4 ferieråd! Vær beredt UDEN kemi

0
142

For godt fire år siden stødte jeg på energiterapi-plastrene fra LifeWave. Det har ændret alt i forhold til, hvad jeg skal have med i min rejsekuffert.

Solskoldning er nu meget sjælden. Sker det alligevel har jeg et lille plaster ved hånden. Jetlag har jeg ikke haft så længe jeg har haft plastrene. Flyskræk har jeg ikke oplevet på egen krop, men jeg har hjulpet mange, som lider af det. Feriemaver klares nemt. Det sammen gælder soleksem eller bare det at få kroppen ned i gear hurtigt nok til at nyde hele ferien.

Vi støder på rigtig mange udfordringer, når vi skal på ferie. Netop her er LifeWave energiterapi genialt til at hjælpe – og det helt UDEN kemi.

1. Jetlag: Sådan hjælper du kroppen godt på vej

Rigtig mange oplever jetlag, når de rejser på længere rejser. Jetlag er en konsekvens af at kroppens indre ur (organuret) bliver stillet skævt i forhold til den tidszone, vi er vant til.

Vores indre ur fortæller, hvilket organ i vores krop, som er mest aktivt. F.eks. er vores lever mest aktiv om natten mellem 1-3, her renser vi ud. Så forestil dig nu, at du flyver til en tidzone, hvor kroppen er vågen på dette tidspunkt, hvor det er naturligt for den at slappe af , sove og rense ud. Det tager kroppen flere dage at indstille uret efter den nye rytme. Det er med til at skabe det ubehag og den rytmeforstyrrelse, vi oplever ved jetlag.

Silent Nights hjælper kroppen med at stille ind på natrytmen rigtig hurtigt, og du vil opleve, at jetlag måske kun har få gener eller slet ingen.

Plastrene fra LifeWave, Silent Nights, hjælper vores krop til at klare udfordringerne ved at danne søvnhormonet melatonin helt naturligt og får kroppen ind i den naturlige søvnrytme meget hurtigt, selvom vi har stillet på det indre ur ved at rejse til en anden tidszone. Du vil opleve, at jetlag måske kun har få gener eller slet ingen.

Udover Silent Nights plastret bør du bruge Energy Enhancer plastret og Glutathione plastret under flyvningen, for yderligere at hjælpe kroppen til at bevare den naturlige rytme, uanset hvilken tidszone du befinder dig i.

2. Solskoldning og soleksem: Forebyg hjemmefra

En anden af feriens store plager er solskoldning og for nogen soleksem. Men det kan du faktisk forebygge helt uden kemi med LifeWaves Alavida Trio produkt, som består af en natcreme, en dagsnektar og et Energiterapi plaster. Har du brugt Alavida Trio produkt i en længere periode, har du givet din krop og hud de bedste forudsætninger for at modstå solens stråler og ældning af huden. Selvfølgelig skal du stadig bruge en solcreme uden kemi, men du vil opleve, at solskoldning er næsten umuligt. Skulle det alligevel ske, så er helingen af den meget hurtig.

Mange mennesker oplever, at når de har brugt LiveWaves plastre i længere periode, så er det praktisk talt næsten umuligt at blive skoldet – solcreme eller ej. Årsagen er, at energiterapien hjælper vores krop med at bekæmpe frieradikaler og oxidativt stress, som er det, der gør vores celler svage over for solpåvirkning. Har man i længere tid boostet kroppen med Aeon, Carnosine og Glutathione plastrene og/eller brugt Alavida Trio, så er den gearet til en sommer i solen.

3. Feriemave: Hjælp til selvhjælp på ferien

Mange oplever og får deres ferie ødelagt af feriemave. Har du udstyret din rejsetaske med et par Glutahtione plastre, er der en god chance for, at du vil komme over din feriemave inden for ganske kort tid. Glutahtione plastret hjælper kroppen med at bekæmpe ting, som ikke er gode for os, som f.eks. en bakterie, vi ikke kan tåle, og som skaber alt for mange besøg til toilettet.

Hvis uheldet er ude, så kan dette lille plaster, sat under navlen redde ferien for mange.

Foto: Unsplash

4. Gear ned: Sådan bliver du ferie-klar fra dag 1

Rigtig mange oplever, at de skal bruge mindst en uge, før deres krop gearer ned til ferien. En uge ud af tre ugers ferie som alene bruges på at geare ned er forholdsvis lang tid. LifeWave-plastret Aeon kan hjælpe med at geare ned meget hurtigere. Kombineret med søvnplastret om natten vil mange opleve, at ferien er ferie fra dag et. Aeon plastret hjælper kroppen på få minutter med at reducere stresshormoner og giver vores nervesystem mulighed for at slappe af.

Desuden hjælper Aeon, hvor vi oplever flyskræk og/eller uro forbundet med det at rejse. Det bliver lettere at pakke kufferten og tage tingene, som de kommer.

Pas, Penge og Plaster er et must, når jeg tager på ferie. God ferie.

DEL
Tidligere artikel5. sunde vane: Pas på vægten
Næste artikel6. sunde vane: Undgå rygning
Maj Westphal brænder for en passioneret livsstil (passion-lifestyle), selvudvikling og sundhed. Hun er en nørd i harehøjde og elsker at fordybe sig i emner og derefter formidle dem, så alle kan bruge det. Maj arbejder bl.a. med energiterapi og udvikling af onlinekurser i selvudvikling. Efter 20 år i et alm. job, sprang hun ud som selvstændig for 4 år siden og lever i dag efter begrebet 'passion-lifestyle', som hun hjælper andre med at komme i gang med. Kontaktoplysninger på Maj: +(45) 245 245 20 eller mail: maj.westphal@muninn.dk. Du kan også se mere på lederskabmedhjertet.dk og livetsbalance.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here