Gå væk influenza – og bliv hurtigt frisk til job

0
143
Unsplash

Min søn Nicki er lige startet på nyt job som it-programmør. Her skulle han for første gang styre kontoret alene, mens de to chefer og den anden ansatte havde ferie. Desværre blev han syg om tirsdagen på job.

Da han var på kontoret alene, valgte han at arbejde hjemmefra dagen efter, og så gik vi i gang med at plastre ham til med LifeWave.

Vi starter med at sætte tre sæt LifeWave Energy Enhancer på de tre helkropspunkter K1 under fødderne mellem den store og lille trædepude under storetåen, og på HE3 ved albuerne, og også på LU 1 ved brystkassen.

Om onsdagen er influenza væk. Nicki arbejder alligevel hjemmefra. Torsdag klager han lidt over, at nu har det sat sig som snot. Men jeg gør ingenting.

Fredag efter arbejde spørger han dog, om jeg ikke også kan hjælpe ham med den rendende næse. Jeg råder ham til at sætte LifeWave Aeon over næseryggen og på 3. øje imellem brynene samt ved den tinding, som han synes er den værste side i næsen. Han syntes, det er lige slemt, men væger og sætte det i højre tinding. Denne protokol findes i øvrigt også på TOHUMAN app.

Vi venter en halv times tid for at se om det hjælper. Det kan jo være, at vi enten er nødt til også og sætte et Aeon ved venstre tinding, da begge næsebor løber, eller måske finde en helt anden protokol i appen. Allerede efter kun 2 min har plastrene har hjulpet!
Om du er 25 eller 85 år, alle kan have glæde af at have plastrene derhjemme.

Sådan kan du få fat i plastrene

Kunne du tænke dig at prøve plastrene så kan du selv gå ind og læse om dem her.
Her kan du også købe plastrene til detailpris (dyrest), eller du kan oprette dig med et kundenummer, og derved blive distributør. På den måde kan du få plastrene til samme pris, som jeg får dem til.

Kontakt mig gerne på Facebook Messenger for råd og vejledning. Skriv dog lige hvad det drejer sig om, når du henvender dig, så godkender din anmodning.

DEL
Tidligere artikelSådan undgår du kemi i sæbe og tandpasta (DEL 3)
Næste artikelSå fik jeg lige et alvorligt wake-up call
Efter en aha-oplevelse med LifeWave i 2014, blev Jeanett Beate Jensen LifeWave distributør. Her på bloggen fortæller hun historier fra de mennesker, hun har hjulpet med LifeWave-plastre gennem årene. Hendes mål er at få folk til at klare de mest almindelige ”hverdagsproblemer” med et LifeWave-plaster. Jeanett ønsker at øge folks livskvalitet og forhåbentlig spare sundhedssystemet for penge. Har du noget, du døjer med? Kunne du tænke dig at prøve LifeWave, så kontakt Jeanett. Kontakt: jeanettjensen65@hotmail.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here