WinFits afløser: Træning og detox med TOHUMAN app

1
273

I samme serie:
Fit med WinFit: Kan kosten blive for mager?
3,2,1 … ja tak til tonet krop med mindre fedt med WinFit
LifeWave gjorde det igen!

Jeg glæder mig helt vildt til LifeWave-event i København!

Jeg har været på en spændende rejse med WinFit siden lanceringen. Jeg har fulgt anvisninger, og det har været nemt, men som jeg tidligere har skrevet her på bloggen, så har jeg ikke den samme succes, som mange andre skrev om.

Hold da op, hvor har jeg været frustreret, men jeg har også fået masser af gode input til, hvor jeg kan justere. Det har i forløbet givet mig masser af gå på mod til at fortsætte. Det er fedt at være en del af sådan et netværk.

Hvad er der sket siden sidst?

Jeg fortsatte i 3 uger, hvor jeg justerede på kosten, så den ikke har været for mager. Jeg har købt ALA-kapsler til at hjælpe processen godt i gang. Det er gået nemt. Jeg har været sprængfyldt med energi og kastet mig ud i mere træning udover WinFit-træningen. Jeg har været til Crossfit, og jeg nyder det. Kan virkelig mærke styrke, og der er et par stykker, der har bemærket mere toning af arme og overkrop. Det føles sørme dejligt.

Hvad er så udfordringen med WinFit? Hvorfor har jeg valgt at stoppe?

Jeg har jo to teenagere, som holder meget øje med, hvad jeg foretager mig i forhold til træning og kost. Jeg har altid lagt vægt på, at vi spiser sammen om morgenen og aftenen (når det er muligt) – så samles vi om bordet og taler om, hvad dagen bringer, eller hvordan dagen er gået. Men pludselig har jeg ikke selv kunnet deltage på lige fod om morgenen. Jeg har simpelthen siddet og drukket te – og det bliver bemærket! Aftensmaden spiser vi tit kl. 20.30 grundet fritidsjob og sport – så lige pludselig spiser vi heller ikke sammen der. Det er også blevet bemærket af rødderne. De synes, det er super ærgerligt og ikke det samme længere, selvom jeg sidder med.

Helt ærligt – spisevinduet skurer mod mine værdier. Det betyder, at vi ikke længere har en god rytme sammen.

Derudover er jeg efter 3 uger blevet ramt af helbredsmæssige udfordringer, som gør, at spisevindue slet ikke kan fungere. Jeg har været helt nede med nakken og ligget brak flere dage. Efter jeg har fået det bedre, har jeg overvejet, om WinFit er det rigtige for mig på nuværende tidspunkt.

Efter den uge har jeg valgt at stoppe med WinFit for denne gang og lade alle andre samle erfaringerne omkring dette skønne bodytoning system. Jeg glæder mig dagligt over at læse om alle de gode resultater.

Hvad skal afløse WinFit?

Nu var det vigtigt for mig at komme helt ovenpå med helbredet igen, og jeg har fundet TOHUMAN app frem og fundet en 5 dages detoxprotokol. Hver eneste morgen i 5 dage har jeg placeret et Aeon plaster i nakken, Glutathione under navlen, SP6 og Energy Enhancer på varierende placeringer og sørget for at drikke masser af vand, samtidig med at jeg har passet min træning. Om aftenen har jeg taget alle plastrene af en times tid før sengetid og sat Carnosine midt på brystbenet og Silent Night på skiftende placeringer.

Det føltes bare helt fantastisk at mærke, hvordan energien og velværet er kommet tilbage. Ikke noget ubehag i hals og mave – ikke noget hovedpine – ikke mere træthed. Efter fire dage er jeg vågnet fuldstændig frisk og fuld af energi til at gribe dagen. Det hele er klaret med smil og overskud. Det føles helt fantastisk.

Jeg elsker simpelthen mine produkter fra LifeWave.

Synes jeg WinFit har været en fiasko?

Nej, ikke rigtig.

Jeg har fået gang i en masse træning og har fået energien og styrken til det. Og så glæder jeg mig i denne juletid over lys og hygge og almindelig sund mad med afvigelse juleaften med knas og guf.

I januar starter min sædvanlige ”hvid januar”, hvor kroppen renses for decembers unoder. Der ved jeg, at jeg får stor glæde af plastre og kosttilskud fra LifeWave.

Glædelig jul og godt nytår fra mig

DEL
Tidligere artikelMin vægt blinker: LAV FEDTPROCENT efter 12 uger med WinFit
Næste artikelKlar til 2017? Læs de 7 gode råd med LifeWave
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here