Nirvana – den nye humørløfter med 7 fantastiske sideeffekter

2
472

Det er altid en spændende dag, når grundlægger og opfinder af LifeWave, David Schmidt, kommer til Danmark og underholder med sin enorme viden. David Schmidt var her for nylig igen-igen til den årlige LifeWave-event i København.

Kender du ikke meget til David Schmidt, så er her tale om en super-nørd, der forstår at formidle på en spændende og relevant måde.

Sædvanen tro var der også i år produktlancering i København, men helt atypisk så vidste vi alle, hvad det drejede sig om, da der havde været pre-lancering for distributører i forsommeren. Nirvana – humørløfteren – som jeg allerede selv har testet siden forsommeren er nu tilgængelig for alle.

Jeg har valgt selv at teste det nye produkt. Jeg vil gerne vide, hvad jeg kan forvente, når jeg selv skal anbefale det videre. Jeg synes egentlig ikke, jeg har behov for et humørløft, men har alligevel været nysgerrig, fordi testpersonerne har oplevet en større ro og lykkefølelse.

Jeg starter derfor i forsommeren. Da den første måned er gået, tænker jeg: Det er da ikke noget særligt. Men efter et par uger uden, så kan jeg alligevel godt mærke, at den der med at få ”skuldrene nede” og ”pyt med det”-følelse mangler. Så jeg tænker det lige må have et skud mere, eftersom jeg ved at en usædvanlig presset periode venter forude. Og jeg må bare sige, at tingene er blevet klaret med en helt anden ro og afslappet holdning, end jeg plejer, når disse pressede perioder rammer på job.

Jeg er absolut glad for virkningen og bliver også glad, da en dejlig kvinde i familien her i starten af oktober fortæller om nøjagtig samme ”pyt” holdning (Jeg havde anbefalet Nirvana i starten af sommeren, da hun var godt kørt op af job m.v.). Det styrer for vildt, når man helt naturligt kan få ro på systemet og klare tingene med et smil – ingen kunstige midler her.

Varig løft af humøret

Jeg glæder mig derfor også rigtig meget til LifeWave eventet – for jeg ved jo, at David kommer og nørder på scenen – og jeg elsker det simpelthen.

Hør her – i hypofysen produceres 6 forskellige slags endorfiner, der alle har hver sin funktion. Beta-endorfinet er det, der smertelindrer (18-33x kraftigere end morfin) og skaber ”runners high”. Den primære funktion er at hæmme smerte og skabe eufori. Hvis vi for eksempel slår os, træner hårdt, stresser, griner eller dyrker sex, så udløses endorfiner. Men de har kun en kort levetid og forsvinder hurtigt igen.

Man kan blive afhængig af det, og det er jo noget skrammel, hvis man vælger at tage det som syntetisk tilskud. Nirvana er det første produkt nogensinde, der løfter endorfinniveauet til et varigt højere niveau.

Tablet og plastre giver optimal virkning

Nirvana består af en tablet (anbefalingen er 2 stk. pr. dag, men der kan indtages 1-6 pr. dag), som udelukkende indeholder naturlige ingredienser:

• 2 mg vaniljeekstrakt, hvilket svarer til 50 mg Tahiti-vaniljestang
• 0,4 mg organisk ekstrakt af padina pavonica, hvilket svarer til 100 mg tørret plante
• 0,1 mg organisk olieekstrakt af havsalt, hvilket svarer til 125 mg havsalt
• Øvrige ingredienser: Mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat, magnesiumsilikat, siliciumdioxid.

Når havsaltolien kommer i forbindelse med keratinocyter (hudceller), så øges Beta-endorfinproduktionen og vanilien understøtter/forstærker denne proces, mens algen er katalysator for genbrug af de Beta-endorfiner, der produceres.

En sideeffekt er, at også collagenproduktionen øges. Det vil sige, der er en positiv anti-aging effekt. Og det er mere smart end det at se yngre ud – det er nemlig sådan at det er collagen, der holder på det vand, vi drikker, og når produktionen falder med alderen, så dehydrerer vi nemmere, selvom vi drikker samme mængde som tidligere.

Nirvana-plastret understøtter virkningen af tabletterne ved at stimulere de punkter i kroppen, der producerer endorfiner, som udløser glædesfølelse.

Tabletter og plastre kan bruges hver for sig, men bruges de sammen, opnår du en optimal virkning.

7 EKSTRA positive virkninger med Nirvana

Alle produkter fra LifeWave testes grundigt, før de lanceres. Det er naturligvis også sket med Nirvana – og der er kommet nogle bemærkelsesværdige resultater udover humørløftet, nemlig:

• Smertelindring
• Eufori
• Antiinflammatorisk effekt
• Forebygger/reducerer feber
• Fremme af nerveforbindelser
• Regulering af hudpigment/hudtykkelse/collagenproduktion
• Øget hårvækst

Jeg er bare stor fan, hver gang der kommer noget nyt og spændende fra LifeWaves hånd. Så ved jeg, at der er arbejdet hårdt i laboratoriet på igen at skabe et produkt, som på naturligvis kan støtte vores krop i det fantastiske, den kan. Og jeg kan ikke lade være med at fortælle om det. For tænk nu, hvis det er lige præcis det, der kan hjælpe DIG med din udfordring.

Jeg ønsker dig en vinter med fuld af godt humør.

DEL
Tidligere artikelSådan kan du slå din løberekord – helt uden at ramme muren
Næste artikelSådan skaber du balance i kroppen med fiskeolie – Del 1
Mai-Britt Bækgaard interesserer sig for kroppen, sundhed og at leve godt med kronisk sygdom. Mai-Britt har været 28 år i den finansielle verden med fokus på tal og fakta. Men det alternative har stor interesse, da Mai-Britt selv prøver at leve medicinfrit. Mai-Britt er forhandler af LifeWave. Hun er desuden BARS-behandler og passioneret omkring anti-inflammatorisk kost. Ligesom de fleste af os elsker at anbefale noget godt, vi har oplevet (en by, en café osv.), så elsker Mai-Britt at dele erfaringer og hjælpe andre til et sundere liv. Kontaktinfo: maibodydk@gmail.com og Facebook-siden MaiBody.

2 KOMMENTARER

 1. Spændende skriv.

  I særdeleshed den overraskelse det er, at finde ud af, hvordan et humør forbedrende produkt, Nirvana, også har den omtalte “sidegevinst” – at indvirke positiv på huden. 🙂 Helt konkret er keratinocytter en betegnelse for danner del af huden, som kaldes epidermis. Den består af de “døde” hudceller, som vi også kalder hornlaget.

  Og ja, David er overnørdernes supernørd ubetinget. Han formår om nogen at gøre det, som andre kalder science fiction, til daglige begivenheder i hans laboratorium.

  Knus fra Steen.

  • Tak Steen

   Det er så rigtigt: sci-fi til daglig dag
   Og fuldstændig som med fx. Tlf/IT , så behøver man ikke forstå det for at det virker

   Knus

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here