Min vægt blinker: LAV FEDTPROCENT efter 12 uger med WinFit

2
569

Tidligere indlæg:
5 skønne uger med WinFit

Det er nu 12 uger siden, at jeg startede på WinFit. Sjovt, som man kan forandre de gamle vaner, man har haft. Jeg troede, at det ville blive en umulig opgave at flytte mit morgenmåltid til ca. kl. 10.30 -11.00. Men nu må jeg konstatere, at jeg ofte får spist min morgenmad senere end det, da jeg skal spise i forretningen. Jeg har en frisørsalon, og det er ikke altid, at der er tid til lige at spise på et fast tidspunkt.

De 8 timers spisevindue ligger nu også rimeligt fast, og jeg har stadig ikke svært ved at lade slikskålen være. Hurra for det. Det giver sådan en god følelse.

Mindre fedt og færre cm

Jeg har ikke målt mig, siden jeg skrev mit blogindlæg for 7 uger siden, men har dog vejet mig hen ad vejen. Jeg bliver som alle andre jo lidt frustreret over, at min vægt stadig svinger ved de 63 kg., når jeg nu havde sat som mål, at jeg gerne ville ned på 60 kg., men når jeg træder op på min vægt står fedtprocenten og blinker ’underfat’, så måske er det ikke muligt at komme længere ned i kilo.

Men se så her hvordan mine tal er gået:

START – 5 UGER – I DAG:

Vægt (kg): 68 – 65,5 – 63,1
Mave (cm): 95 – 89 – 83

Højre lår (cm): 55 – 55 – 51,5
Venstre lår (cm): 54 – 53 – 52,5

Højre overarm (cm) 31 – 30 – 30
Venstre overarm (cm): 31 – 30 – 29,5

Bryst (cm): 93 – 92 – 89,5

Det skal dertil siges, at grunden til tab af centimeter på lårene nok mest ligger i, at jeg ikke cykler på arbejde i øjeblikket, hvilket jo så gør, at mine lårmuskler ikke aktiveres lige så meget, og dermed vokser ekstra. Men alt i alt er jeg stadig overrasket over, hvor mange centimeter. Jeg har tabt –  især på maven – men jeg laver også mavebøjninger hver gang jeg laver min gymnastik, de to gange om ugen, da det jo er et sted, der til stadighed trænger efter børnefødsler for 22 og 24 år siden.

Ny sund livsstil

Men jeg er nu på et sted, hvor jeg er ganske godt tilfreds. Jeg har fået en god rytme med mit spisevindue, og min gymnastik. Jeg er ikke så fikseret på vægten mere, men mere på min sundhed. Jeg føler mig generelt sundere og mere fit – bl.a. fordi slikskålen ikke længere frister på samme måde.

Nu er der vist ikke grund til at skrive så meget mere om min historie. Jeg håber til gengæld at kunne få lov til at fortælle flere historier om WinFit fra folk, jeg kender (f.eks. mine downlines).

 

DEL
Tidligere artikelSkal jeg virkelig tabe fedt i julen? Det tror jeg bestemt!
Næste artikelWinFits afløser: Træning og detox med TOHUMAN app
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

2 KOMMENTARER

  1. Kære Jeanett,
    Tillykke med de meget resultater. Hvor er det bare en skøn fortælling.

    Og ikke mindst at du har bevaret fokus på sundhed, styrke og dalende sukkertrang – og ikke på vægt.

    Ønsker dig en fantastisk jul og et godt nytår
    Mai-Britt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here