Vil du være sund i 2017 – læg din livsstil om!

1
196

Rigtig glædeligt nytår. Tak, fordi du læser med. Blog.tohuman.dk har været i luften i knap 1,5 år. Da vi startede, havde vi aldrig drømt om, at vi ville få så stor succes. Hver eneste dag har vi læsere, som surfer rundt i magasinet og mange brugere, som benytter TOHUMAN app. De søger hjælp og ny inspiration.

Nye indlæg med viden og inspiration udkommer hver uge. TOHUMAN app opdateres hele tiden, så du nemt kan slå et symptom op.

Interessen for at få hjælp stiger fortsat. Derfor har vi relanceret TOHUMAN app i 2017, og derfor har vi netop relanceret Blog.tohuman.dk som Danmarks nye sundhedsmagasin for alternativ behandling. På bloggen kan du nu søge på kategorierne ’Sundhed’, Sygdomme’ ’Smerter’, ’Skønhed’, ’Sport og ’Allergi. Du kan også søge på emner eller bloggere og få inspiration og ny viden. Hent hjælp, når du har brug for det her og nu på din smartphone, på din pc eller tablet. Start i dag, og lad 2017 være et vendepunkt i dit liv.

Download TOHUMAN app på App Store og Google Play

Målet om en sundere livsstil

Flere og flere bliver resistente over for antibiotika. Mange svigter deres krop i hverdagens travlhed. Overvægt er et hastigt voksende problem i den vestlige verden, og problemet vokser. Som konsekvens får flere og flere livsstilssygdomme.

Vi er nødt til at omstille vores livsstil. Finde nye måder at leve på. Nej, det er ikke alene løst med et plaster fra LifeWave eller med det nye kropstoningskoncept WinFit. Det er heller ikke løst med TOHUMAN app eller bloggen her, som giver gode råd. Men det er et vigtigt skridt på vejen, og det gør rejsen til en sundere livsstil langt nemmere, når andre har været i samme situation og nu kan vise vejen. TOHUMAN har en holistisk tilgang. Vi tænker hele vejen rundt og tager højde for både kost, motion, valg af hudpleje produkter osv. Det mener vi er vigtigt, hvis vi vil værne om vores egen sundhed og livskvalitet.

Tag springet – læg din livsstil om i 2017

Sammen er vi stærkere – tør du tage springet?

TOHUMAN-konceptet er min drøm om at skabe større sundhed mennesker imellem, større velvære og højere livskvalitet i takt med, at vi lever længere. Og heldigvis oplever jeg, at mange ønsker at være med på rejsen. For hvem drømmer ikke om et aktivt og sundt liv fuld af glæde – hele livet. TOHUMAN er for den unge, som døjer med migræne, uren hud eller måske høfeber, for sportsudøveren, som har fået skader eller ønsker et højere energiniveau og for folk midt eller senere i livet, der pludselig oplever smerte eller livsstilssygdomme. Ja, TOHUMAN er for alle. Det er i virkeligheden op til dig, hvordan du vil bruge bloggen og vores app.

Som jeg tidligere har sagt, så bliver vi ikke raske af en diagnose. Det nye TOHUMAN i magasinform skal inspirere dig til at skabe et bedre liv med højere livskvalitet – og du kan jo starte eller fortsætte din rejse her i 2017. Se hvad andre gør. Bliv inspireret. Gør det samme som dem, der allerede har succes. På TOHUMAN blog får du ganske enkelt opskriften på et sundere liv. Bloggen er fyldt med historier, som gør en forskel. Succesfulde historier fra helt almindelige mennesker som du og jeg. Bloggen er min gave til dig, dine nærmeste og alle andre, der ønsker at gøre en forskel for sig selv.

Hvad hvis vi alle deler vores historier med hinanden – human to human, kan vi så i fællesskab skabe en sundere livsstil for alle? Det håber jeg.

Rigtig glædeligt 2017. Håber du kommer godt fra start.

DEL
Tidligere artikelKlar til 2017? Læs de 7 gode råd med LifeWave
Næste artikelWinFit update 4: Nyt år – med ny krop
I 2014 begyndte Jan Dibbern sin første rejse med LifeWave. Jan valgte at teste alle produkterne på egen krop. Han ændrede sin kost og fik lagt et målrettet træningsprogram. Det har ændret Jans liv 180 grader, og det har dannet grobunden for TOHUMAN konceptet med blog og app. Jan er stifter af TOHUMAN, hvor målet er at øge livskvaliteten og sundheden i befolkningen. To Human blog er et forum, et magasin og et vidensdelingscenter for LifeWave entusiaster - human to human. To Human app er et online guide, der step-by-step hjælper til brugen af dine LifeWave produkter på farten.

1 KOMMENTAR

  1. Hej Jan
    Du og hele teamet bag TOHUMAN ønskes også et rigtig godt nytår.
    Jeg håber vi får mange flere nye bloggere med i år, som kan være med til at fortælle om alle deres små mirakler med LifeWave i hverdagen
    Knus Jeanett

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here