifeWave har i den grad fortjent succesen.

Så er der gået ca. 3 uger, hvor jeg ikke har haft WinFit. Jeg har dog stadig brugt øvelserne om morgenen, et par gange om ugen, og spist de fleste dage inden for 8 timers vinduet

Jeg kan faktisk rigtig godt lide spisevinduet. Nogle gange bliver det et 9 timers vindue og indimellem til et 10-11 timers vindue (ja, der har både været julefrokoster osv.). Det jeg nok holder mest af ved WinFit-programmet, er, at det er mere vigtig, at du får proteiner, vand, sunde fedtstoffer, vitaminer og mineraler nok, end det handler om at skulle stå i et træningscenter 1-2 timer om dagen.

Selvfølgelig ville resultaterne komme hurtigere, hvis jeg valgte den metode. Jeg ville have fået endnu større muskler, men det er, som nævnt før, ikke en mulighed for mig. Så jeg er helt tosset med,at der ikke skal meget til, før mine muskler vokser – lidt ligesom da jeg var teenager, hvor jeg ikke tog fedt på, selvom jeg spiste meget. Jeg er faktisk ikke interesseret i kæmpe muskler.

Jeg er sikker på, at bruger man WinFit-konceptet i kombination med sin træning og tænker man over at spise meget og rigtigt, så tror jeg også, at bodybuildere vil ELSKE WinFit. En naturlig og effektiv vej til at kroppen selv danner mere væksthormon kan kun være en være bodybuilders drøm.

Fedt! Det er ikke kun mig, der kan se forskel

De første tre uger, hvor jeg har set mig selv i spejlet flere gange om dagen, har jeg ikke rigtig kunne se en forskel. Men efter jeg har fået taget billeder, kan jeg jo sagtens se det.

For nylig så jeg en kammerat i Spanien, som jeg ikke har set i noget tid. Jeg blev da ret overrasket da han sagde: ”Hey mate! You have gained weight – like in a good way.” Hvor er det bare dejligt at høre, at det rent faktisk kan ses så tydeligt, når bare man ikke har set mig hver dag. Det samme sker, da jeg forleden komme til Danmark for at besøge min kæreste: “Du ser meget mere symmetrisk ud.” Juhuuu … det er en helt igennem fantastisk følelse, da hun jo helt klart er den, der betyder mest for mig.

Lad os tage mine mål i cm fra start og til nu:
Ved start
Biceps: 31,7 cm
Lår: 53,3 cm
Mave: 92,7 cm
Hofte/numse: 90,6 cm

Efter 3 uger
Biceps: 33.0 cm
Lår: 55,9 cm
Mave: 92.0 cm
Hofte/numse: 91,2 cm

Efter 6 uger (+ ca. 3ugers pause)
Biceps: 33,9 cm
Lår: 55,9 cm
Mave: 91, 2 cm
Hofte/numse: 92,5 cm

Min Biceps er steget 2,2cm, mine lår 2,7cm og min hofte (nok retter sagt min numse) er steget 2,1 cm, siden jeg er startet op. Det er vildt imponerende, og at min mave-vidde er faldet med 1,5, er jeg meget tilfreds med, for jeg ved, at der samtidig er kommet muskler hele vejen rundt. Jeg kan se det på maven og mærke det på holdingen i min krop, så havde jeg nu kun tabt fedt, var der røget endnu flere cm. Jeg må indrømme at jeg blev overraskede over, at jeg ikke har taget cm på på lårene, da det føles sådan, men måske er der røget lidt fedt og kommet lidt muskler – eller måske er det bare noget jeg bilder mig ind, det vil den næste Inbody-analyse vise. Den vil jeg tage, når jeg skal til Danmark til jul, hvis ikke jeg finder en hernede inden.

LifeWave har gjort det igen

Jeg kan kun – endnu engang – komme med den konklusion, at LifeWaves produkter kan det, de siger. At det er et body-shaping produkt, er der ingen tvivl om. Men det er også et produkt, hvor jeg er sikker på nogen skal have lidt tålmodighed, også selvom fedtet og cm rasler af andre. For der sker mange ting med kroppen, især indvendig først – og jeg har, eller retter sagt havde meget fedt rundt om organerne, og så kan det føles som om der ikke sker noget. Derfor er jeg meget glad for, at jeg har fået lavet den analyse, inden jeg er gået i gang med WinFit – så jeg netop i starten kan se, at jeg har tabt 1,2 kilo fedt på maven – faktisk uden det kan ses. Jeg kan mærke, der sket noget med musklerne, så da jeg første gang så resultatet af testen, var jeg sikker på, det her er noget, jeg skal forsætte med. Det er jeg glad for, at jeg har gjort.

Min ”plan” for ikke at tage fedt på til jul

Her i julen vil jeg forsætte som jeg hidtil har gjort. Jeg vil selvfølgelig sørge for at få minimum 10 minutters træning om morgenen, spise mine vitaminer og mineraler, drikke masser af vand og have WinFit-plastret på, holde igen med de sukkerfyldte julegodter og så ellers bare spise (nok retter sagt æde) helt, som jeg plejer og drikke lidt protein shakes – specielt hvis den mad, der er til julefrokosterne, ikke er så proteinrig. Og så vil jeg selvfølgelig slutte min aften af med at drikke mine to breve Theta One og sætte Carnosine-plastret på, når jeg går i seng.

And that’s it – mere skal der ikke til, er jeg ret sikker på, efter at ha’ mere eller mindre sløset mig til en mere fedtfattig krop.

Glæder mig til at se, hvad slutningen af året bringer med sig 😀

Ønsker jer ALLE en rigtig dejlig jul og et fantastisk nytår.

DEL
Tidligere artikelWinFit med and og flæskesteg
Næste artikelMin vægt blinker: LAV FEDTPROCENT efter 12 uger med WinFit
René går meget op i sundhed og i at hjælpe andre til en bedre livskvalitet. René har hjulpet og teste LifeWave-plastrene på knap 1.000 mennesker og dyr. Læs Renés ofte humoristiske og glade indlæg om et nyt liv og bedre livskvalitet med LifeWave. Kontaktinfo: rjp@filtertools.dk +(34) 610 67 74 74 (Spanien), +(45) 71 55 73 49 (Dansk)

1 KOMMENTAR

  1. Hej Rene

    Wauuv hvor er det helt fantastisk, som man kan se på dine billeder at din krop forandrer sig. Jeg sagde jo netop før winfit, at du da ikke skulle tabe dig, og nej det skulle du heller ikke, men det har godt nok pyntet, at du har fået strammet op og bygget nogle meget fine muskler op.
    Så godt gået (y)

    Rigtig god jul til dig og dine <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here